sharky88 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Значи имам 14 диска за продаване. Princo, без покритие, от 2x до 52x 700 Мб/80 мин. цена 4 лв. ако искате по отделно - 50 ст бройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 С кутийка ли са, че ги даваш по 50 стотинки ? Ако са голи мисля, че трябва пак да си помислиш за цената, защото в дионел са 25 стотинки бройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 С кутийка ли са, че ги даваш по 50 стотинки ?Ако са голи мисля, че трябва пак да си помислиш за цената, защото в дионел са 25 стотинки бройката. <{POST_SNAPBACK}> Виж ся кво. Аз продавам дискове, не ги раздавам на безценица. Ако никой не е заинтересован няма да ги продам. Като си толкова отворен и знаеш, че можеш да си вземеш дискове за 25 ст. от незнам си каде, защо не отидеш да си вземеш, а ми губиш времето с безмислени постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Princo, без покритие <{POST_SNAPBACK}> Кво значи тва без покритие че са от пунтамарските или Ако са от МЕТРО начи са оригинал Питам щтото ако са евросилвърите не си струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Виж ся кво. Аз продавам дискове, не ги раздавам на безценица. Ако никой не е заинтересован няма да ги продам. Като си толкова отворен и знаеш, че можеш да си вземеш дискове за 25 ст. от незнам си каде, защо не отидеш да си вземеш, а ми губиш времето с безмислени постове. <{POST_SNAPBACK}> Прав си , отивам.Успех с продажбата.Ще ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Кво значи тва без покритие че са от пунтамарските или Ако са от МЕТРО начи са оригинал Питам щтото ако са евросилвърите не си струва <{POST_SNAPBACK}> Без покритие ще рече, че не пише Princo. T.E. както са отдолу така са и отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Кво значи тва без покритие че са от пунтамарските или Ако са от МЕТРО начи са оригинал Питам щтото ако са евросилвърите не си струва <{POST_SNAPBACK}> точно в МЕТРО са най-истинските Princo дискове вносител на Princo за България е само RTS ма какво да обеснявам - само като видя шпинделите за 100 бр в Метро и падам от смях - "съвсем истинските се" ... и едно ме притеснява - дали не са направени абс всички там в БГ - като по-не-марковите са нарочно още по-лоши - та да си мислим, че "марковите" са истински Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 точно в МЕТРО са най-истинските Princo дискове вносител на Princo за България е само RTS ма какво да обеснявам - само като видя шпинделите за 100 бр в Метро и падам от смях - "съвсем истинските се" ... и едно ме притеснява - дали не са направени абс всички там в БГ - като по-не-марковите са нарочно още по-лоши - та да си мислим, че "марковите" са истински <{POST_SNAPBACK}> Незнам за теб но ОТ МЕТРАДЖИИСКИТЕ съм много доволен за разлика от тези по разните складчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Пишете по темата PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 При положение, че в Метро в момента има Принко с покритие за 28 стотинки (с ДДС), мога да ти дам на теб 1 лв. за 14 -те ти диска, което е много де, но ще прежаля един лев все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Значи имам 14 диска за продаване.Princo, без покритие, от 2x до 52x 700 Мб/80 мин. цена 4 лв. ако искате по отделно - 50 ст бройката. <{POST_SNAPBACK}> pi4 ,bravo na teb evala, napravo se smqh ot sartze na topica ti draskai po redovno po nqkoi red da ne umrem ot skuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Momci, moje bi pyk v cenata vliza dostavkata? Ako e taka - az iskam 2br. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ако са от МЕТРО начи са оригинал <{POST_SNAPBACK}> Аз винаги си зимам от там,макарче не мога да кажа,че са оригинал,защото 1 път си взех Creation 50 бр. и от тях най-много 10 да бяха свястни (Другите отидоха на боклука) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 При положение, че в Метро в момента има Принко с покритие за 28 стотинки (с ДДС), мога да ти дам на теб 1 лв. за 14 -те ти диска, което е много де, но ще прежаля един лев все пак. <{POST_SNAPBACK}> Знаиш ли кво. Земи си тоя твой лев и иди в метро пък ща видим колко диска 6а вземеш. Пък и там са на едро ако земе6 100 диска ше ти излезат 28 ст. да та светна аз. А и моля ви вижте това преди да пишете Read me Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Prodavat discove po 30 st. na glavnata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 ave kade si tragnal po 50 stinki da gi prodavash tiq dvuposochnite diskove.to vseki znae che te struvat NAI ama NAI-Mnogo 35 st.a tfa che ti iskash da si praish vqtur m/y prystite e dr vupros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Използвам темата да спомена, че продавам Princo с покрити и без кутийка. Цена 45ст. за 1бр.(за количества има намаление ама незнам какво е засега)! Който иска да пише на PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 ave kade si tragnal po 50 stinki da gi prodavash tiq dvuposochnite diskove.to vseki znae che te struvat NAI ama NAI-Mnogo 35 st.a tfa che ti iskash da si praish vqtur m/y prystite e dr vupros. <{POST_SNAPBACK}> 50 ст. ако са по отделно. Ако ги вземеш всичките на жеднъж излизат по 28 ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 50 ст. ако са по отделно. Ако ги вземеш всичките на жеднъж излизат по 28 ст. <{POST_SNAPBACK}> tiq gi ima i po 35-40 stotinki na broika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Stiga veche sme obsajdali temata za evtinite diskove - jasno e, che mogat da se namerjat i po-evtino. Chovekat e dal cena - kato njama interes - ne pishete. Ako njakoj iska da se zajajda - da mu prati PM. Tova, che v Metro se prodavat i Verbatim v kutii ot 50 br. za 0.38 st. (krajna cena) - sashto njama otnoshenie po temata. Taka che neka mu pishe samo njakoj, kojto ima njakakav interes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.