slavi Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Az puskam obqvata za6toto moq priqtel v momenta nqma net O4akvam predlojeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Мисля, че толкова пари дават и циганите, за да ти отнесат с каруца трошката от паркинга. После разглобяват и сортират, и на вторични суровини. И изкарват повече. Та, мисълта ми е, този приятел, наистина ли търси нещо, на което да се вози, за тези пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Мисля, че толкова пари дават и циганите, за да ти отнесат с каруца трошката от паркинга. После разглобяват и сортират, и на вторични суровини. И изкарват повече. Та, мисълта ми е, този приятел, наистина ли търси нещо, на което да се вози, за тези пари? <{POST_SNAPBACK}> Тва твойто стана малко като на всяка манджа мирудиика. Ако имаш да предложиш нещо кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Marvin, мисля една ладичка мина през форума за 250лв - потърси и ще видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Мисля, че толкова пари дават и циганите, за да ти отнесат с каруца трошката от паркинга. После разглобяват и сортират, и на вторични суровини. И изкарват повече. Та, мисълта ми е, този приятел, наистина ли търси нещо, на което да се вози, за тези пари? <{POST_SNAPBACK}> Аиде намери от тия цигани дет дават по 300 кинта а пък аз ще осигуря амбалажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 Aide aman ot spamadjii ofertata e seriozna ako ima izgodni predlojeniq moq priqtel e gotov da dade i o6te nqkoi lev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.