Optimus Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 абе не може ли да разделят TCM и Cartoon Network и двете да си вървят постоянно на отделни канали?! Ей тва би било супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 освен Анимал Планет и Дискавъри хич не ми трябват другите <{POST_SNAPBACK}> Absolutno savpadenie na vkusovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 хехако вдигнат шибаната кабелна телевизия, вече наистина насила ще ме карат да се махам от ЕК инета, щото сега съм на него, без да ползвам никъде телевизията, която плащам, и ако трябва да давам още повече пари за нея, ми... - как да стоя? :-) <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на същотото мнение. Ако ми направят 18 кинта кабелната директно си спирам нета и минавам на някои друг провидер. Майка ми и без това само ми мрънка че плащала кабелна заради моя интернет. извинявайте, но в крайна сметка клиентът винаги има право! <{POST_SNAPBACK}> Клиентът винаги има право ако има друг избор. При монопола на ЕК имаш 2 варианта - със или без кабел. Ако искаш кабел ще играеш по техните правила (за съжеление ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 a izobshto nqkoi dae kazal 4e shte se diga cenata m? ako imashe neshto shteshe se znae do sq dai da pusna tema 4e sam do4ul 4e shte q namalqt cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Mai e vreme da si pusnem bronzovi tarifi za da ne plashtame televiziqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 да ги дигат 25++....-аз я плащах като беше 7лв - като дигнаха цените и сгомнясаха програмите казах на нашите ако искат да си я плащат - аз не мога да давам пари за услуга която не ми се вижда да отговаря на цената си/става въпрос за услуга от която спокойно мога и да се лиша а не за всякакъв вид неправомерно завишени услуги щото ако е така няма нищо да плащам и ще се мреее /. Аз иначе съм към гигабит и съчувствам на принудените да плащат кабеларка заради нета. Гигабита аз си го плащам ама ако си преценя лично за мен че не си отговаря цена спрямо качество и той ще си отиде/засега няма такава опасност /. В крайна сметка има си и други начини за забавление/каза той и извади прашната бутилка уиски от ъгъла на стаята си като се подготви отново да сбере старите дружки с увиснали лица и кръвясали от комповете очи за поредната щурмова атака към поредната изникнала като гъба *ибана чалга кръчмотека/. кофтито е за хората които не ползват нет за густо, а за работа - при тях увеличаването на цените си е изнудване как беше оная хава? "...първа гордост е за мене българче да се наричам..." "Радостта от живота се измерва с нещастието от него и блажени са тези които са го преживели, а человек който е бил щастлив цял живот не може да каже какво точно е щастието - ето това е истински нещастен човек" - дано разбирате думите ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 a izobshto nqkoi dae kazal 4e shte se diga cenata m?ako imashe neshto shteshe se znae do sq dai da pusna tema 4e sam do4ul 4e shte q namalqt cenata <{POST_SNAPBACK}> аз казвам ,че ще я осреднят Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ако я направят кабелната 18 лева - сателит, DVB карта и DSL от БТК Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ето едно решение.. цифрова телевизия от Булсат ком. 200лв инсталационна такса като може да се изплати на вноски и 15лв месечна така като се излъчват 280 канала, между които и HBO. На мен ми звучи добре, а на вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 "Подочух" че ще има промяна в цената за абонамент за кабелна телевизия. Спрягат се едни 18лв на месец. Някой да е подочул същото? <{POST_SNAPBACK}> ти добре ли си?то в софия няма толкова.... а и толкова "готини" програми имаме тук...... TCM по принцип си е отделен канал и другите кабелни оператори в градове като варна и софия го предлагат отделно,там има и дискавъри sci-trek,civilization,реалитi тw,романтиkа (ужас) ако някоя кабеларка от софия си купи тук лицензчето на кейбъл българия-евроком ще ми душат прахта да стоя при тях...