Antares Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Яна, ставаш за сценарист май, май... Колкото аз за спортен коментатор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Колкото аз за спортен коментатор... Че ти си имаш приятен глас, а ако ти липсват нужните познания - набавят се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 (edited) Оф, пак тоя мой глас... Edit: Не бе, споменавам, че вече втора дама ми коментира гласа и... Edited January 21, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Да си беше мълчал, най-добре Гласът ти е... твой... Нищо повече не мога да добавя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Сънувах, че на един светофар отзад ме подпира полицейска кола. От нея излиза един хилав новобранец и започва да ми се извинява и да ме моли да не се обаждам на колегите му, че щели да му се присмиват цял живот. Даже взе да ми иска адреса, за да ми прати бидонче с домашна ракия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Колкото аз за спортен коментатор... Тя да се поотърка малко, че да може после като и каже някой нещо накриво да има кой да я защитава. Женска солидарност да го ева, но напоследък забелязвам и мъжка такава. Но в тоя месец изпълнен с нежни празници е нормално мисля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Аз вчера преди да си легна гледах Bolt,и после естествено сънувах някакви гонитби,конспирация,хора с уникални способности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Тя да се поотърка малко, че да може после като и каже някой нещо накриво да има кой да я защитава. Женска солидарност да го ева, но напоследък забелязвам и мъжка такава. Но в тоя месец изпълнен с нежни празници е нормално мисля За*би другото , ами и следващия месец има нежен празник... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Преди 2-3 години доста често си сънувах приятелката Иначе мн ми се е случвало да сънувам как печеля супер мн пари, или как падам от някъде, ама се събуждам преди да се приземя :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 За*би другото , ами и следващия месец има нежен празник...беше вчера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 беше вчера 8 март Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Курви! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Мъжки или женски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Курви! Ало, модераторската булка - ай дъ спазвами добрия тон! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Мъжки или женски? Женски Ало, модераторската булка - ай дъ спазвами добрия тон! Тоя път не съм се старала да те засегна И какво му е на тона ми? Просто казвам какво сънувах снощи! Сега ще проверя какво ще каже съновника по въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 (edited) Коментирах изказа ти, не, че си ме засегнала. Освен това хвърлянето на боб е доказано по-ефективен начин. Установено е лично и от поредица емперични изследвания. Последния път опитах да гледам и на газове, след гледане (и злоупотреба) с боб с чушки... И пак е по-добре от съновника на прехвалената Крушка, носителка на две поредни награди за общ принос към окултното изкуство от вещерския събор в Симитли... Edited February 4, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Пешо, този път ти на мен ми докарваш коремни болки от смях, явно всичко се връща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Пешо, този път ти на мен ми докарваш коремни болки от смях, явно всичко се връща Ти да беше прочел в другата тема какво е сънувал Пешо (или някой друг) Аз 10 мин не можах да се съвзема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 О, на Борето сънищата са виновни за изчезването на обществените бани - изкъртиха всичките мивки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Пешо, гледам рано си станал - как ти гила , Дон Бициклете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 След вампирския сериал, който гледах до 3, очаквах нещо по-вълнуващо. Сънувах, че съм в командировка в Бургас сама и трябва да отида до Варна, но през Стара Загора. Имах на разположение един чисто нов модел на Мерцедес, а идеята да го подкарам ме ужасяваше. И стоях, и разсъждавах, че багажът ми е твърде много, за да тръгна с автобус. При голямото ми желание да шофирам в действителност, наистина странен сън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 След вампирския сериал, който гледах до 3, очаквах нещо по-вълнуващо. Сънувах, че съм в командировка в Бургас сама и трябва да отида до Варна, но през Стара Загора. Имах на разположение един чисто нов модел на Мерцедес, а идеята да го подкарам ме ужасяваше. И стоях, и разсъждавах, че багажът ми е твърде много, за да тръгна с автобус. При голямото ми желание да шофирам в действителност, наистина странен сън. Аз сънувах как карам Тойотата из Калифорния...беше много яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Снощи сънувах, че си говоря с приятелката на mobo, как той (помня, че говореше за него като "мобо") е голям социопат. После самият mobo се опита да се самоубие на един американски самолетоносач... Брррр П.П. Нямам никакъв визуален спомен за външността на който и да е от двамата... Edited February 17, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Сънувах много странно, но хубаво нещо - че с Jozo ни хващат как правим се*с Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Сънувах, че играя линийдж и някакъв играч ми атакува домашния любимец. Отвърнах на удара и взех, че го убих... После, се оказа, че за да ми се махне отрицателната карма - трябва да изпия десет литра домашно вино с едно от NPC-тата... Съответно се омазах като дива свиня в разгара на ловния сезон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts