Jump to content
BulForum.com

Продавам празни CD-та

Recommended Posts

С кутийка ли са, че ги даваш по 50 стотинки ?

Ако са голи мисля, че трябва пак да си помислиш за цената, защото в дионел са 25 стотинки бройката.

С кутийка ли са, че ги даваш по 50 стотинки ?

Ако са голи мисля, че трябва пак да си помислиш за цената, защото в дионел са 25 стотинки бройката.

Виж ся кво. Аз продавам дискове, не ги раздавам на безценица. Ако никой не е заинтересован няма да ги продам. Като си толкова отворен и знаеш, че можеш да си вземеш дискове за 25 ст. от незнам си каде, защо не отидеш да си вземеш, а ми губиш времето с безмислени постове.

Princo, без покритие

Кво значи тва без покритие че са от пунтамарските или

Ако са от МЕТРО начи са оригинал

Питам щтото ако са евросилвърите не си струва

Виж ся кво. Аз продавам дискове, не ги раздавам на безценица. Ако никой не е заинтересован няма да ги продам. Като си толкова отворен и знаеш, че можеш да си вземеш дискове за 25 ст. от незнам си каде, защо не отидеш да си вземеш, а ми губиш времето с безмислени постове.

Прав си , отивам.Успех с продажбата.Ще ти трябва.

Без покритие ще рече, че не пише Princo. T.E. както са отдолу така са и отгоре

:lol: :lol: :lol:

точно в МЕТРО са най-истинските Princo дискове :lol:

вносител на Princo за България е само RTS

ма какво да обеснявам - само като видя шпинделите за 100 бр в Метро и падам от смях - "съвсем истинските се" ... и едно ме притеснява - дали не са направени абс всички там в БГ - като по-не-марковите са нарочно още по-лоши - та да си мислим, че "марковите" са истински :lol:

точно в МЕТРО са най-истинските Princo дискове  :lol:

вносител на Princo за България е само RTS

ма какво да обеснявам - само като видя шпинделите за 100 бр в Метро и падам от смях - "съвсем истинските се" ... и едно ме притеснява - дали не са направени абс всички там в БГ - като по-не-марковите са нарочно още по-лоши - та да си мислим, че "марковите" са истински  :lol:

Незнам за теб но ОТ МЕТРАДЖИИСКИТЕ съм много доволен за разлика от тези по разните складчета

При положение, че в Метро в момента има Принко с покритие за 28 стотинки (с ДДС), мога да ти дам на теб 1 лв. за 14 -те ти диска, което е много де, но ще прежаля един лев все пак.

Значи имам 14 диска за продаване.

Princo, без покритие, от 2x до 52x 700 Мб/80 мин.

цена 4 лв.

ако искате по отделно - 50 ст бройката.

:punk  :punk  :punk

pi4 ,bravo na teb evala, :woot napravo se smqh ot sartze na topica ti :lol: draskai po redovno po nqkoi red da ne umrem ot skuka :P

Аз винаги си зимам от там,макарче не мога да кажа,че са оригинал,защото 1 път си взех Creation 50 бр. и от тях най-много 10 да бяха свястни (Другите отидоха на боклука)

При положение, че в Метро в момента има Принко с покритие за 28 стотинки (с ДДС), мога да ти дам на теб 1 лв. за 14 -те ти диска, което е много де, но ще прежаля един лев все пак.

Знаиш ли кво. Земи си тоя твой лев и иди в метро пък ща видим колко диска 6а вземеш. Пък и там са на едро ако земе6 100 диска ше ти излезат 28 ст. да та светна аз.

А и моля ви вижте това преди да пишете

Read me

Използвам темата да спомена, че продавам Princo с покрити и без кутийка. Цена 45ст. за 1бр.(за количества има намаление ама незнам какво е засега)!

Който иска да пише на PM.

ave kade si tragnal po 50 stinki da gi prodavash tiq dvuposochnite diskove.to vseki znae che te struvat NAI ama NAI-Mnogo 35 st.a tfa che ti iskash da si praish vqtur m/y prystite e dr vupros.

50 ст. ако са по отделно. Ако ги вземеш всичките на жеднъж излизат по 28 ст.

Stiga veche sme obsajdali temata za evtinite diskove - jasno e, che mogat da se namerjat i po-evtino. Chovekat e dal cena - kato njama interes - ne pishete. Ako njakoj iska da se zajajda - da mu prati PM. Tova, che v Metro se prodavat i Verbatim v kutii ot 50 br. za 0.38 st. (krajna cena) - sashto njama otnoshenie po temata. ;)

Taka che neka mu pishe samo njakoj, kojto ima njakakav interes.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...