MuFFi Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Кажете кога за пръв път сте имали гадже? Споделете всички кога и къде сте му/й предложили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Ами много е относително... Във втори клас имаше едно момиче дето ме харесваше и аз я харесвах целували сме се по бузите и нищо повече А ако говориш за сериозна връзка със секс... Тогава 8ми клас някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 В 8 клас. Предложих и на 10 май.На e-maila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 "гадже" си имах още от детската градина - в 4ти клас даже се цункахме по устичките. после я зарязах в 5ти клас и се цунках с една дурга. голяма трагедия беше - латиноамерикански сериал отвсякъде. но детска му работа кво да праим..... а вече по-сериозно "гадже"с влюбване всички екстри си изчаках до 10ти клас. поне си бях сигурен че си я обичам. за съжаление не просъществува дълго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 в детската градина помня имаше едно момиче което се казваше Дани. Все вървях след нея и я прегръщах и тя само ми се хилеше. Във втори клас започнах да харесвам едно момиче. Докато и кажа бяхме вече четвърти клас. А влюбването дойде в началото на 10 клас и свърши в края. та така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Много пъти съм се пробвал с променлив успех. Честно казано за единствен успех и единствена жена която смятам че мога да нарека с обидното но все пак някакво име "гадже" е Яна. Това ще рече че сме заедно откакто съм на 17 години. Айде смейте ми се. Само да ви кажа че съм брачен консултант и разбирач по въпросите на любовта... Не знам защо хората толкова ми вярват че разбирам след като първата ми нормална връзка е на 17 години и след като ми е единствена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 8ми клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Огромен Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Az pqk nikoga ne sqm si imal i ne sqm mnogo ubeden che iskam da imam i 20-taka otdavna sqm go prehvqrlil ... eto tova e interesnoto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 az pak sam 9klas i ne sam imal gadje i ne znam dali e normalno no novo daskalo novi vazmojnosti a to e full momi4ta i 6a se nadqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Аз си имах в детската градина.Казваше се Анелия,даже се цункахме.И детската градина свърши и историята свърши.Е после със същата мазка все учихме в еднакви училища,ама аз вече не я харесвах.А по-интересните неща започнаха в 8-9 клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Ми и аз като GeorgiK смятам думата "гадже" за малко обидна или поне глупава. Имал съм само една сериозна връзка с момиче и за мое огромно щастие тя продължава и до днес, а се надявам да продължи и за дълго време напред. В момента когато "тръгнахме" бях на 19, първи курс в университета. Така че който в 9ти клас няма гадже да не се притеснява, а да се радва на живота. Най хубавите неща се случват обикновено когато не ги търсиш съзнателно и когато най-малко ги очакваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Така че който в 9ти клас няма гадже да не се притеснява, а да се радва на живота. <{POST_SNAPBACK}> А който и в 10 няма и който няма да има и в 11 може ли и той да се радва на живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 А който и в 10 няма и който няма да има и в 11 може ли и той да се радва на живота <{POST_SNAPBACK}> абе радвай се на живота такъв какъвто е! на мен пък ми липсват времената когато не се занимавах с жени и те не се занимаваха с мен. всичко беше спокойно без излишни нерви и оставаше толкоз много време за мои си работи. а и не бъди сигурен че няма да имаш в 11ти или в 12ти или в 13ти или по-нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erotevmenos Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 За пръв път имах тази година от 23 май до 23 август.сега че4е като скусах с нея и съм в 10-ти клас не ми се мисли повече за момичета, само излишни грижи според мен но това разбира се си е мое мнение .аз ви предлагам на тези които са нямали досега гадже да се хваната с някоя за 1 месец (то толкова и ще издържи) да видите какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Gadje-mrazq tazi duma, priqtelka po-dobre zvu4i o6te sam v 10klas, nqmam si,... nqmal sam... dano imam ina4e momi4eta sa vyrvqli sled men, ama nqma da trygna s tqh, kolkoto da kaja 4e imam priqtelka, tc Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 В осми клас. Другите преди това не ги броя, щото не беше свързано със истинското междуполово привличане. Ако става въпрос и малкия ми дето е на 3 год. се прегръща с едно момиченце вече година и разправя, че му е приятелка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 ha parvoto gadje , predolagam 4e tva v detskata gradina ne se broi .. sledva6toto be6e v 7-8 klas nie ot malki imahme mnogo moderna i otvorena vrazka - samo se celuvahme , no ne "hodehme oficialno" ama tva si e gadje spored men , az go broq za parvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 За първи (и за жалост единствен) път любовта ми беше споделена в 11 клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Поради факта че 5-6-7-8 клас бях дотса дебела и според хората грозна...си нямах гадже и дори бях много задръстена в това отношение и чак към края на 8-ми си имах гадже,но по-късно правих секс -10 клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
churchil Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Ми значи аз за пръв път се влюбих в момиче /ама истински/ на 15 /незнам точно кой клас/.Тръгнахме 1 година след това щото в началото не ме харесваше /предложението стана по мейла/. Тва ми беше първата, и най-сериозната приятелка до сега/ходихме 2 години/ след раздялата трудно се оправих, даже и сега по някой път като се виждаме ми е гадно. Ама живота си продължава и има достатъчно "риби" в морето само тряя уловя подходящата :п Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Забравих да си кажа "предложението"... В прав текст то звучеше така:"Обичам те". Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 И аз за предложението.В детската градина сигурни е било "Искаш ли да взема куклата на Мима,за да си играеш ти с нея" В по близки години много глупости съм говорил,но за последния път да кажа.С човека,когото обичах.Всъщност тя ми предложи.Бяхме в Ерофеев,пихме мента и на една спирка ме целуна и това беше.Аз си глътнах езика/не знам защо/,направих една от адски чаровните си физиономии-много съм миловиден като я няправя,ухилих се колкото мога и пак нищо не казах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 I az 6te spodelq s vas.Moita seriozna vrazka za parvi pat be6e v 7 klas.Predi tova ima 6e i o6te ama te bqha detinski gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Mi pyrvata mi jena beshe v 4-ti klas...obache kakto kazaha mnogo hora predi men...detisnki raboti!Edinstvenata mi liubov izjivqh syvsem skoro...ili pone za men si e skoro!Ta taz golqmata q chakah 8 meseca...toest 8 meseca q haresvah...deto se kazva ot pryv pogled!Ta 8 meseca q haresvah obache ne napravih nito 1 krachka shtot sym super gips...pylen typak k`o da vi kaja!Ta stana rabotata mnoo se kefih mnoo shtasliv i po edno vreme se sluchiha nqkoi raboti predi godina i ot godina si blija ranite...T`fa e v obshti linii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Mi pyrvata mi jena beshe v 4-ti klas... <{POST_SNAPBACK}> jena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.