George_131 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Sex чай, sex чай, и ако не помага спирате чая (това е за отслабване) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Аз пък съм с гастрит и рефлукс и ми спряха пърженото, сладкото , кафето , алкохола ,цигарите, всичко , що е с дебели люспи. Изобщо махнах всички гадории от менюто си и сега се чувствам перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Двоен пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Aз редовно диетствам. Каква е диетата ли - жесток и омаломощяващ глад! Супер яко е да ти се вие свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 жесток и омаломощяващ глад! <{POST_SNAPBACK}> Безсмислено е! После отново си качваш всичко за отрицателно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ya mi kajete nekva dieta za kamuni v babreciteche doktorat mi vika da vnimavam kakvo iam <{POST_SNAPBACK}> До колкото знам биричката помага за камъни в бъбреците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 m iosven pove4e sportuvane po malko mrafka za drugo ne se se6tam da ne ZABRAVQME 4e sexa e sport zatova toi se prepora4va pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Пълнозърнест хляб,много течности и почти никакво сладко+момче/момиче около вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 ami nai-izgodnata dieta e da se ogranichish v qdeneto poveche technosti , a ako iskash po barzo da otlabnesh trenirai neshto chista rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Аз знам ефикасна диета ама се иска много инат за нея 7 дена само на минерална вода.След това се започва захранване по 1 път на ден плодове и това в продължение на 7 дена и през следващите 7 дена по 2 пати на ден 1-вия път плодове 2-рия зеленчуци и накрая последните 7 дена по 3 пъти на ден 2 пъти зеленчуци и 1 път подове през останалото време ако испитвате много глад ще се наливате с минерална вода . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Eто от мен една: 1.Закуска-Мюсли със мляко.Допълнително-4аша мляко.След това-взимате едно хап4е ябълков оцет.Докато подейства-правете 30 коремни и 30 лицеви. 2.Обяд-Една ябулка преди манджата.30 коремни и 30 лицеви.3.Ве4еря-Задължително някакъв плод(за предпо4итене 4ервен) и бяло месо.За предпо4итене риба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 qjte qko i posle blaskaite malko trenirovki dietat vredi na zdraveto;PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 @^Virgo^ в това е проблема ,че нашите нямат възможност да ми дават 10 кинта на ден за храна @mobo извинявай ,но говорих изцяло за тренировки във фитнес залата ... Колкото до кардиото , най-полезно е да се прави 30-40 минути ... Другото което е да тренирам по военна програма .. ми се струва глупаво .. Не мисля ,че ще ми е необходимо да бягам 20 км в джунглата .. или да убия 30 човека за 10 минути .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Аз знам ефикасна диета ама се иска много инат за нея 7 дена само на минерална вода.След това се започва захранване по 1 път на ден плодове и това в продължение на 7 дена и през следващите 7 дена по 2 пати на ден 1-вия път плодове 2-рия зеленчуци и накрая последните 7 дена по 3 пъти на ден 2 пъти зеленчуци и 1 път подове през останалото време ако испитвате много глад ще се наливате с минерална вода . <{POST_SNAPBACK}> Лошо няма .. само кажи кога да ти донеса надгробната плоча .. ? Или пък по едно време ,ако почнеш пак да си ядеш .. мисля ,че ще качиш 20 килограма за 2 дни ... тогава пък да ти нося инвалидна количка .. защото няма да може да ходиш от дебелина ? Ако имаш излишно тегло определено не е това начина ... . Не разбирате ли ... !? Няма ли достатъчно месо , въглехидрати и протеини в яденето ви ще мязате и ще се чувствате като парцали .. Edit : извинявам се за двойния пост ,но няма вече какво да сторя .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 vajno e da ima razdelno hranene i pove4e sportuvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Ехо!!!Тук не говорим за добро тяло а за отслабване.