mashev Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 A kakvo 6te kajete po vyprosa 4e keibyl tel ima 4ast ot evrocom(kupili sa gi)? ha sega de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 A kakvo 6te kajete po vyprosa 4e keibyl tel ima 4ast ot evrocom(kupili sa gi)?ha sega de. <{POST_SNAPBACK}> Tva puk otkade izsko4i?Q kaji pove4ko, ako ima6 naistina info, makar 4e ne mi se vqrva Barbudev da prodade takava zlatna mina Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 mineka teq deto rabotqt tam da kajat, moito sa samo sluhove, ili po-to4no vytre6na informaciq, no nemoga daq dokaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 mineka teq deto rabotqt tam da kajat, moito sa samo sluhove, ili po-to4no vytre6na informaciq, no nemoga daq dokaja <{POST_SNAPBACK}> Ti kaji otde si podo4ul taq informaciq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Нали щяха да се въвеждат пакетни цени? Днеска дядо ми плати нета и кабелната и пак 32 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Аз си платих преди една седмица и кабелната си ми е 12 а не 14 лева и на касата има написани пакетните цени ,става въпрос за Тракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 mother-a е платила с 4лв по-малко понеже плаща в пакет всичко(HBO,Интернет и Кабелна) и за тва имало отстъпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ей на това му викам аз българска простотия ! отивам си плащам нет-а днес и оная ми вика... еми имате 90 лева за плащане ?!?!? за един телевизор 14 лева за втория теле. 16 лева !!!!!!! и за кабелната И+ 60 лева това мисля че прави точно 90 !! ей това е логиката дай тея дето плащат съвестно да ги оберем до шишка, за сметка на пиратите дето неможем да хванем ! И после да си говорим кой какъв защо и защо няма оправия хак дъ планет !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 *merged* Че втория телевизор не си ли е с еднократна такса? Моя е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 *merged* Че втория телевизор не си ли е с еднократна такса? Моя е така. <{POST_SNAPBACK}> да с еднократна е ... и съм я платил. Днес ми казаха 16 лева и за него !?!?!? баси бирниците. бесен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 да с еднократна е ... и съм я платил. Днес ми казаха 16 лева и за него !?!?!? баси бирниците. бесен съм Не разпита ли поне дали не е грешка. Вчера майка ми плати кабелната и такова нещо нямаше... въпреки, че моята е free поради това, че съм на бронзова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Не разпита ли поне дали не е грешка. <{POST_SNAPBACK}> Ей ако не е грешка свиркайте навреме,че аз имам два допълнителни телевизора и ще се разоря ако трябва да плащам и за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 *merged* Че втория телевизор не си ли е с еднократна такса? Моя е така. <{POST_SNAPBACK}> Ако е домашен абонат е еднократна, а ако е на фирма се плаща и той.Или поне така беше преди, но можеш ли да им фанеш края на тия И защо по дяволите таксата на първия телевизор е по-ниска от тази на втория Edit:Не ми казвай, че си им ги платил тея пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ако е домашен абонат е еднократна, а ако е на фирма се плаща и той.Или поне така беше преди, но можеш ли да им фанеш края на тия И защо по дяволите таксата на първия телевизор е по-ниска от тази на втория Edit:Не ми казвай, че си им ги платил тея пари <{POST_SNAPBACK}> Платих ги да. Обаче ако бях се сетил навреме нямаше да ги платя... ама имаше опашка от 10 човека някви баби се туткаха 10 мин и се бях изнервил... и замъглено мислене. Щях да им кажа няма го плащам, идвайте и го изключвайте ... ама на. + това нет-а ми е фирмен и може от там да идва проблема... обаче съм абонат на евроком.нет от повече от 2 години когато за да се вържеш струваше 700+ лева модема беше към 500 лева, и никога несъм имал такива проблеми .... ще видя как седят нещата с прехвърлянето на частно лице 100% пак пари ще искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ако е домашен абонат е еднократна, а ако е на фирма се плаща и той.Или поне така беше преди, но можеш ли да им фанеш края на тия И защо по дяволите таксата на първия телевизор е по-ниска от тази на втория Edit:Не ми казвай, че си им ги платил тея пари <{POST_SNAPBACK}> Posledniq mesec nashite sa platili kabelna 14 lv,Veno kaza che se dopisval software i za tva ne sa bili uvedomeni slujitelite po kasite.Nadqvam se mi gi prispadnat ot sledvashtiq mesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 На мен вчера, като плащах ми казаха, че за да бъде кабелната 12 лв, трябжа да я предплащаш с един месец напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.