Jump to content
BulForum.com

Цените на Евроком КРМ

lubo1972

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Нали щяха да се въвеждат пакетни цени? Днеска дядо ми плати нета и кабелната и пак 32 лева.

Аз си платих преди една седмица и кабелната си ми е 12 а не 14 лева и на касата има написани пакетните цени ,става въпрос за Тракия.

Ей на това му викам аз българска простотия !

отивам си плащам нет-а днес и оная ми вика... еми имате 90 лева за плащане ?!?!?

за един телевизор 14 лева

за втория теле. 16 лева !!!!!!!

и за кабелната И+ 60 лева

това мисля че прави точно 90 !!

ей това е логиката дай тея дето плащат съвестно да ги оберем до шишка, за сметка на пиратите дето неможем да хванем !

И после да си говорим кой какъв защо и защо няма оправия

хак дъ планет !!!

да с еднократна е ... и съм я платил. Днес ми казаха 16 лева и за него !?!?!? баси бирниците. бесен съм

Не разпита ли поне дали не е грешка. Вчера майка ми плати кабелната и такова нещо нямаше... въпреки, че моята е free поради това, че съм на бронзова.

*merged*

Че втория телевизор не си ли е с еднократна такса? Моя е така.

Ако е домашен абонат е еднократна, а ако е на фирма се плаща и той.Или поне така беше преди, но можеш ли да им фанеш края на тия :blink:

И защо по дяволите таксата на първия телевизор е по-ниска от тази на втория :confused

Edit:Не ми казвай, че си им ги платил тея пари :bgrin:

Ако е домашен абонат е еднократна, а ако е на фирма се плаща и той.Или поне така беше преди, но можеш ли да им фанеш края на тия :blink:

И защо по дяволите таксата на първия телевизор е по-ниска от тази на втория :confused

Платих ги да. Обаче ако бях се сетил навреме нямаше да ги платя... ама имаше опашка от 10 човека някви баби се туткаха 10 мин и се бях изнервил... и замъглено мислене. Щях да им кажа няма го плащам, идвайте и го изключвайте ... ама на. + това нет-а ми е фирмен и може от там да идва проблема...

обаче съм абонат на евроком.нет от повече от 2 години когато за да се вържеш струваше 700+ лева модема беше към 500 лева, и никога несъм имал такива проблеми .... ще видя как седят нещата с прехвърлянето на частно лице 100% пак пари ще искат :)

Posledniq mesec nashite sa platili kabelna 14 lv,Veno kaza che se dopisval software i za tva ne sa bili uvedomeni slujitelite po kasite.Nadqvam se mi gi prispadnat ot sledvashtiq mesec :huh: :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...