HATE Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Аз пък дърпам само ММ Много ми харесват и нямам намерение да ги сменям..повечето от моите познати минаха вече на Viceroy защото са 2 лева...но аз съм си свикнал с ММ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 В момента никакви защото ги отказах иначе Muratti и Parlament ми бяха любимите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Sobranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Уж интелигентни хора...пък пушите. Не ви разбирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Всякакви... всички са shit anywayz... след сесията ги спирам за неопределен срок от време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Sobranie Къде да намеря такива цигари ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibito Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Къде да намеря такива цигари ? В Метро-98 лв.стека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Muratti sa mi lubimite cigari....no sega Viceroy....out of cash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_galfon Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Edno 6te kaja Bqlo Victory! nito e tejka nito e leka cigara. vliza meko otrovata puk i e 2.60. nqa smisal da dvam po 3-4 vl muratita ili parlamenti puk do LM - klasite v cigarite sa nai-razli4ni(LM i victory sa na edna kalsa hora prosto LM gi iznasqt ottdavna) ) i LM sa hubavi no az kat sam sviknal s victory-to i tva e drugo nqa. PUk edin pu6a4 si znae nai-dobre kakvo e da si s liubimata cigara i kafeto haaha se pak sqkvi hora sekvi interesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Никви шот да пушиш е много шибана работа според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 По принцип пафках Мурати ,обаче откакто почнаха да ги прават в Румъния са ужас,и си залагам на Българското Виктори New Silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Никви шот да пушиш е много шибана работа според мен. Въпросът не е "пушиш ли или не", а какви цигари пушиш... Уж интелигентни хора...пък пушите. @Runner, кой ти е казал, че сме интелигентни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Напоследък пуша (когато пуша, защото ми се случва с дни да не запаля) LM пакет. Малко по-евтина е от бялото Виктори, но е по-добра. Преди много пушех Парламент дълъг пакет и West Lights, но изчезнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Sega pusha Muratti stoto mi izlizat na dalavera evtinki.Neznam zashto sa luibimi na nqkoi hora na men lichno ne mi haresvat koi znae kolko Luibimite mi sa inache Davidoff gold nqma po-hubavi ot teq.Obache 5 lv za edna kutiq ne mi se davat pyk nikoi neste da mi donese ot bezmitniq tynkyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 еем баа.. мойте ги нема в отговорите макър че напоследък съм ги заспрял принципно освен дъ южуал съспект виктори се наслаждавам на сив уест и георге карелиа'с анд сонс' Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Оранжев Pal Mal по-добър е от Мурати Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 еем баа.. мойте ги нема в отговорите макър че напоследък съм ги заспрял принципно освен дъ южуал съспект виктори се наслаждавам на сив уест и георге карелиа'с анд сонс' Какви пари се тея Сив Уест че на мен ми са видяха преди 1 2 дни на една бутка че са 2.50? Оранжев Pal Mal по-добър е от Мурати Е да ама са и по-скъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Когато пушех Боро червено.А някой да знае къде може да се намерят в Пловдив "Chesterfield Classic"( Честърфийлд класик) и защо няма Кемълче?Защото ми се случи инцидентно да запаля пак преди месец и си потърсих на бързо Кемъл по центъра ама нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Когато пушех Боро червено.А някой да знае къде може да се намерят в Пловдив "Chesterfield Classic"( Честърфийлд класик) и защо няма Кемълче?Защото ми се случи инцидентно да запаля пак преди месец и си потърсих на бързо Кемъл по центъра ама нямаше. Да бе верно! Ся се сетих че мноо ми се иска пак да ги опитам Camel-а (за пръв и последен път преди 3-4 годинки) аре някой ако знае къде има да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 И аз майна само за да ги опитам пак ще пропуша за поне месец.Като ги отказах цигарките не са ми липсвали за 3 год. ама като си спомня Кемълчето..ех...умилявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Оранжев Pal Mal по-добър е от Мурати да бе....точно оранжевият пел мел има вкус на невада Когато пушех Боро червено.А някой да знае къде може да се намерят в Пловдив "Chesterfield Classic"( Честърфийлд класик) и защо няма Кемълче?Защото ми се случи инцидентно да запаля пак преди месец и си потърсих на бързо Кемъл по центъра ама нямаше. честърфилд има в смирненски в едно магазинче на ул.хаджи димитър , намира се като тръгнеш от ескадата посока гарата иначе по темата любимите ми цигари от край време са си Parliament Light за момента малко трудно си намирам "Light" понеже спряха да ги внасят и ги замениха с аква блу и аква силвър които не ми допадат когато няма ги замествам с мурати Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Благодаря за инфото...сега само Кемълчето остана да разконспирираме и всичко е Ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Благодаря за инфото...сега само Кемълчето остана да разконспирираме и всичко е Ок Аз лятото като бях в Украйна си бях купил 2 стека от там, хем да ползвам хем да продавам. Разказвали са ми за едно място в кичука (нямам никаква идея вярно ли е или не, просто слух), в което имало всякакви цигари, естествено вкарани не по законен път, но отваряло рядко, в смисъл няма график и трябва да се поинтересуваш малко, да се консултираш с някой който го знае... Иначе в Пловдив в безмитния магазин, или както се води, би трябвало да има. Някой не е ли ходил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ..............Иначе в Пловдив в безмитния магазин, или както се води, би трябвало да има. Някой не е ли ходил? Ако ми кажеш къде е адреса на тоя безмитен магазин веднага ще ида да проверя.Много хора разправят за такова нещо пък никой незнае къде се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Ако ми кажеш къде е адреса на тоя безмитен магазин веднага ще ида да проверя.Много хора разправят за такова нещо пък никой незнае къде се намира Еми и аз незнам, виж че дори не му знам точното название. Един ми каза, че било към Изгрев, там Столипиново, тоя край... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.