Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Godfather Moved a topic from Others to Win_Appz Aug 14 2004, 00:28 AM Това е лога за въпросната тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 vsinc, абе човече в грешка си като парвиш тема за игра и е пускаш в Win Apps.Супер логично е ,че трябва да е сложиш в Games иначе за кво е темата Games ? <{POST_SNAPBACK}> за мен games е да питам къде е тайното ниво на някоя игра. а ти как реши че е за games пост, в който пише че като запишеш едно CD windows до вижда като празно. е не знам вече... само се ядосвам а трябваше да си лягам... едит благодаря dreamer за оточнението. а на теб ov3rm4n - радвам се честно казано че си решил че поговорките са за теб - явно сам се виждаш в тази роля... ето дословно поста които _трябва _ да е в games: Заглавие: Wolfenstein 3D (3DO) Image-а не работи?, свален е от warez.ru Текст:Тъкмо си мислех че ще поиграя играта, но и да запиша .ISO имиджа на диск и да го моунт-на на виртуално СД все не става - windows-a го вижда като празен? Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Посипвам си главата с пепел - тя била темата на правилното място... И все пак - предупреждение е имало, или? Аз съм го добавил на ръка сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Уточнение: Предния лог е за темата windowsupdate v5 (от линка на ov3rm4n). Относно темата за Wolfenstein 3D се "опасявам", че ov3rm4n прибърза с посипването на пепелта: ov3rm4n Moved a topic from Win_Appz to GameZ Sep 22 2004, 09:55 AM P.S.: Moderatorите могат да видят логовете от опция "topic history" вляво под всяка тема. EDIT: Оказа се, че е само за админите. Засега /яко хилене/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 О, не - закъснял е. Глупака си взе бележки от "градивната" критика по негов адрес. Участниците във форума да отдъхнат. Блажени онеправданите, защото - как беше там... все едно - ще бъдат оправдани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 батковци, коя сега тема е местена неправилно? щото такава явно има.... и ква излезе тя накрая.... то още края се не види :-) едит: значи ли че има и други модератори освен ov3rm4n които смятат че темата за Wolfenstein е за games? а ако другата пък тема е преместена неправилно, значи ли че за едно грешно post-ване следва warn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Специално твоите - всички са преместени неправилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 ето дословно поста които _трябва _ да е в games: Заглавие: Wolfenstein 3D (3DO) Image-а не работи?, свален е от warez.ru Текст:Тъкмо си мислех че ще поиграя играта, но и да запиша .ISO имиджа на диск и да го моунт-на на виртуално СД все не става - windows-a го вижда като празен? Някакви идеи? vsync, ако почнем да философстваме в тази посока, можем да решим, че темата е дори за "Тя и Той" - сигурен съм, че могат да се намерят доводи за това. Основния принцип се основава на простия факт, че всеки потребител, интересуващ се от игри (или казано накратко геймър) никога няма да се сети за философските ти доводи и да търси темата в Winappz. Така един проблем, свързан с тази конкретна игра ще остане скрит от потребителската маса, която го интересува. Това е най-важният аргумент и той определя съдбата на темата, независимо от възможните останали философски размисли, които може и да са правилни, но нямат необходимата тежест в случая. Това е. Темите се правят, за да са полезни на самия форум (респективно масата от потребители), а не за конкретните вкусове на конкретен потребител. В този случай трябва да съобразяваме личните си пристрастия с тези на по-голямата част от потребителите. Надявам се сега нещата да са малко по-ясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Посипвам си главата с пепел - тя била темата на правилното място... И все пак - предупреждение е имало, или? Аз съм го добавил на ръка сега. <{POST_SNAPBACK}> не ми е съвсем ясно това мнение. някой да ми обясни ако може, явно моите мисли не текат в същият поток като вашия и не схващам веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 а ако другата пък тема е преместена неправилно, значи ли че за едно грешно post-ване следва warn? vsinc: Точка 20 от правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 еехххх,модераторите сте безгрешни и тва е пича ви казва защо е пуснал темата в съответният раздел,изкарва си доводи за това,при което аз мисля че от тези доводи става ясно че темата може да мне толкова да игри,толкова и за винаппз,а вие? мисля че вместо в момента да праскате саркастични коментари и прочее неща точно в стил ала 1-вото ми изречение на тоя пост,можете просто да му махнете 20% варн на пича,и да му кажете-сори,според нас темата не беше за винаппз,затва я преместихме,но не "грешката ти" не беша за варн. тва е в случаи че ме разбирате какво ви говоря-в противен случаи вие си знаете най-добре..