Lil`Slim Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ave t`ka se kazva ve Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 В 8 клас.Предложих и на 10 май.На e-maila... <{POST_SNAPBACK}> The Smith, аз бях останала с друго впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Хмммммммммм....на 14 или 15 .....Не помня вече...Ама помня обяснението :Мноо ме кефиш като се возиш на талигата!(бясно селооооооооооо ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Ти ме уби с тая реплика бе аркадаш.забавно ми почна денят,май така и ще свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 По това време изкарвах стадо едър рогат добитък из Родопите, със бодра псувня на уста(лятото)....Ква друга реплика в тая пасторално-анималистична обстановка? Или е трябвало да кажа:"Оооо,пъци,искам да ти стискам виметата!" Забележка:"Пъци" е галено за козичка Тоя пост да не се взема много под внимание,днес съм след изпит и не съм много в кондиция.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 пасторално-анималистична обстановка? голям термин е т'ва! кажи ся к'во учиш и после к'во значи т'ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ами и мойта работа е стандартна. В детската градина с моя приятел Андон се карахме и се биехме за единственото момиче с червена коса и лунички по лицето.После в 4 клас със Стефка бяхме много сериозни и колкото и да е било в детските години аз доста си бях паднал по нея . И когато тя хареса Стоянчо доста си ме болеше де,но сега си спомням и ми е много готино. Искам да кажа нещо по повод "гадже". Според мен това е дума,която е измислена с някаква цел и ако на съвременните младежи не им харесва,да си измислят нова. Тук е уместно да кажа,че в 4-5 клас с приятелите ми си мислехме,че като правиш секс с едно момиче на неч й е гадно и а това бяхме решили да не правим секс с гаджетата си!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 пасторално-анималистична обстановка? голям термин е т'ва! кажи ся к'во учиш и после к'во значи т'ва <{POST_SNAPBACK}> Уча българска филология А "пасторално-анималистична обстановка" казано на прост език значи:"кръчма,ракия,крави,кози,овце и мноо прах" а,изпуснах и малко пейзажи тук-там :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 За пръв път много отдавна обаче помня кво стана:-Искаш ли да ходиш с мен? -Каде??? А пък сега нещата си стават от самосебеси Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 kkk^,това и на мен ми се е случвало,бях 8 клас,многоо гадно беше мамка му Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 kkk^,това и на мен ми се е случвало,бях 8 клас,многоо гадно беше мамка му <{POST_SNAPBACK}> а също беше интересно че стана докато я изпращах до тях...в асансьора Link to comment Share on other sites More sharing options...
aciddroller Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 istinski se vlubih v edno momi4e v 10 klas.tq e s edna godina po-golqma.jestoka jena e.vrazkata ni be6e strahotna i dosta dalga,no taka se narediha ne6tata 4e trqbva6e da se razdelim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ако говорим за невинните детски връзки - то първата беше в 5 клас. А първата любов беше в 8-и клас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ако говорим за невинните детски връзки - то първата беше в 5 клас.А първата любов беше в 8-и клас... <{POST_SNAPBACK}> ...ти си само-о-о-о 8-ми кла-а-а-асс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Преди 2 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Ми на мен първото ми гадже, с което ходих беше в 6-ти клас и тя ми предложи. Май и т`ва ми беше най-дългата връзка (2 месеца някаде). Всичките останали връзки са били краткотрайни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 ...ти си само-о-о-о 8-ми кла-а-а-асс <{POST_SNAPBACK}> а новобранеца май съм ааааз! и на мен ми се е случвало "айде да ходим" а отговоре беше "дйека ша върим уе?" последва бурен смях и прегръдка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Аз за първи път в 8-ми клас. Нищо не съм предлагал просто така се случи! Следващите пъти вече или аз съм предлагал, или на мен са ми предлагали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ами да видим... Първото ми гадже трябва да е било в детската градина.Аз лично не си спомням но нашите ми разказват че съм я ухапал задето не ми дала да я целуна А първата сериозна връзка беше в 7 клас но кой да си спомня подробности вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 В детската градина беше СУПЕР (искам пак , след това по-сериозно в 5-ти или 6-ти и най-сериозно в 10-ти, ама за малко, но беше достатъчно да разбера някои важни неща(че сам си ми е добре) и сега съм сам, но и сам война си е войн и си ми е много гот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 ami az imah za purvi put vuv 2-ri klas ....beshe edna ot oniq istorii "iskash li da stanem gajeta" ehhhh 4e hubavai vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Много пъти съм се пробвал с променлив успех. Честно казано за единствен успех и единствена жена която смятам че мога да нарека с обидното но все пак някакво име "гадже" е Яна. Това ще рече че сме заедно откакто съм на 17 години. Айде смейте ми се. Само да ви кажа че съм брачен консултант и разбирач по въпросите на любовта... Не знам защо хората толкова ми вярват че разбирам след като първата ми нормална връзка е на 17 години и след като ми е единствена... <{POST_SNAPBACK}> Ами може би именно за това ти вярват и святат, че разбипаш, защото точно задържането на един определен човек е най-големия проблем при повечето двойки. Аз съм аналогичен на твоя случай с изключение на възрастта - 6/7 клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 ..Първото ми гадже трябва да е било в детската градина.Аз лично не си спомням но нашите ми разказват че съм я ухапал задето не ми дала да я целуна <{POST_SNAPBACK}> амии,и мен ме ухапа едно момче в детската градина поради тази причина(как болеше само) а иначе съм имала гадже в детската градина и 3-4 клас,сега нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 5 и 7 клас ама сега нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 На 16.Тогава се случиха много и все важни за мен неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.