N00KiE Posted May 16, 2003 Share Posted May 16, 2003 Predpolagam nqma chovek tuk koito da ne e tochil ot p2p mrejite i sigurno shte se sbluskvali s gadniq problem nqkoi user koito ima nujniq vi film/mp3ka/programa (izlishnoto da se zadraska) a ili go nqma ili prosto vi reje.Az lichno polzvam Kazaa ama ne vseki pyt tova koeto mi trqbva moga da go izdarpam,a ot kratkite mi prejivqvaniq s eDonkey i eMule nqmam dobri vpechatleniq...Orientiraite me koi e nai dobroto...i saotvetnite malki trikove kym programite plz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B52 Posted May 16, 2003 Share Posted May 16, 2003 Mi az polzvam KaZaA i iMesh ... predi polzvah i soulseek no toi ne e tolkova dobyr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted May 16, 2003 Share Posted May 16, 2003 DC++ -tova moze bi e nai dobroto.na site e opisano kak raboti.Inache i-mesh i WinMax sashto varshat rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 16, 2003 Author Share Posted May 16, 2003 ами аз уж почти всички от тези съм ги ползвал..само дето единствено с Казаа реално съм свалял нещо.С ДС++ си поиграх само дето нищо не успях да сваля..макар че имаше адски мноо неща по ония сървари..същото ми се случи със всеки п2п клиент дето съм ползвал до ся...да не би да иам късмет само с Ка(о)заа...Гадното при другите е че треа се редиш на опашката за файлове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted May 17, 2003 Share Posted May 17, 2003 ами аз уж почти всички от тези съм ги ползвал..само дето единствено с Казаа реално съм свалял нещо be ne moga da razbera kvo to4no ti pre4i da svalqsh az gi polzvam predimno za mp3s i mi varshat rabota.verno 4e tva s opashkite e malko dosadno ma si chakash reda i tolkoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 18, 2003 Author Share Posted May 18, 2003 Emi prosto chakah chakah chakah chakah chakah chakah chakah chakah chakah chakah..i vse ne mi idvashe reda..predpolagam che ne sym napravil neshto kakto trea Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 mi vij sega...kaji kakf error ti dava...zashtoto ako imash pusnat firewall mn q, 4e shte imash da si 4akash dosta luni. Btw dc++ pove4eto servers iskat open atleast 2 slots i 1 gb shared...ina4e v nastroikite trqbva da pishesh i nickname i e prepora4itelno da si na active user. za imesh mi to tam nqma kakvo tolkova da se nastroiva... edonkey i emule...ami az li4no predpo4itam emule vse pak e s otvoren kod i pove4e hora se zanimavat s nego...btw i e napraveno po-prosto. nqmam spomeni da sam imal nqkvi problemi pri settings. kato cqlo dc++ mai e nai-dobroto, no i emule(edonkey) ne trqbva da se podcenqva(pone za movies). (My opinion). Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Kazaa RULEZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 az sushto sum za Kazaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 ima li programi za burz upload Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 za upload polzvai Cute FTP ili FlashFXP i dvete sa dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefito Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Kazaa i Winmx si vyrshat perfektno rabotata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 za dc++ ako nqkoi iska alternativna lista na hubs...moje da se check bez da si v DC++...ina4e koito e rabotil s application-a znae kak da si q loadne. http://moria.pedher.net/dc/list/index.phtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Polzval sam eMule, Napster, iMesh, KaZaA i Audiogalaxy. Napster veche ne sashtestvuva realno a i predi beshe malko v gyzy shtot niamashe resume a az pukah s dial-up. Audiogalaxy sashto neshto veche ne moga da go polzvam no beshe pichovsko za muzika. KaZaA ia polzvam nai-mnogo za music videos i edinichni pesni. Kato se svalia cial album kakto mu e redno p2p sux. iMesh sam polzval mnogo malko no ne mi dopadna. eMule e super otkam tova kakvo ima v nego(i osobeno starite filmi) no propusklivostta mu e minimalna. Chakal sam okolo mesec za edin film i veche mnogo ne go polzvam. P2P ne e losho ama naposledak niama takova deto da e dostatachno udobno osobeno otkakto KaZaA-ta mi pravi greshki i iska reinstall na vseki dva restart-a. Dobre che toia Gancho ne se gasi inache nervite shtiaha da mi otidah v install-irane na KaZaA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 GeorgiK v edin drug topic spomehan i tuk pak shte go napravq. Ne si slagaite Kazaa bez da imate instalirana Diet Kazaa. www.dietk.com Premahva vi reklamite i Kazaa ZAPO4VA da raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 5, 2003 Author Share Posted June 5, 2003 netrootbg svalih si diet Kazaaa... i meko kazano sym dovolen ..mersi mnoo za akala....samo deto za razlika ot predi pyk se skysvat da tochat ot men-tfa si e bel kahar... polzval sam kvi li ne speed up toolz za Kazaa ama tfa opredelno e nai dobriq deto sam polzval Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 17, 2003 Share Posted June 17, 2003 ami napravi taka 4e da ne share-vash failove i nqma da to4at. osven tova zabelqzal li si pri search kolko rezultata ti izlizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 8, 2003 Share Posted July 8, 2003 az si svalih eMule no njama spisak s serverite mozete li da mi dadete njakolko IP na serverite Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 8, 2003 Share Posted July 8, 2003 S emule malko po drug na4in stoq neshtata. Tam skorosta ti na download e to4no tri puti po golqma ot skorosta na upload. Taka 4e e vajno kolko shte zadelish za ednoto i za drugoto. Kato cqlo ima mnogo po dobri idei v emule otkolkoto v kazaa. Loshoto e 4e kazaa e po razprostranea i ima pove4e neshta. Za surveri shte ti dam edin file koito da si izteglish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted July 8, 2003 Share Posted July 8, 2003 има един единствен p2p клиент, и той се казва eMule Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted July 17, 2003 Share Posted July 17, 2003 a koq versiq na kazaa e nai-dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 18, 2003 Share Posted July 18, 2003 peachlover sloji si diet kazaa i tq sama shte ti iztegli nai podhodqshtata versiq na kazaa. kato ne zabravqsh 4e puskash posle purvo DietK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.