farrell Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 напоследък до такава степен се зарибих да сънувам,че не е истина.чак бързам да си легна,за да сънувам.филми-и-и-и.супер свързани и смислени неща на моменти,на мометни сайънс фикшън яко.мозъкът ми работи на пълни обороти в първите 2-3 мин.,след като стана от сън. <{POST_SNAPBACK}> az ne naposleduk,ami vinagi!ako trugna da si razpravqm suni6tata cql jivot nqma da mi stigne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 От всичките ми обезпокоителни сънища, тези ще ви пиша само: 1. Ходя по някаква дъска, високо, много високо на строеж през нощта... Стъпвам на някаква голяма плоча и нещо ми я издърпва изпод краката и падам от строежа с лице към смаляващия се връх на строежа. Умирам. Образа е още в съзнанието ми, макар че не съм го сънувал от 5-6 години 2. Бягам от масова разруха(в повечето случаи експлозия) муша се през блокове, скачам от покриви, минавам през гробища и сума места още. Естествено ме застига и пак умирам(напоследък по-често взех да го сънувам тоя сън) Обикновено в моите сънище все някой умира, било аз, убит от мен или др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Нищо, от четири години несънувам, пълен труп. <{POST_SNAPBACK}> Ааа Как така не сънуваш бе?Ааа явно само неси помниш кщво си сънувал Аз иначе сънувам к'ви ли не простотий някои яки други мн тъпи.Най-ме радва да сънувам как летя т.е скачам от няква сграда или нещо високо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Кошмарите ми се изразяват под формата на лоши случки с лубими хора. Иначе гледам да не си спомням какво точно сънувам, щото после цял де ме гони едно гадно усещане. Редките ми приятни сънища обикновено биват прекъсвани от външен дразнител. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Кошмарите ми се изразяват под формата на лоши случки с лубими хора. Иначе гледам да не си спомням какво точно сънувам, щото после цял де ме гони едно гадно усещане. Редките ми приятни сънища обикновено биват прекъсвани от външен дразнител. <{POST_SNAPBACK}> Aбе според мен кошмарите са нещо хубаво Щото в тях може да ти се случат к'ви ли не гадни ама мн гадни неща които в същност в ежедневието не биха могли да ти се случат и когато се събудиш си казваш "Ооооо т'ва беше само сън" поне за мене е така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Aбе според мен кошмарите са нещо хубаво Щото в тях може да ти се случат к'ви ли не гадни ама мн гадни неща които в същност в ежедневието не биха могли да ти се случат и когато се събудиш си казваш "Ооооо т'ва беше само сън" поне за мене е така <{POST_SNAPBACK}> аха и после като започне да те преследва тоя кошмар ела да видиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Непрекъснато сънувам! Всякакви от ярки по-ярки сънища. Ту съм някакъв псевдо-джедай и саботирам звездния унищожител на Дарт Вейдър.. или си лапам сам пишката, или летя, всякакви, всякакви повечето изпълнени с динамика сънища. Кошмари имам доста рядко. По-често са екшъни, фантастика, трилъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Aбе според мен кошмарите са нещо хубаво Щото в тях може да ти се случат к'ви ли не гадни ама мн гадни неща които в същност в ежедневието не биха могли да ти се случат и когато се събудиш си казваш "Ооооо т'ва беше само сън" поне за мене е така <{POST_SNAPBACK}> Не само с кошмарите е така,не мислиш ли?Когато сънуваш нещо много хубаво,прекалено хубаво даже и осъзнаеш,че е просто сън...аз лично се чувствам гадно и разочаровано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Не само с кошмарите е така,не мислиш ли?Когато сънуваш нещо много хубаво,прекалено хубаво даже и осъзнаеш,че е просто сън...аз лично се чувствам гадно и разочаровано <{POST_SNAPBACK}> При мен нещата са по-различни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) Когато сънуваш нещо много хубаво,прекалено хубаво даже и осъзнаеш,че е просто сън...аз лично се чувствам гадно и разочаровано <{POST_SNAPBACK}> Aми точно така се чувствам сега мамка му.Тая вечер сънувах,че съм си легнал с няколко мацки от тоя форум,ама каам ти страхотен секс на поразия.И ся кат се събудих и се чувствам гадно и разочаровано Edited September 22, 2005 by vasil088 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Aми точно така се чувствам сега мамка му.Тая вечер сънувах,че съм си легнал с няколко мацки от тоя форум,ама каам ти страхотен секс на поразия.И ся кат се събудих и се чувствам гадно и разочаровано <{POST_SNAPBACK}> Ахаххааахха. Е т'ва за секса го разбирам вече .И аз след такъв сън се чувствам много добре ама си казвам "еее и тоя момент ша дойде" ииии веднага ми минава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Или не сънувам или сънувам PC игри... Не ми се струва странно обаче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) Аз пък нищо не сънувам, спя кат талпа и като си легна в следващия момент се събуждам... Edited September 22, 2005 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Аз пък нищо не сънувам, спя кат талпа и като си легна в следващия момент се събуждам... <{POST_SNAPBACK}> Нищо, от четири години несънувам, пълен труп. <{POST_SNAPBACK}> Aбе хора вие сте се поболяли Явно много късно си лягате или си давате мн зор през деня.Карайте я по-леко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Всякви простотии сънувам но помня мн малко неща. От време на време сънувам че се шибам с някви путки дето не ги познавам общо взето сънувам неща от които имам нужда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 днеска санувах някви котки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Почти никога не помна какво сънувам и дали изобщо сънувам нещо,ама ония ден сънувах че се къпя в няква много яка баня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ми аз сънувам много работи,но пове4ето пъти не си спомням какво съм сънувал.Според мнене зависи в каква поза си за да сънува6 не6то.Даже съм 4увал 4е ако сънува6 нещо хубаво 6те ти се слу4и нещо лошо,както и ако сънува6 нещо лошо 6те ти се слу4и нещо хубаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Не обичам да сънувам. Имам извратени сънища, а и не ми харесва да плача на сън. Не ми харесва и това, което сънувам да ми се случва! Но пък най-хубавата целувка(като усещания) съм я получавала на сън... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Не обичам да сънувам. Имам извратени сънища. Колежка... Напоследък не толкова извратени колкото... розови сънища при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 След като два месеца доброволно подхранвах психиката си с ужаси, трилари и тем подабни , имам бая болни и извратени сънища . На моменти просто ми се ще да не сънувам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Сънувам предимно кошмари и розови сънища.....обожавам да сънувам каквото и да било. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) Колежка... <{POST_SNAPBACK}> Ех тия колежки бе Edited June 3, 2007 by mandirimuniak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 ami, az nqmam mnogo vreme za spane, i suotvetno ne spq mnogo, a koga si nankam ,,,,, ni moj ma barna! a za suni6tat vseki pt razli4no! ama dosta 4esto ne si spomnqm sled tova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Или не сънувам или сънувам PC игри... Не ми се струва странно обаче... <{POST_SNAPBACK}> Оле случвало ми се е насън да играя Broodwar и се ми правят някав дроп и аз докъто си върна войската... Или се пуцам яко на Quake. Или half-life на живо... Страхотно напрежение насън, като сънувам игри - като се събудя съм като труп - все едно не съм спал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts