N00KiE Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Я да видим дали аз съм най-големия противник на ежедневното бръснене П.П. За лицевото окосмение говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 При мен на секи 2-3 дена си е перфектно даже пускам малки мустачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Рядко. Ама много рядко. Мързела е голяма болест . Само като ще излизам при по особени обстоятелства се бръсна. Това говорим за лицето . За други места зависи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Лелее, как мразя да се бръсна .... налага ми се да го правя през три, четири дни, щото иначе ставам бушмен. Ама понякога мързелът надделява над чувството ми за благоприличие и се оставям да буренясам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 И аз мразя да се бръсна,не само от мързел,просто мразя.Обикновено се бръсна през 6-7 дена и на шестия,седмия ден вече съм брутален,но пак добре,че нямам супер гъста брада,иначе щях да съм като поп.Но дори когато се бръсна не се бръсна гладко Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз се бръсна на 2-3 дена. Навит съм да си направя катинарче но с тая брада като циганска ограда..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 но пак добре,че нямам супер гъста брада <{POST_SNAPBACK}> А мен питаш ли ме с моята телена четка как се оправям...на третия ден съм като шкурка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 То аз с мойта брада съм си като без брада. (все повече осъзнавам, че това си е предимство) Бръсна се по веднъж седмично, а ако ме домързи и по-рядко. Не мога да брадясам толкова, че да ме е срам да изляза небръснат. Но пък ако ми се прииска да пусна брада няма как да го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 Аз пък сега отивам да се избръсна щото 6 дена отглеждане и поливане мисля, че стигат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ми то аз мойта брада, колко и да е бръсна пак не мой се обръсне и я карам по 1-2 пъти на седмица. Освен когато и тогава ме домързи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 абе това че мързелът е велика сила си е живата истина но когато започне да ми пречи а това сава около третия ден се налага да играе бръснача Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Хм, като стана дума за бръснач - с какво се бръснете? И какви "болкоуспокояващи" ползвате? Гел, пяна, крем? Или на сухо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 Някъде бях чел,че ако пробваш да се избръснеш под душа имало същия ефект, както с пяната.Демек ако се бръснеш под душа можеш да си спестиш "смазката".Отдавна се каня да пробвам ама мен ме мързи да се избръсна, камо ли да се къпя и бръсна едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Използвам машинка защото боледувам от най-срещаната болест при хората-МЪРЗЕЛЪТ! P.S. защо темата да е само за мъже ами не и за жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 Използвам машинка защото боледувам от най-срещаната болест при хората-МЪРЗЕЛЪТ! P.S. защо темата да е само за мъже ами не и за жени <{POST_SNAPBACK}> Ми щото говорим за бръснене на лицевото окосмение.Т'ва си е типично мъжка работа По-голяма чума от това за мъжете здраве му кажи, пък на другите места не е чак толкова крещяшо-нуждаещо се.Ама все пак ако има и жени, които си бръснат мустачките да не се срамуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ставаме 2-ма които се бръснат всеки ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Използвам машинка защото боледувам от най-срещаната болест при хората-МЪРЗЕЛЪТ! P.S. защо темата да е само за мъже ами не и за жени <{POST_SNAPBACK}> жени или гъркини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ми аз съм си доволен от моя Жилет с 3 ножчета.Нз знам но съм си свикнал с него.И най често пяна. А има и жени дето и те имат нужда от бръснене на лицето.Жалко за тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Някъде бях чел,че ако пробваш да се избръснеш под душа имало същия ефект, както с пяната.Демек ако се бръснеш под душа можеш да си спестиш "смазката".Отдавна се каня да пробвам ама мен ме мързи да се избръсна, камо ли да се къпя и бръсна едновременно Да, но докато се избръснеш под душа огледалото ти се запотявам и не можеш да кьориш докъде си стигнал и трябва без да гледаш да действаш -> sux0rz. Иначе тоя ефект можеш до известна степен да го постигнеш като намокриш самобръсначката и брадата си обилно (с топла вода) и след няколко минути започнеш упражнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Я да видим дали аз съм най-големия противник на ежедневното бръснене П.П. За лицевото окосмение говорим <{POST_SNAPBACK}> Аз се бръсна всяка седмица някъде към събота,но понякога като ме хване мързела и става опасно А иначе ползвам електрическа с две ножчета - марка Philips,модел - Philishave Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ми аз се бръсна през 2 дена, ама много мразя да го правя, щото след тва като си сложа афтършейв и много щипе. Иначе използвам Gillette Mach3 и пяна, която много помага за безпроблемното протичане на процеса. А колкото до жилета и с 15 ножчета да е пак няма да ми помогне да се избръсна гладко без контра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз моя мъх под носа го отстранявам веднъж седмично. Иначе карам на пяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз се бръсна когато ми кефне.Достатъчно ми беше в казармагедон по 2-3 пъти дневно(гъста ми е брадата).А иначе си ползвам "еднодневки",крем за бръснене и балсам за след бръснене.Като няма балсам - спирт или ракиица. А това за под душа е пълна глупост - най-много да си нарежеш физиономията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Гледам колкото е възможно по-рядко, щото като започна в банята става касапница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 vseki den po edin ili maximum 2 pyti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.