MuFFi Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Кажете от коя година песните Ви харесват.Мен лично ми харесват от '98-2003.Ако ми кжете от къде да си сваля песента "I'am big girl".Много Ви се моля.Не мога да я намеря.Тази песен за мен е много яка.Само ми кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Леко глупав въпрос май...но като се почне от Средновековието до сега. Колкото и бози да се правят напоследък пак има много качествена музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 @MuFFi ето тук !!! може да си свалиш песента аз лично слушам пънк/oi 80-те, hardcore - 80-те и ранните 90, електроника 80-те и ранните 90 .. слушам и нови неща но избягвам влиянието на MTV (въобще не го гледам). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Аве оиб за кжо само половината песен ве 1:02 а.Даъ цялата ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Li4no za men bezmislena tema. no vse pak 6te dam mnenie. Haresvat mi pesni v koito peiat. Osobeno rodopski:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 oib кво оi! слушаш шото аз знам само 1 или 2 групи ама не моа да намеря аре плс каи от каде моа да дръпна и кви групи! иначе аз се кефа на музика от 1978-1980, 1985-1990, 1990-1995 ама почти само пънк Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 любими са ми 4-skins, the business, the oppressed, oxblood, hard skin и още една камара. за свалянето използвам програма наречена soulseek можеш да си я свалиш от тук !!!. на същият сайт има упътване как се работи с нея. виж малко се чака, и ако ти бавна връзката бавно стават нещата ... една година чаках един филм и не го дочаках !!! както и да е ... там има доста редки неща ... филми за пънка ... имам даже един Rage за LA punk-а ... лудница. Може да ползваш и eMule или eDonkey там също има разни неща. Ако ти трябва нещо спешно просто кажи, ще видя какво мога да направя за теб. Използвай РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 1998-2004 оффтопик:Долу чалгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Mi za men nai-dobrata chast e bila 85-98 shtoto togava mnogo hora dylgo sa pazili neshto v sebe si i nai-nakraq sa imali shans da go kajat na sveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 interesen topic mi az kato haresvam pesni ot 60-te do dnes koi godini da pisha ??> 1968-2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Най-много ми харесва хард рок и метал музиката от 70-те и 80-те. Чалга не ми кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 кефя се на диското от началото на деветдесетте. оффтопик:ако е имало тогава чалга и на нея съм щял да се кефя, ама е нямало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 кефя се на диското от началото на деветдесетте Abe to ne beshe savsem disco...ana hajde...shte go pishem za takova. A inache si prav za tozi period - mnogo jaki parcheta izlizaha - hit do hit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 spored men nai-hubavata muzika e ot '70 - 2000(stila nqma zna4enie - az slu6am si4ko) vsi4ko sled tova sa bozi offtopic:dolu 4algata - pravilno sakin Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 еми слушам музика от почти вскяви години от елвис до наши дни има яки парчета които ме кефят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 денсовете от95до98г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Кажете от коя година песните Ви харесват.Мен лично ми харесват от '98-2003.Ако ми кжете от къде да си сваля песента "I'am big girl".Много Ви се моля.Не мога да я намеря.Тази песен за мен е много яка.Само ми кажете. <{POST_SNAPBACK}> Влизаш на http://delit.net/, регистрираш се и след това отивааш на Е -Emilia и сваляш.Бих ти я свалил и аз,но има лимит на 2 песни дневно,а аз моят съм си го изразходил,а и имам планове. В дясно горе има "превключвател" на английски ако не можеш да се оправиш с руския Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotzadze Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Всички златни хитове от края на 60-те до към '96. Новото не си заслжава. А бе не правят вече хубава музика. Поне според мен де Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Всички златни хитове от края на 60-те до към '96. Новото не си заслжава. А бе не правят вече хубава музика. Поне според мен де <{POST_SNAPBACK}> Донякъде съм съгласен с теб. Последните месеци съм в един вид застой по отношение на тегленето на музика. Още въртя парчета до към 2003-та и тук-таме нови. Може би просто не съм се разровил истински. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Кажете от коя година песните Ви харесват.Мен лично ми харесват от '98-2003.Ако ми кжете от къде да си сваля песента "I'am big girl".Много Ви се моля.Не мога да я намеря.Тази песен за мен е много яка.Само ми кажете. <{POST_SNAPBACK}> moje i ot TUK bez da se registrirva6 nikade - pesenta e pod4ertana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.