Jump to content
BulForum.com

От коя година Ви харесват песните

MuFFi

Recommended Posts

:music :music :music :music :music Кажете от коя година песните Ви харесват.Мен лично ми харесват от '98-2003.Ако ми кжете от къде да си сваля песента "I'am big girl".Много Ви се моля.Не мога да я намеря.Тази песен за мен е много яка.Само ми кажете. :music :music :music :music

Леко глупав въпрос май...но като се почне от Средновековието до сега. Колкото и бози да се правят напоследък пак има много качествена музика.

@MuFFi ето тук !!! може да си свалиш песента

аз лично слушам пънк/oi 80-те, hardcore - 80-те и ранните 90, електроника 80-те и ранните 90 .. слушам и нови неща но избягвам влиянието на MTV (въобще не го гледам).

oib кво оi! слушаш шото аз знам само 1 или 2 групи ама не моа да намеря

аре плс каи от каде моа да дръпна и кви групи!

иначе аз се кефа на музика от 1978-1980, 1985-1990, 1990-1995 ама почти само пънк

любими са ми 4-skins, the business, the oppressed, oxblood, hard skin и още една камара. за свалянето използвам програма наречена soulseek можеш да си я свалиш от тук !!!. на същият сайт има упътване как се работи с нея. виж малко се чака, и ако ти бавна връзката бавно стават нещата ... една година чаках един филм и не го дочаках !!! както и да е ... там има доста редки неща ... филми за пънка ... имам даже един Rage за LA punk-а ... лудница. Може да ползваш и eMule или eDonkey там също има разни неща. Ако ти трябва нещо спешно просто кажи, ще видя какво мога да направя за теб. Използвай РМ.

:music  :music  :music  :music  :music Кажете от коя година песните Ви харесват.Мен лично ми харесват от '98-2003.Ако ми кжете от къде да си сваля  песента "I'am big girl".Много Ви се моля.Не мога да я намеря.Тази песен за мен е много яка.Само ми кажете. :music  :music  :music  :music

Влизаш на http://delit.net/, регистрираш се и след това отивааш на Е -Emilia и сваляш.Бих ти я свалил и аз,но има лимит на 2 песни дневно,а аз моят съм си го изразходил,а и имам планове. В дясно горе има "превключвател" на английски ако не можеш да се оправиш с руския

Всички златни хитове от края на 60-те до към '96. Новото не си заслжава. А бе не правят вече хубава музика. Поне според мен де  :unsure:

Донякъде съм съгласен с теб. Последните месеци съм в един вид застой по отношение на тегленето на музика. Още въртя парчета до към 2003-та и тук-таме нови. Може би просто не съм се разровил истински.

:music  :music  :music  :music  :music Кажете от коя година песните Ви харесват.Мен лично ми харесват от '98-2003.Ако ми кжете от къде да си сваля  песента "I'am big girl".Много Ви се моля.Не мога да я намеря.Тази песен за мен е много яка.Само ми кажете. :music  :music  :music  :music

moje i ot TUK bez da se registrirva6 nikade - pesenta e pod4ertana :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...