djadomraz Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Нещо си в грешка - заведения има и то доста там наблизо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Сънувах Оливия Уайлд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 === NSFW; NSFL === Сънувах, че седя на диван в непозната стая. Влизат три жени и започват да се събличат една друга, да се галят и целуват. След малко една от тях коленичи пред мен и започва да ме "обслужва". Втората застава зад първата, вкарва едната си ръка в нея, после другата, после главата и се плъзва цялата вътре. Чува се къркорене, хрускане, писукане; главата на първата се разчеква като на змия и отвътре се показва главата на втората, цялата в кръв и черва. Третата почиства с ръце дреболиите и ги маже по гърдите си, а втората продължава с "обслужването". WEIRDEST. BONER. EVER. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Бахахаха, не мога...неее, просто не мога....хаха($@)*@гвпвкй&@-%%хахаах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Еййй...баба Марта какво ли не прави....навън котките мяукат...Психозиса и той се е размартил покрай котките, макар и в специфичния за него хард вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 WEIRDEST. BONER. EVER. SEEK HELP!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 :rofl: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Сънувах, че съм Ланчо и че трябва да правя репортаж за някаква кожухарска фабрика, а шефа на фабриката заплаши, че щото съм го псувал в ефир ще ме одере. Посрещнаха ме хора със скалпели, а аз тръгнах да си избирам рокерия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 (edited) В някакъв апртамент съм. Отварям вратата към една от стаите и вътре виждам едно момиче, с което бях заедно в гимназията и в университета, да се гримира и оправя за някъде. Питам я : - Как си, какво става ? - Ами, не съм добре ! - Защо, какво ти е ? - Сигурно е от факта, че майка ми и баща ми са брат и сестра . Edited May 10, 2017 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 По миналата нощ постоянно сънувам, че съм се заразил с криптовирус. Ама се събуждам, лягам пак същото сънувам. Миналата вечер си направих backup на всички важни неща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 На пари е това, Пешо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Или на изперкване... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 На пари е това, Пешо... Да перефразирам оня виц: Не били пари (Волга), а колело и не го е спечелил, а му го откраднали... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Така, де...! Все на пари е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Сънувах, че на прозореца имам миниатюрна артилерийска установка със миниатюрен заряд. Виден ми даваше координати във форОма, а аз обстрелвах склада на Бау Макс... Магдаоноза писа във форума, че искал да си купи нещо, но казали, че нямат налични, поради взрив във склада, а на мен ми се стори ужасно смешно. Не съм употребявал наркотици скоро. Може би трябва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 аз си легнах около 1 ....станах в шибаното 6 часа сутринта и сънувах една нова програма за дизайн, която уча сега. Горе долу съм бесен. Сънувах я щото беше представена като нещо елементарно....не, че е толкова сложна, но не е и толкова елементарна и естествено ако искаш бързо да оправиш контура на къщата - трябва да си платиш. Помня, че се въртях и ги псувах....обещанието за повече пари какво ли не прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Сънувах, че на прозореца имам миниатюрна артилерийска установка със миниатюрен заряд. Виден ми даваше координати във форОма, а аз обстрелвах склада на Бау Макс... Магдаоноза писа във форума, че искал да си купи нещо, но казали, че нямат налични, поради взрив във склада, а на мен ми се стори ужасно смешно. Не съм употребявал наркотици скоро. Може би трябва... Баххаха, накажи ги здраво с установката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Сънувах, че в стария апартамент на наш'те, Бойко Борисов и барни ръбъл усилено се опитват да ме убедят да стана министър на правосъдието... WTF?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 16 minutes ago, Antares said: Сънувах, че в стария апартамент на наш'те, Бойко Борисов и барни ръбъл усилено се опитват да ме убедят да стана министър на правосъдието... WTF?! Във вид на карикатура може ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 18 minutes ago, Antares said: Сънувах, че в стария апартамент на наш'те, Бойко Борисов и барни ръбъл усилено се опитват да ме убедят да стана министър на правосъдието... WTF?! Отиди да ти леят куршум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 29 minutes ago, Antares said: Сънувах, че в стария апартамент на наш'те, Бойко Борисов и барни ръбъл усилено се опитват да ме убедят да стана министър на правосъдието... WTF?! What the hell have you been smoking?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Преди 10 години спрях тревата. Преди година и малко спрях цигарите. Вече не останаха оправдания Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 1 hour ago, Antares said: Преди 10 години спрях тревата. Преди година и малко спрях цигарите. Вече не останаха оправдания А може би организмът ти си иска своето? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Сънувах, че на шега кандидатствам в конкурс по програма за развитие на животновъдството от ЕС и печеля десет агнета, които ми ги разтоварват от един камион и се чудя дали пазя някъде телефона на Виден, че да го питам к'во аджеба да ги правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 ХАХАХАХАХАХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts