DonRamon Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 Sprql sam se na nego mislq da go kupq ako nqkoi znae ne6to koeto moje da me razubedi neka go napi6e Please Predvaritelno blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 az sym sys 7vaxp dynoto sie stabilno, markovo i hvaleno. Zatova si go vzeh. Sega horata shte ti preporychat epox, i ako imash parite i miastoto ot de da go vzemesh... ianche razlikata ot 7va i 7vaxp e che 7va e bez raid i lan na dynoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 16, 2003 Author Share Posted May 16, 2003 Az sam mu napravil na 7VA razpe4atka s harakteristikite i mislq da vzema nego a i do kolkoto znam danata na gigabyte sa mnogo stabilni pak i kato harakteristiki i tzena mnogo mi haresva i za tova pitam ako nqkoi e 4uval ne6to lo6o za 7VA da kaje za6toto sam se sprql i na Epox 8RDA s nForce2 4ipset ma razlikata e 7VA e 73$ a Epox e 96$ az sam siguren 4e epox e po dobro ama nemi se davat 96$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 16, 2003 Share Posted May 16, 2003 ale edin put si zimash duno.za tova dai 20$ poveche obache niama da suzeliavash Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 16, 2003 Author Share Posted May 16, 2003 6te vidim i tva e variqnt o6te ne sam go re6il ma v kraina smetka 20$ sa ni6to pak dano edimpat se kupuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicaL Posted May 17, 2003 Share Posted May 17, 2003 SUPER BOKLUK!!! da ne govorim 4e osven nestabilnosta mu, AGPx8 ne ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 17, 2003 Author Share Posted May 17, 2003 SUPER BOKLUK!!! da ne govorim 4e osven nestabilnosta mu, AGPx8 ne ba4ka TicaL za koe stava vapros Gigabyte 7VA ili za Epox 8RDA s nForce 4ipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted May 17, 2003 Share Posted May 17, 2003 ianche razlikata ot 7va i 7vaxp e che 7va e bez raid i lan na dynoto. da ama 7va nqma jumperi za regulirane na shina/mnojitel ili i dvete ne sum mnogo siguren kakva e to4no razlikata ama dosta hora izpi6tqha po forumite 4e na hartiq uj razlikata bila samo v raid i lan ama ne bilo taka a ina4e tva duno go davat super durvarsko ako smqta6 da o/c. ama tui kato ne si spomenal nito dali 6a go overclockva6 nito za kvo 6a go polzva6 predpolagam 4e 6te si dovolen ako ne smqta6 da o/c e dobur izbor - stabilno i na dobra cena. p.s. idi na www.comexgroup.com i vij sravnenie na ~50 duna za amd i preceni sam koe ti podhojda most Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 17, 2003 Author Share Posted May 17, 2003 Mersi TQ otivam da vidq za kvo stava vapros 50 dana tova 6te e interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 nai iakoto e :+PPP i ne mnogo skupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 6, 2003 Share Posted June 6, 2003 nai iakoto e :+PPP i ne mnogo skupo Napulno suglasen s Joke Gigabyte 7VA №1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Tva e vse edno da kaje6 4e bazoviq model na nqkoi Mercedes e po-dobyr ot modela s full extri. Po gore mislq beh spomenal 4e tva si e nai dyrvenoto dyno ot poredicata. No nqma zna4enie opravqite se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Tva e vse edno da kaje6 4e bazoviq model na nqkoi Mercedes