guinness Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 V andreto do Kamenica sa6to e hubalo golemi porchii niski cheni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Вчера имах път към Пловдив и приятелите ми ме водиха в Найлона, като ми казаха как се казва и си помислих, че нещо се ебават с мен. Иначе е готино там, музиката е много весела и приятна, обаче чая им не струва. Виж в БезистенЪ е друга работа, там бяхме през деня и беше хубаво, музиката е готина, и чая беше по- хубав. Ходих и към Шадоус- а, обаче там бяха пуснали Слеър и трябваше едва ли не да викаме за да е чуваме какво говорим. Когато минаха на Гънс и Бон Джоуви стана приятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Вчера имах път към Пловдив и приятелите ми ме водиха в Найлона, като ми казаха как се казва и си помислих, че нещо се ебават с мен. Иначе е готино там, музиката е много весела и приятна, обаче чая им не струва. Виж в БезистенЪ е друга работа, там бяхме през деня и беше хубаво, музиката е готина, и чая беше по- хубав.Ходих и към Шадоус- а, обаче там бяха пуснали Слеър и трябваше едва ли не да викаме за да е чуваме какво говорим. Когато минаха на Гънс и Бон Джоуви стана приятно. <{POST_SNAPBACK}> Koi otiva da pie chai v nailona Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Къде още,имаше една много доволнича измежду уличките на Санто и се казва "Пивница тракия"... <{POST_SNAPBACK}> Механа "Тракия" е. На доста забутано място е, но хората, дето го знаят, си ходят редовно. Правят разкошни пилешки флейки . Изобщо кухнята им е много добра и цените са добри. На мен ми допада, въпреки, че основно звучи чалга (но не е натрапчиво). Абе - кръчмица за хапване, пийване и среща с приятели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 най-доброто заведение е "СИН КОС" - квартална кръчма в Тракия и подбраното меню е: бира с патешки сърца на скара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 'краси'' е най якото кръчме Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 а знаете ли защо му викат Найлона ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 онзи ден бях в една кръчма срещу Класик до бирената фабрика...много приятно и тънко Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Викат му Найлона,защото навремето като са го правили,още е било в ремонт и отпред са висяли едни найлони,а вътре вожда и сие са поркали като невидели,пък хората са мислели,че не бачка заведението.И се появил Найлона Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 онзи ден бях в една кръчма срещу Класик до бирената фабрика...много приятно и тънко <{POST_SNAPBACK}> "Ривиера". Ама баш пък кръчма... не бих казал. Доста по-изискано е. А цените наистина са добри и обстановката е приятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Найлона рулира Отскоро ходя там, но открих много стари познати. Винаги е супер шоу и атмосферата е на 6!!! Много ми допада! offtopic: Тази събота доколкото разбрах ще има музика на живо. Positivеly Negative (Ники) - вход 2 кинта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 "Ривиера". Ама баш пък кръчма... не бих казал. Доста по-изискано е. А цените наистина са добри и обстановката е приятна. <{POST_SNAPBACK}> Половината ривиера е моя хахах като място имам в предвид, дал съм го под наем на времето това беше зеленчуков магазин, купихме го заедно, половината за тях, половината за нас сега ги е яд че не го купиха цялото те ама на Емо си му е в кръвта да се занимава с това, вадят луди пари от този ресторант... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 а знаете ли защо му викат Найлона ? <{POST_SNAPBACK}> Ами преди нямаше стъкла за прозорци, а беше с найлон, някво гнусливо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ей Fobos,благодаря за информацията за свиренето в найлона/жалко само че има и вход / И взех,че ти разгледах страницата.С еднакви имена и фамилии сме,ама ти беше в грония випуск,Мазева все ме бъркаше с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Velvet, vhoda e simvolichen, az 99% sym tam offtopic: heheheh hich ne e hubavo che te e byrkala Mazeva s men - mnogo se obichahme s tazi inteligenta zhena inache - 100% sme se zasichali po koridorite - shte rygna nqkoi pic - toku vizh me poznaesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 "Fenix" v kichuka - jalko, che e samo lqtna gradina... no za tva pyk hotela raboti i e tynko ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onorin Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Сложете 5 гласа за ВОДОЛАЗА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 4ai za dvama rulira naj-mnogo spored mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Сложете 5 гласа за ВОДОЛАЗА!!! <{POST_SNAPBACK}> Не 5 гласа.Аз съм за 55 гласа.Това е кръчмата дето с 1,5 лв ще ядеш и пиеш до зори. А представсяте ли си ако идеш с 20-25 лв.Майкоо цяла сватба, че ще останат и за развода да полеете случая. "ВОДОЛАЗА" RULEZzZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 ami v sunraise, biv6e ssound! lele tam kakvi ne6ta sa stavali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Naq qkata kry4ma e "Hityr Petyr" :} :} :} xae posetete q!!!! ;pP:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Vodolazcheto rulez mnogo e dobro i sigurno e edinstvenoto v koeto kato ti servirat neshto ti pojelavat dobro nastroenie i dobar apetit Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Сложете 5 гласа за ВОДОЛАЗА!!! <{POST_SNAPBACK}> brao pi4 az davam kolkoto imam glasa za vodolaza. nailona sy6to rulls shadowsa ama tam zapadna obstanovkata naposledak bezistena e qko ama vinagi e full i ako iskam tam trqaa da ida v 6 sledobqd i novoto rock art kafe e qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreXX Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Izgubeniq svqt e qko i evtino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Izgubeniq svqt e qko i evtino. <{POST_SNAPBACK}> q kaji kvi sa gore dolu cenite i kva muzika puskat tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.