shy_69 Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 A we niakoi ima li sviasni subtitles za "Le fabuleux desti d'Amelie Polain" (Neveroiatnata sadba na Amali Pulen) za CD2 oba4e? Imam edni (svaleni ot warez) ama po sredata imat zakasnenie ot okolo 30 sec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 pi4 problema e nqkade pri teb az gledah filma sas sa6tite subtritri i si varve6e ok. Kva programa izpolzva6 da go gleda6?? pri men kartinata se bagva6e ot vreme na vreme i madamata se kazva6e Ameli ne Amali Link to comment Share on other sites More sharing options...
shy_69 Posted May 15, 2003 Author Share Posted May 15, 2003 Duposnal sam gre6ka pri izpisvene na imeti i! SORRY! Izpolzvam RadLight i da ti kaja svaliah gi nikolko pati tia subs! i vseki pat mi gi zabavia kam sredata na CD2 s okolo 30 sec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 heheh da be vidqh, 4e e samo leka pravopisna gre64ica... mi 6to n eprobva6 s microDVD da vidim togava. az li4no mnogo si go haresvam toq player i dosega ne mi e daval podobni otklonieniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.