e po-dobyr ot modela s full extri. Po gore mislq beh spomenal 4e tva si e nai dyrvenoto dyno ot poredicata. No nqma zna4enie opravqite se. KILLERINCHO shte ti kaja 4e tova e li4no tvoe mnenie zashtoto ne si s takova ama as sum s takova i sum DOVOLEN i to4ka po vuprosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Tova 4e ti si dovolen ne zna4i 4e tvoeto mnenie e expertno i 4e si naqsno izbo6to kakva rabota moje da ti svyr6i nqkoq i druga extra v pove4e po dynoto. Kato dava6 syvet na nqkoi gledai da si zapoznat s realnite fakti, a ne blagodarenie na sobstvenata si zabluda da zabludi6 i nqkoi drug. Ne moje da se cepi6 4e 7VA e nomer edno samo poradi fakta 4e ima6 takova dyno. Tova sa lamerski raboti. Moga da ti dokaja 4e sledva6tiq model koito e na moito pc e po dobyr ot tvoito dyno. Govorq za 7VAX. Sled tova mojem da idem do old_moon da vidi6 po gorniq model kak se dyrji. Govorq za 7VAXP. Ta ne govori gluposti ako obi4a6 tuka s malki izkliu4eniq nqma typaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Tova 4e ti si dovolen ne zna4i 4e tvoeto mnenie e expertno i 4e si naqsno izbo6to kakva rabota moje da ti svyr6i nqkoq i druga extra v pove4e po dynoto. Kato dava6 syvet na nqkoi gledai da si zapoznat s realnite fakti, a ne blagodarenie na sobstvenata si zabluda da zabludi6 i nqkoi drug. Ne moje da se cepi6 4e 7VA e nomer edno samo poradi fakta 4e ima6 takova dyno. Tova sa lamerski raboti. Moga da ti dokaja 4e sledva6tiq model koito e na moito pc e po dobyr ot tvoito dyno. Govorq za 7VAX. Sled tova mojem da idem do old_moon da vidi6 po gorniq model kak se dyrji. Govorq za 7VAXP. Ta ne govori gluposti ako obi4a6 tuka s malki izkliu4eniq nqma typaci. Ale kartuna prosta as ti kazvam 4e Gigabyte 7VA e xubavo,sushto kazvam 4e i drugite produkti na Gigabyte sa super kakto kaza tam 7VAX,7VAXP,shte izlizat ot po xubavi po xubavi zatva ne zna4i 4e ti kat si s malko po novo e po xubavo vsqko duno e xubava za tozi deto si go e kupil.AS KAZVAM 4E PO PRINZIP GIGABYTE 7VA,7VAX,7VAXP vsi4kite na Gigabyte sa super nai na kraq razbra li me!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Napulno suglasen s Joke Gigabyte 7VA №1 Tuka gledam si pisal 4e e N1. KILLERINCHO shte ti kaja 4e tova e li4no tvoe mnenie zashtoto ne si s takova ama as sum s takova i sum DOVOLEN i to4ka po vuprosa. Tuka sy6to ne vijdam da si kazal ne6to ot sorta 4e Gigabyte sa N1. Ta az moje i da sym prosta kratuna, no v slu4aq stava duma 4e 4oveka iska syvet a ne lamerski izcepki ot sorta na "E tva e N1". Nqma takova ne6to kato N1. No tva nqma zna4enie v slu4aq. Ima zna4enie 4e kato gledam na kakva cena kupuva 7VA dyno mu prepory4vam nai gore6to da ne se skypi za 10-na dolara i da si kupi po gorniq model dyno. I ako zabelqzva6 nikade ne sym kazal 4e moito dyno e nomer 1. Teq izcepki sa po prisy6ti na tebe spored tova koeto si pisal. Taka 4e moqt syvet kym DonRamon e da si kupi 7VAX ili ako ima sredstva 7VAXP. No razlikata mejdu 7VA i 7VAX e naistina sme6na kato pari i nqma nujda da kupuva nai dyrveniq 6te povtorq model ot taq seriq modeli na Gigabyte. A ako ti ne moje6 da me razbere6 nai-nakraq kakvo iskam da kaja ..... ne znam koi e prostata kratuna v su4aq Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Napulno