Да включва се и спорта, тука пишем за ДИЕТИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 edinstvenoto neshto koeto moga da vi preporacham e da opredelite kolko vyglehidrati, maznini, i beltychini izgarqte na den i da poglashtate sashtite kolichestva - a ako iskate da otslabnete malko po-malki ot tezi, a ako iskate da kachite malko po-golemi i mnogo bqgane zapomnete che bqganeto mu e maikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 az sym na dieta arrrrrrrrghhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 абе такъв голям форум - има ли вегетарианци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ехо!!!Тук не говорим за добро тяло а за отслабване.Да включва се и спорта, тука пишем за ДИЕТИ. <{POST_SNAPBACK}> точно заради това казах ,че някои хора незнаят какви видове диети има .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 @^Virgo^ в това е проблема ,че нашите нямат възможност да ми дават 10 кинта на ден за храна @mobo извинявай ,но говорих изцяло за тренировки във фитнес залата ... Колкото до кардиото , най-полезно е да се прави 30-40 минути ... Другото което е да тренирам по военна програма .. ми се струва глупаво .. Не мисля ,че ще ми е необходимо да бягам 20 км в джунглата .. или да убия 30 човека за 10 минути .. <{POST_SNAPBACK}> и кво искаш да ми кажеш че маратонците са ненормални, колоездачите пък нищо не тренират щото само претренират, и изобщо всичко което не е силово не е тренировка? съжалявам, но не споделям мнението ти. а за кардиотренировката също мога да поспоря колко е оптималното времетраене. споменатите от теб 30-40 минути кардио са добри за културист и силов атлет изоставащ с кръвоснабдяването на мускулите. Те развиват единствено и само сърцето като мускул, а освен това като се правят след нормална едночасова силова тренировка общото времетраене на престоя в залата пак превишава поставената от теб условна граница. но всеки си има свои теории и практики и затова си имаме различни мнения. аз редовно си тренирам по 1:30-2:00 часа в залата, къде силово, къде аеробно - според настроението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 И аз така. Под 1.30ч не ми пада тренировката. Обикновено е към 2 часа. А не съм изгубил никаква мускулна маса, въпреки, че кардио тренировката не ми е присъща и рядко се занимавам с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Лошо няма .. само кажи кога да ти донеса надгробната плоча .. ? Или пък по едно време ,ако почнеш пак да си ядеш .. мисля ,че ще качиш 20 килограма за 2 дни ... тогава пък да ти нося инвалидна количка .. защото няма да може да ходиш от дебелина ? Ако имаш излишно тегло определено не е това начина ... . Не разбирате ли ... !? Няма ли достатъчно месо , въглехидрати и протеини в яденето ви ще мязате и ще се чувствате като парцали .. Edit : извинявам се за двойния пост ,но няма вече какво да сторя .. <{POST_SNAPBACK}> vij sq pi4 az dieti ne pravq samo kazvam kakva dieta znam osfen tva izob6to ne sam debela i ofen tfa treniram basketbol ve4e 6-ta godina za tva 4e ne mi gi raspraai tiq na mene prosto spodelih dieta koqto mi kazaha 4e e efikasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 abe i do godinite e ... i az 1 vreme trenirah po 4 chasa na den , ama sega i po 4 min. me myrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 и кво искаш да ми кажеш че маратонците са ненормални, колоездачите пък нищо не тренират щото само претренират, и изобщо всичко което не е силово не е тренировка?съжалявам, но не споделям мнението ти. а за кардиотренировката също мога да поспоря колко е оптималното времетраене. споменатите от теб 30-40 минути кардио са добри за културист и силов атлет изоставащ с кръвоснабдяването на мускулите. Те развиват единствено и само сърцето като мускул, а освен това като се правят след нормална едночасова силова тренировка общото времетраене на престоя в залата пак превишава поставената от теб условна граница. но всеки си има свои теории и практики и затова си имаме различни мнения. аз редовно си тренирам по 1:30-2:00 часа в залата, къде силово, къде аеробно - според настроението. <{POST_SNAPBACK}> извинявам се ,но искам пак да изясня ,че говоря за покачващи масата тренировки ... и найстина тренирам си сърцето с кардиото ,а не това дали ще мога да бягам 20 км без спиране или не ... @Едит : LuDaTa_BaBy не ти препоръчвам да я пробваш диетата .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.