тая тема може да ескалира до още 2 страници подобни коментари,чиито краи би бил простата ключалка...вие си решаваите кое ще е по-лесно за вас @vinyl_master-браво бе човече,ей тва трябваше да се каже от самото начало на темата и да се свърши с нея както казах-модераторите са безгрешни и за тфа няма никъв смисъл простите юзери да търсят квото и да е обяснение от тях...нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 vsink, и ти си прав. ама и модераторите, и то повече. що не спрете вече а? - взехте да се повтаряте.... edit: @vsink, в челна който си цитирал пише да се обръщаш към модераторите на ЛС (лично съобщение, personal message). откакто се мотам из този форум ти си вече 5тия или 6тия който отваря нова тема с оплакване като твоето. а какво стана със членовете споменаващи за seach? виждам че се изживяваш като воин срещу системата , дон кихот и т.н. е да ама в злучая и според мен си сбъркал - темата ти би намерила по-добър отговор в gamez отколкото в winapz защото не си споменал с какво маунтваш, чеквал ли си исо-то за грешки и т.н. разбирам те много добре че искаш да си защитаваш тезата докрай (и аз съм от този модел хора) но не си прав и направо се учудвам на търпението на модераторите. и аз се карам с лелките но СЛЕД като съм попълнил ПРАВИЛНО ВСИЧКИ формуляри. разбра ли ме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 vsinc: Точка 20 от правилата <{POST_SNAPBACK}> 20. Модераторите на форума имат право, без да дават обяснения на когото и да било, да премахват определени теми и мнения, когато преценят, че последните нямат място във форума на WareZ.ru, или че нямат общо с дейността, която извършва сайтът. това ама съвсем не е по темата тази 20-та точка. абе вие адвокати няма да станете - не четете като дявол евангелието - къде пише за местене на теми и за слагане на warn? къде? а я това: 23. ..... Ако смятате, че сте спазили всички от изброените по-горе изисквания за постване, и че мнението Ви е било изтрито неоснователно, може да се оплачете обосновано в рамките на 1–2 дни след изтриването му като пратите лично съобщение на отговорния за съответната секция модератор. Когато за секцията няма обявен модератор, може да пратите съобщение до който и да е от модераторския екип. ето на - смятам и давам причини че съм писал на правилното място. чакам отговор. ама то е като с докторите - единия като сгреши другия го прикрива за колегиалност - карай че са ти отрязали лявата вместо дясната рака. едит: @mobo - шото не съм доволен от отговора - навсякъде е така - даже да те осъдят има къде да обжалваш. а да, nick-а ми е vsinc, а не vsink Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 23. ..... Ако смятате, че сте спазили всички от изброените по-горе изисквания за постване, и че мнението Ви е било изтрито неоснователно, може да се оплачете обосновано в рамките на 1–2 дни след изтриването му като пратите лично съобщение на отговорния за съответната секция модератор. Когато за секцията няма обявен модератор, може да пратите съобщение до който и да е от модераторския екип. ---------------------------- Ма невиждам да си ги спазил Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Ма невиждам да си ги спазил <{POST_SNAPBACK}> то не си и ти този който трябва да преценява май? и както написах вече (все ме карате да повтарям - не четете ли всичко какво ли?) даже да те осъдят има къде да обжалваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 не съм аз да, но имам право на мнение след като е отворена тази тема която съ6то е в разрез със правилата!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 не съм аз да, но имам право на мнение след като е отворена тази тема която съ6то е в разрез със правилата!! <{POST_SNAPBACK}> и как реши това? аз като кажа нещо обикновенно го покрепям с довод... BTW - пише се "с правилата", а не "със правилата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 и как реши това? аз като кажа нещо обикновенно го покрепям с довод... BTW - пише се "с правилата", а не "със правилата" <{POST_SNAPBACK}> я ми погледни поста по-горе. накратко: search, PM, и ти си прав, но модераторите по- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 даже да те осъдят има къде да обжалваш Добре, какво предлагаш тогава - да направим триинстанционен съд, който да разглежда всички жалби на юзъри срещу админи и модератори и да отсича с мъдрото си решение? А дали да има избираеми съдебни заседатели и дали правото да се основава на принципите на прецедентността? Май, май някои хора прекалено много се вживяват в киберпрофила си. Я се стегнете малко. Това е форум, който се поддържа на доброволни начала и правилата се определят изцяло от админ/модераторския екип. Престанете с глупостите в стил "хелзинкски комитет" и насочете енергията си в малко по-друга посока. Това е. Смятам, че темата просто се преизчерпа отвсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.