Jump to content
BulForum.com

Prodavam zapisvachka

Recommended Posts

Mnogo se draznja kato vidja objava ot roda: "Prodavam izgodno...." i ne se slaga cena. Izgodno za kogo - za prodavacha ili za kupuvacha.....vapros na lichno vijdane. Taka che PePfx moje da si opredeli "realna" cena ot 10 lv., kojato e realna obache za samija nego; za njakoj teenager, deto ima po 1 lev djobni na den, "realnata" cena moje i da e 3 leva. Sashtoto vaji i za prodavacha - kiro mojeshe da dumne 30-40 lv. "realna" za nego cena deto nikoj njamashe da mu gi dade dojivotno. Taka, che ne pishete gluposti za "realni" ceni - vse pak ne ste analizatori na pazara. Ako ti iznasja - kupuvash, ako ne - probvash da svaljash cenata, no ne po toja nachin. :excl:

P.S. A kato gledam tuk maj shte se oformi kompromisna cena ot okolo 16...18 lv.

ако знаех какво да направя след като я монтирам за да я разпознае компютъра бих я купил за 22 ама... :cry

Mnogo se draznja kato vidja objava ot roda: "Prodavam izgodno...." i ne se slaga cena. Izgodno za kogo - za prodavacha ili za kupuvacha.....vapros na lichno vijdane. Taka che PePfx moje da si opredeli "realna" cena ot 10 lv., kojato e realna obache za samija nego; za njakoj teenager, deto ima po 1 lev djobni na den, "realnata" cena moje i da e 3 leva. Sashtoto vaji i za prodavacha - kiro mojeshe da dumne 30-40 lv. "realna" za nego cena deto nikoj njamashe da mu gi dade dojivotno. Taka, che ne pishete gluposti za "realni" ceni - vse pak ne ste analizatori na pazara. Ako ti iznasja - kupuvash, ako ne - probvash da svaljash cenata, no ne po toja nachin. :excl:

P.S. A kato gledam tuk maj shte se oformi kompromisna cena ot okolo 16...18 lv.

realnata cena e cenata na koyato moje da se prodade

toi moje da ya prodade i za 100 leva ako iska tova si e negova rabota

a kolko sa predloja si e moya rabota

stom e izgodno voobste da ne se soobraiava s men a da si ya prodava kolkoto si iska

edit: naistina sum Analizator na pazara

realnata cena e cenata na koyato moje da se prodade

Az ne osporvam dumite ti - imam protiv samo v chastta: "10 leva naistina e realnata cena". Tova e tvojata cena (10-11 lv.) - realnata e tazi, na kojato shte ja prodade - ti ne mojesh da znaesh tova, predi da e prikljuchila sdelkata, taj kato toj ne targuva samo s teb. Izjasnihme li se? :)

A otnosno - "toi moje da ya prodade i za 100 leva ako iska" - ne moje....poneje njama balaci veche....no tova sashto go pisah v predishnia post. Neka ne se razpravjame poveche publichno - mislja, che sme na pochti ednakvo mnenie. :inqn

Posleden edit:

Zapisvachkata e ptodadena -zatvorete temata! Za 25 lv.

Koeto potvarjdava dumite mi - dori i da ne ja e prodal za 25, a za 17 lv.(poslednata predlojena), vinagi se izchakva finalizirane na sdelkata i togava se vijda "realnata" cena. Inache samo si cheshesh ezika i pravish, po tvoite dumi, "aznalizi" na pazara.....no nepravilni. :)

Yasbas, stiga naddawe ue :P Ako nqkoi si misli, che shte zapisvam polovin chas 1 CD s tfa chudo, nachi ne me poznava dobre :D Prosto mi trqbva svesten CD-ROM, prosto da chete vsichko, ne me interesuva kak, na kakvi skorosti i dali vuobshte pishe. Smeshno shte bude da naddam dori s cql lef, pri polozhenie, che si prodadoh Sony 52x24x52x za 25 lv i to v garanciq. Da ne zabrvim, che veche dazhe DVD pisachkite sa po 100 lea.

Ta, az davam 16 lv i 10 stinki :P

а што си продаде сонито пък ся търсиш теак а ащо не си земеш обикновен теак а ? май ще записваш по половин час а? не те познавам ама нещо рецидивист ми мязаш ;) аз пък повтарям че давам 22 лв ама ако киро дойте да ми я монтира в къщи а аз само да си я ползвам се пак печели 6 лв а?

не те познавам ама нещо рецидивист ми мязаш

Дааа...такъв е :P и лъже на всичкото отгоре - на 4-та се записват за малко под 20 минути....ха...ха... :D

а што си продаде сонито пък ся търсиш теак а  ащо не си земеш обикновен теак а ? май ще записваш по половин час а? не те познавам ама нещо рецидивист ми мязаш  ;)  аз пък повтарям че давам 22 лв ама ако киро дойте да ми я монтира в къщи а аз само да си я ползвам се пак печели 6 лв а?

ша почерпиш аз щти я монтирам

а што си продаде сонито пък ся търсиш теак а  ащо не си земеш обикновен теак а ? май ще записваш по половин час а? не те познавам ама нещо рецидивист ми мязаш  ;)  аз пък повтарям че давам 22 лв ама ако киро дойте да ми я монтира в къщи а аз само да си я ползвам се пак печели 6 лв а?

Prodadoh Sony-to, shtoto zapisah nad 500 diska i vseki moment mozheshe da izpushi :) A kakto vizhdash na signaturata mi az si imam arna pisachka. Tfa mi trebeshe za edna stara shtaiga ama kakto i da e. Uvazham markata TEAC, chestito na noviq sobstvennik.

Recidivist ? Ehh, mersi za komplimenta :D

@Midex, ne luzha we, principno na 4ta skorost edno vreme praveh audio diskove i znam, che s Lite On-a gi purzheh po 30 minuti, to mozhe da e bilo ot pisachkata, no na druga ne sum probval da zapisvam na 4. Za men nai dobrata skorost za pisane si ostava 32, pone za sega.

Za men nai dobrata skorost za pisane si ostava 32, pone za sega.

Za audio li govorish? Az sam zapisval audio na 32X, no njakoi playeri imat trudnost pri cheteneto i e vazmojno da preskochat(probval sam go), zatova pisha na 12X...16X...naj-mnogo 24X. A za data 32X si e napalno dostatachno....az pisha na 40X ili 48X(52X izbjagvam), no njama drastichno sakrashtavane na vremeto sprjamo 32X. A otnosno 4X - za audio tova e klasicheskata skorost ako ne barzash......i oshte imam edin rabotesht Panasonic 4X SCSI na staria komp, deto gi pishe za 19 min. :)

I ajde stiga ste se stiskali za njakoe levche ami mu kupete na choveka zapisvachkata, che da ne ja kupja az! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...