suglasen s Joke Gigabyte 7VA №1 Tuka gledam si pisal 4e e N1. KILLERINCHO shte ti kaja 4e tova e li4no tvoe mnenie zashtoto ne si s takova ama as sum s takova i sum DOVOLEN i to4ka po vuprosa. Tuka sy6to ne vijdam da si kazal ne6to ot sorta 4e Gigabyte sa N1. Ta az moje i da sym prosta kratuna, no v slu4aq stava duma 4e 4oveka iska syvet a ne lamerski izcepki ot sorta na "E tva e N1". Nqma takova ne6to kato N1. No tva nqma zna4enie v slu4aq. Ima zna4enie 4e kato gledam na kakva cena kupuva 7VA dyno mu prepory4vam nai gore6to da ne se skypi za 10-na dolara i da si kupi po gorniq model dyno. I ako zabelqzva6 nikade ne sym kazal 4e moito dyno e nomer 1. Teq izcepki sa po prisy6ti na tebe spored tova koeto si pisal. Taka 4e moqt syvet kym DonRamon e da si kupi 7VAX ili ako ima sredstva 7VAXP. No razlikata mejdu 7VA i 7VAX e naistina sme6na kato pari i nqma nujda da kupuva nai dyrveniq 6te povtorq model ot taq seriq modeli na Gigabyte. A ako ti ne moje6 da me razbere6 nai-nakraq kakvo iskam da kaja ..... ne znam koi e prostata kratuna v su4aq Ale mama mu stara ti puk razbira4 ot razbira4a ti ot kade znaesh 4e e nai durvenoto ispolzval li si nqkoga takova,a dokolkoto DonRamon toi otdavna si kupi SOLTEK!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Ami az ne sym polzval, no imam dvama klienti s takova dyno i kato kazvam 4e e nai-dyrveno tova zna4i 4e spodelqm li4en opit. Ne govorq naizust za razlika ot tebe. I nikade ne sym kazal 4e sym razbira4. Tva e prosto li4en opit. Ako ne mi vqrva6 dobre si mi do6yl da ti pokaja testove i da vidi6 za kakvo stava duma 4e belkim stopli6 nai-nakraq. Toi i Ael spore6e predi ama se otkaza naposledyk da govori naizust koeto e pohvalno. Pokazva nqkakvo razvitie kym dobro 4oveka. Ama tebe kato te gledam samo cepeneto kat 4ikiq na mokyr pqsyk ti se otdava bez problemno. Aide razvivai se tam na svoboda i ne me zanimavai sys sebe si pove4e. Aman ot golovodnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 KILLERINCHO, kakvi sa oplakvaniata na tvoite klienti za tova dyno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Poznai ne sym kazal 4e imat oplakvaniq Dynoto si e stabilno raboti dobre nqma problemi s nego. V slu4aq spora se vodi za tova 4e Hitman se cepi 4e 7VA e N1 dyno, a to 6te se syglasi6 i ti, ne e nomer edno, a e nai orqzanoto dyno ot poredicata na Gigabyte 7VA, 7VAX, 7VAXP, 7VAXP+ Ultra. Probvali sme kompovete pri ednakvi komponenti i ednakva OS ma6inata sys 7VAX dava malko po dobyr rezultat ot ma6inata sys 7VA. Vsy6tnot igrahme si 6tot na ediniq pi4 mu be6e interesno kakto i na mene da proverim dali realno razlikata v cenata si struva. Razlikata v proizvoditelnosta ne e koi znae kakva( to4ni cifri ne pomnq ), no vse pak za 10-15 leva si struva da vzeme 4ovek malko po-dobroto. Ubeden sym 4e ako napravim testove mejdu moito tvoito i na Hitman dynoto tvoito 6te e napred. Ina4e oplakvaniq nqmat horata. A btw tova koeto e pisal Tical gore za AGP 8x e napylno vqrno. Na moito dyno makar da pi6e 4e go poddyrja sy6to ne raboti. Predpolagam 4e ako update-na biosa nqma da imam problemi, no tyi kato kartata mi e 4x nqma smisyl v momenta da pravq razni gimnastiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.