vasil088 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ето и човека с подозрението които винаги мисли че е излъган и преметнат и всичко е един голям заговорАми ще кажа нещо "ОТКАЗАЛ СЕ ПУШАЧ НЯМА" мисълта за цигара винаги е в главата му дори и подсъзнателно <{POST_SNAPBACK}> Ami po dobre e da ne pushish pak kvo ostava v glavata si e otdelen vapros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Ami po dobre e da ne pushish pak kvo ostava v glavata si e otdelen vapros. <{POST_SNAPBACK}> Мисълта ми е че цигарите не са болест за да ги излекуваш и точка дотук спирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 @ бакара, не си ме цитирал но мнението ми е: темата е гадна. Кой го интересува кой какви лайна яде. Истината е: не палете първата цигара. И освен и здравословно, сега и е модерно да не се пуши. Тютюнът не убива. Никой не го е доказал категорично, но тютюнът те прави гнусен Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Бих искала да ги откажа, опитвах но не успях. Няма да спра да опитвам. Иначе цигарите които пуша ги няма, за това не гласувах - Slims (един жълтички). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 @ бакара, не си ме цитирал но мнението ми е: темата е гадна. Кой го интересува кой какви лайна яде. Истината е: не палете първата цигара. И освен и здравословно, сега и е модерно да не се пуши.Тютюнът не убива. Никой не го е доказал категорично, но тютюнът те прави гнусен <{POST_SNAPBACK}> @xiT Абе що всеки си мисли че искам да заррибявам някои да пуши Съгласен съм че цигарите са гадно нещо НО трудно ще ги премахнем от живота си няма да стане нито бързо нито лесно Още нещо научно доказано е че ТЮТЮНОПУШЕНЕТО е ПОЛЕЗНО след хранене говоря за максимум половин цигара Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Бих искала да ги откажа, опитвах но не успях. Няма да спра да опитвам. Иначе цигарите които пуша ги няма, за това не гласувах - Slims (един жълтички). <{POST_SNAPBACK}> Вероятно имаш предвид Carrelia Slims или бъркам съжалявам че го няма като отговор но толкова позволява този телевизор толкова гледате за такива марки които не са изброени ще опитам да направя ръчно преброяване Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 мене не ме зарибявай. аз съм зарибен отдавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Вероятно имаш предвид Carrelia Slims или бъркам съжалявам че го няма като отговор но толкова позволява този телевизор толкова гледате <{POST_SNAPBACK}> Не, не са Карелия. Български са на тях пише ръкописно Slims, някой им викат жълта Фемина, но не не са Фемина - по тях никъде не пише Фемина. Струват 1,20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Gledam ina4e pushite hubavi cigari gore dolu.Prekaleno vi e skap jivota za da go trovite s evtini cigari.taka e nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Пуша бяло викори,и се мраза ,ше се умира,хич не ми отива немога да спра по 1 кутия на ден бумкам .....аххххх кой ме научи?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Мен ми е чудно къде са модераторите,които иначе така добре си модерират форума?Темата се напълни с бибипани оф-топици Ало,хейтърите,въпросът на топика е кви цигари пушите,а не "кои пуши","що пуиши",или "айда тука да си почешем езиците наволя".Вземете се кротнете малко,темата е направена за пушачи,тия които не пушат-брао,радвам се за вас,но престанете ако обичате да парадирате с тва.Ако момичетата си направят тема "кви тампони използвате" много ли ще е яко да ходим там кочовете да им серем на темата с простотии от типа-"ми аз не ползвам тампони","евала че съм се родил пич" или "оле колко сте наредени момичетата че тряя секи месец да течете като заклани отдолу"?помислете над тфа малко,да не говорим че съм сигурен че е имало поне още 5 теми в които сте си казвали че сте непушачи-знеам че не пушите,споко ае престанете ако обичате. по темата-виктори лукс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Мен ми е чудно къде са модераторите,които иначе така добре си модерират форума?Темата се напълни с бибипани оф-топици Ало,хейтърите,въпросът на топика е кви цигари пушите,а не "кои пуши","що пуиши",или "айда тука да си почешем езиците наволя".Вземете се кротнете малко,темата е направена за пушачи,тия които не пушат-брао,радвам се за вас,но престанете ако обичате да парадирате с тва.Ако момичетата си направят тема "кви тампони използвате" много ли ще е яко да ходим там кочовете да им серем на темата с простотии от типа-"ми аз не ползвам тампони","евала че съм се родил пич" или "оле колко сте наредени момичетата че тряя секи месец да течете като заклани отдолу"?помислете над тфа малко,да не говорим че съм сигурен че е имало поне още 5 теми в които сте си казвали че сте непушачи-знеам че не пушите,споко ае престанете ако обичате. по темата-виктори лукс <{POST_SNAPBACK}> Ами и на мен ми е чудно. Тази тема и подобни свързани с наркотични вещества трябва да бъдат незабавно затваряни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Parliament Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 бяла победа Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 ми на мен михаресваха синьо виктори обаче нещо го равалиха и си направих сметка , че ако давам още 15лв на месец отгоре щте си пуша приятното бяло боро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Айде искам да Ви попитам - Защо пушите? В една друга тема изкарахте половината град ,че са гъзари и не знам си какви,още малко и към комплексари тръгна лафа заради някакво си яке ,..... Еми т'ва с цигарите не е ли същата работа,много е "важно" да надигнеш фаса сред компанията и гордо да пуснеш струйка дим в очите на някой непушач Знам к'во прай тая тема още тука..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Оле, занитете се някъде, тия дето крещят срещу пушачите. Но да минем на topic-а - Средец Минима пуша. Най-много ги харесвам, защото комбинират ниска цена, добър дим (нито толкоз тежки, че да пукнеш, нито прекалено леко като Булгартабак 0.1 да речем) и сравнително добър вкус за тия пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 UF,аз пък изобщо не смятам,че тютюнопушенето е гъзария.Дори не виждам връзката между тези две неща.Виж,ако си 5 клас сигурно е гъзария да пушиш,докато товите съученици си играят още на дама,ластик и не се сърди човече.Примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Мдаааа,аз да припомня на Оувърмен как затри темата за водката.А тая тема що не е изтъркана а? Иначе пухам невадка синя,пакетче Просто с тях си изкарах казармата и са ми любими.Пък са и кръгла цифра като цена(еврейщината говори в мене ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 По-безпредметно нещо от пушенето не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Нямам търпение да ви забранят да пушите на обществени места... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 Нямам търпение да ви забранят да пушите на обществени места... <{POST_SNAPBACK}> Ха та тва е България бе човек то тука пушачи няма да останат докато стане реалност тая забрана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Force Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз пуша само пури щото сам газар Иначе като сварша давидов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 По-безпредметно нещо от пушенето не се сещам <{POST_SNAPBACK}> Ае като не пушите не поствайте тука Пука ни за вашето мнение относно цигарите Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Айде искам да Ви попитам - Защо пушите? cuz i have suicidal tendencies scince i was five Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.