gergi Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Значи тъкмо реших да я врътна и с Thief/Assasin и се появи някакъв гаден бъг!!!Отивам да говоря с някой и ми пише,че е busy!!!А това ми е quest-ов човек!Трябва да говоря с него,за да мина в следващата част!После отивам да говоря и с други,но и те са busy!!!!!!!! .Половината пеоклет град е busy!!!!!!!!!! .Помогнете хора!Как да оправя тоя бъг! П.П.Пуснах нова игра и имах същия проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Как... така? Аз не помня да ми е давало изобщо някой, че е Busy освен ако не е бил в битка допреди секунди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Именно!!!Няма никаква логика... Първо си помислих,че съм в битка,обаче е невъзможно битката да е из целия град.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Аз дори не успях да стигна до "бизи" НПЦ-та, защото играта на рандъм ме изхвърляше с съобщения за различни грешки из файлове, обикновено се получаваше когато трампя предмети м/у герои или им сменям оборудването След 2-3 преинстала се отказах, щото пак същия шит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Имам проблем с инсталирането на Baldur's Gate 2. В сайта гледам 4 CD-та. Свалих ги всичките, заредих 1-вото в Daemon Tools-а, пуснах инсталацията, всичко наред, иска си 2-ро CD, зареждам го и така до 3-тото CD, веднага след него иска четвъртото, и след като заредя него директно ми иска пето... а както споменах те са 4 ?! А, между другото, като се опитвам да заредя .cue файл-а, ми казва "file not accesible" и си заредих .bin файла, не смятам, че това е проблема, защото и друг път съм инсталирал игри/програми, зареждайки директно самите файлове носители на виртуалното CD (.bin, .img) Някаква идея какво да направя, и/или каде греша ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[MS]VorteX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 И аз имах тоя проблем. 1. За cue-тата нямай грижа. Дай all files и отвори направи bin-а. 2. За 5-ти диск виж в expension-a. Забравил съм как се правеше, но изтегли вси4ки дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 ami vijte dali v .cue-to e izpisano pravilno imeto na BIN-a a inache za busy-to exportnete party-to i zaredete igrata ot nachaloto na chaptera mislia che taka se opraviashe <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че се получи Благодаря за помоща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Проблема е в бъгнати BIN-овеИ на мен го прави така, дръпнах си ги пак и се оправи. Това наистина коригира моя проблем, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Ако някой наистина сподели как става това със 5-те CD-та ще съм му много благодарен. Дръпнах си и ескпанжъна(Throne Of Baal) и го пробвах като 5то CD ама йок! Дръпнах си дори някакво бонус синематик Си Ди и пак не става... Развалени ли са тия бинове? Или има някаква цака? [EDIT] След като се разрових много сериозно из разни форуми открих най-накрая в този на bioware решението! If you have multiple CD/DVD drives, only install from one and do not try to use all of your drives. For some reason, this is confusing InstallShield. Работата е там, че трябва да се инсталва само от едно виртуално CD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Някой разцъква ли я още тая игра?Та да помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Някой разцъква ли я още тая игра?Та да помага кажи си проблема, пък може някой ти помогне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Еми още в началото трябва да отворя една врата,но за нея трябва да активирам един Golem с един Activation Stone,но не става.Незнам как се активира.Не мога да го заговоря,busy е. Помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Еми още в началото трябва да отворя една врата,но за нея трябва да активирам един Golem с един Activation Stone,но не става.Незнам как се активира.Не мога да го заговоря,busy е.Помощ пробвай да лоуднеш наново...това е много гаден бъг в играта... с лоудване се оправя след няколко опита...пробвай да се разкараш из картата и да пробваш пак... няма точен отговор за тоз бъг.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Какви са тия бъгове бе, народе? Аз навремето доста играех Балдурата ама ми е забивала само веднъж. Тия хора дето питат, пачнали ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 пробвай да лоуднеш наново...това е много гаден бъг в играта...с лоудване се оправя след няколко опита...пробвай да се разкараш из картата и да пробваш пак... няма точен отговор за тоз бъг.. Тва с лоудването стана.10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 някой да му се играе онлайн...? врътнем една парти, побием зверовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 По-съм съгласен малко NWN да пробваме online. Балдурата си е някакси много лична и настроена за single. А и на NWN има по-сериозни групови битки. Не знам, може би защото преди много време играх Baldur и затова така гледам на нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 е да...при NWN калбалъка е по-голям, но аз, както и хората, с които съм се уговорил засега нямаме много силни компютри и NWN при средни детайли ни идва твърде тежка при по-масови битки... затова засега сме за BG2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Играта тръгва под XP, нали?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Играта тръгва под XP, нали?! без проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.