единствената разлика мейду другите кабелни и евроком е TMF,който въвъ варна е в пакета на HBO (поне доскоро). а пък и идва времето на цифровата телевизия-няма смушение в сигнала,няма "услужливи" служители ,като тези на евроком...един от тях 1 път ми каза на телефона за нередности: "На мен заплатата си ми тече и не ме е** ,че нямаш сигнал" след което ми затвори.... а и програмите на ИТВПартнер на са 16 както е показано в сайта...предлагат се още 203 безплатни програми.....е не са толкова готини всички,но да кажем,че 25% от тях не са прекалено тъпи... БулСатКом не видях да предлагат такива безплатни,а тарифирането при тях беше доста нереално....1-во пише за колко месеца колко лева,след това и за картата колко е..... И тъй като някой показа тук телевизиите,предлагатани от БулСатКом ,вижте тези на ИТВПартнер (без онези 203 фрии): ТВ Канали 1. Канал 1 2. bTV 3. Нова Телевизия 4. Диема + 5. Диема 2 6. Европа ТВ 7. Александра 8. HBO 9. Hallmark 10. MM 11. Discovery 12. Animal Planet 13. Ринг ТВ 14. Фен ТВ 15. Евроспорт България 16. Cartoon Network / TCM 17. Планета 18. Private Gold 19. CNN 20. Club 21. Канал 8 22. History 23. National Geographic 24. eTV 25. Канал 3 26. Евроком София 27. HotTV 28. ББТ Радио Канали 1. Радио Витоша е,по-скъпо е от БулСатКом,но....има своите предимства-погреднете кой от кой спътник е.най-малкото. и: Q: Излъчва ли се Eвроспорт на български език от друг оператор освен ITV? A: Не. ITV притежава изключителните права за излъчване на българската версия на Евроспорт. Ако живеех сам досега щях да съм на цифрова телевизия... ама нали не зависи от мен...пък и телевизора ми не е от плоските и аз не виждам смисъл от цифрова телевизия ....за момента... btw,Евроком кога ще загреят и ще пуснат радио канали по мрежата си?в софия почти веки оператор го предлага....е качеството там е доста по-добро от това на Евроком... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 е качеството там е доста по-добро от това на Евроком... Ti si mislish taka... BTW skoro gledah satelitna televiziq. Kachestvoto naistina beshe ubijstveno, no v momenta, v koito zavalq duzhd i zagurmq, signala prosto se zagubi... Aaaaa, i imashe nqkakvo pochti nezabelizhimo razminavane na zvuk s kartina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ti si mislish taka... BTW skoro gledah satelitna televiziq. Kachestvoto naistina beshe ubijstveno, no v momenta, v koito zavalq duzhd i zagurmq, signala prosto se zagubi... Aaaaa, i imashe nqkakvo pochti nezabelizhimo razminavane na zvuk s kartina... <{POST_SNAPBACK}> не че като вали на евроком тв-тата ги има повечето за разминаването-някои телевизии(БГ) да но качествените-не едит:аааааааааааааааааааааааа точно този цитат за качеството е,че при кабеларките в софия няма такива смушения като вкъщи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 По последни данни кабелната ще стане 18 леа след нова година. Т.е малкото увеличение от 2 лева е било за да не ни шибнат директно 50% увеличение а по малко да ни го набутат по-надълбоко Какво имам прдвид прочети това Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 По последни данни кабелната ще стане 18 леа след нова година. Т.е малкото увеличение от 2 лева е било за да не ни шибнат директно 50% увеличение а по малко да ни го набутат по-надълбокоКакво имам прдвид прочети това <{POST_SNAPBACK}> Нищо чудно, защото братовчедками каза че при тях (Цалапица) от нова година щяло да е 15лв. Което значи че в Пловдив няма как да е 14- по-малко от колкото на село, където има 20 канала на кръст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ако я направят тая простотия, всички с безплатен модем и договор за една година(като мен) ще барат меча, те затва направиха тая промоцийка, да имат повече жертви . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Както е казано много хубаво не е на хубаво. Безплатен модем ама сега щеш не щеш 1 година 36 кинта минимум, пък да не говорим как в последно време нета взе да се цаква много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ся тъкмо до нас зеха да прекарват Гигабитнет и може да съм им абонат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Тея от Екома са пълни тъпаци, кабелната ще стане по скъпа от нета. В щатите за 40$ получаваш освен сумати програми, НВО и високо скоростен интернет с 50% по бърз от златната. Като нямат абонати вместо да обират настоящите да свалят цените, българска работа, вместо да създадат условия във всяко семейство да има интернет, те гледат да се нагрухат повече. И до колкото знам при конкуренция цените трябва да падат или се мислят за много велики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Тука прочетох 1/3 от постовете.Да ви кажа настръхвам като чуя за поредното увеличение на нещо.Писнало ми е от такива изроди.Най-жалкото, е че още не сме влезнали в ЕвроСъюз тогава ще бараме мекия.Неща и да си мисля.От сега ми идва да се гръмна.То да не се живеее вече.Усещам как ще минавам тънка поста към ГигаБит.Аееее сектри само ни режат от към качество, а и само вдигат цените.То си е направо грабеж.Те от ЕК си играят с потребителите.А най-лошото, е че от КейбълТел нямат намерение да идват в Кършака.Говорих с някой от работиниците там.И те лично ми казаха, че такива намерения няма ли.И какво нестига, че дебело с ЕК ами и избор нямаме от към кабелен оператор.И остава възможност само с Сателити и такива подобни джаджи.Найстина ни мислят за баламурници.Ако от Нова година цената се вдигне 18лв. Аз лично не татко ще ида да е спра. А за интернета ала секундно предполагам ще се мине на вариянт VISIO или GigaBit. Поне от към интернет доставчици има избор.А пък и скоростите са приемливи даже бих казал доста доволни.Не знам преди време някой от user-ите беше казал нещо за това, че малко по малко ни го вкарват.ПО 1-2 санта.Много е прав за това. Може да звучи просташко ( модераторите да ме прощават ) но си е самата истина.Тук 2 санта там 2... И накрая ние сме преебани от всякъде. Тз тз тз това е нечовешко. Извинявам се за цинизмите, но от толкова ядосване покрай тия увеличения на цените така взех да говоря. Благодаря предварително за разбирането на (модераторите, администраторите) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 za kuw im e sea pa na tiq da digat cenata te se ebawat s nas oba4e ot nas zawisqt taka 4e moe li da barat me4a, a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 za kuw im e sea pa na tiq da digat cenata За такива богаташи като нас какво са 18 лева. Ам аз на тях безплатния външен моде, безплатно ще им го направя вътрешен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Bahti tapacite! Kato napraiha kabelnata 14lv se opravdaha s poskupvaneto nai-ve4e na paketa na DIEMA Vision.Sega mi e interesno kvo 6te im e porednoto opravdanie?Tva sa unikalno tupi par4eta!Tva da raboti6 sam protiv sebe si e mnoo glupavo spored men!Plus tva neznam dali ste zabelqzali, ama vseki put kato povi6at taksata (uj zaradi poskupvaneto na edi kvo si)iz4ezva po edin ot nai gledanite kanali-kato q napraiha 12(predi okolo godina mislq)mahnaha Euro News i Fashion TV i kodiraha Premier Sport.Skoro vurnaha Euro News oba4e ot FTV nqma i sleda .V na4aloto na toq mesec kato q napraiha 14lv iz4ezna TV1000, kato vmesto neq se naslajdavame na "smisleniq" Kanal8!Sq kato q napravqt 18lv idva red na TMF, MTV, sportnite kanali...I nakraq 6te im pla6tame po 18lv za da gledame K2001!Qko, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Много ми е интересно какво ще стане ако всички си спрем нета да ги видя тогава тия амбреажи. Това с безплатните модеми излезе чиста кражба, връзват те за една година и изведнъж цената се повишава и то един път. Сигурно докато ми изтече договора ще стане по левче за програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Edno lev4e-edna programka!Kvo mu pla6ta6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 аве тва на нищо не прилича кви са тия простотии това директно означава да си прогонят интернет абонатите неска служителката на касата е казала че май няма да има намаление за интернет и кабелна 14+30 нали уж там някъва проектозаповед имало - или всичко беше да си траем а квото и да е след 10 дена като ида да плащам и ми каже оная 44лв направо си клъцвам кабелчето и припкам към висио пък ако ще кабелната 100лв да стааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.