Pisach Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 И аз възприех първия си warm много лично и доста псувах Dreamer, чак се обаждах да питам съпорта, що аджеба са ми изтрили поста и за какви се мислят там? След време установих, че не е лоша идея съществуванието им (на модераторите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Това, че говори разни работи не е причина да му се слага warn. Въобще всички прекалявате с разни страхове и подобни сякаш за всичко се слага warn. vsinc, не знам за какво става точно дума, но определено warn-a ти не е за първа грешки, а заради поредица от грешки. Това ти е описано и в warn message-а тъй, че не е нужно да заблуждваш хората излишно. Мога да ви уверя, че през последните месеци warns се слагат твърде рядко и само за по-сериозни провинения като един вид се дава "повече шанс" в смисъл - грешка, нормално е - пишеш му ПМ, човекът разбира - поправя грешката. Може би самите потребители забелязват все по-малката намеса на модераторите във форума и така ще продължава занапред, но във всеки случай ще има хора, които ще се оплакват или ще представят свой проблем като световен (проблемът може да дори "лично виждане на нещата"). Имайте предвид, че warns са единствено забележки и имат за цел да очертаят действия, които влияят отрицателно на форума и неговрите потребители. Целта не е модераторите да си изкарат яда или митичните комплекси със поставянето на warn (колкото и рядко това да се прави, но вие нямате идея за това). Ако беше те щяха да ви псуват за щяло и не щяло и въобще неща присъщи на такива хора - честно казано не знам какви други примери да дам Приемайте ни като приятели, не като врагове. Ако не сте съгласни с дадено решение на модератор винаги можете да го обсъдите по _културен_ начин на PM. И с него, и с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Може да провериш мойте нови 20%. Да видим дали са поредица от грешки при положение че не бях поствал супер много време , а само разглеждах.Тогава казах на модератора да ми сложи направо бан,но той отказа.В момента не се заяждам и не ме е страх като ми сложите.Вижда ми се смешно някои да се страхуват от модераторите.Нали ако не бяха точно типчета щяха да бъдат изкормени и горени на клада. (това е в кръга на нещата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Хм, твоите са от преди една година и не виждам ясно описана причина дори и за първия. Пък и предполагам вече губят давност Предполагам ще го усетиш :Д EDIT: Единият все пак е от тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 20% за 3 поредни поста..много е малак тоа ЕДИТ ...след тва същиа ден пак 2-3 поста поред... мод режим...след тва..напсувах един щот ме ядоса ама тоя път знаех че ше си получа уорн...не съм псувал мод за моете грешки и че не сум чел правилата даже с уорн е много по-лесно да си търсиш постовете на големите теми..кадето има оранжево -там си ти ма тва одавна..да не си мислите че още ги праа теа хави модераторите РУЛЕ..те са горе-долу наи-готините усери от форума ( не се подмазвам ) а да го правех, нямаше да има ефект :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Първия не ми го махайте.Тогава още на първия ми пост псувах като луд Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 сърбят ме ръчичките,но ще се задоволя само да асоцирам мнението си с това на мизерника И да те ban-нат кво ти пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Първия не ми го махайте.Тогава още на първия ми пост псувах като луд Няма първи, втори... то е като лог... + 20, + 20, - 20... но щом смяташ, че 20% са ти напълно заслужени и държиш да си ги имаш значи всичко е точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Според мене темата е за затваряне няма смисъл толкова да се обеснява. Има си правила има си и ЛС с които е казано на дадения юзър какво е направил, не мога да разбера за какво е тоя целия шум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlr8tor Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Мога да ви уверя, че през последните месеци warns се слагат твърде рядко и само за по-сериозни провинения като един вид се дава "повече шанс" в смисъл - грешка, нормално е - пишеш му ПМ, човекът разбира - поправя грешката. <{POST_SNAPBACK}> Абе при мен тая схема нещо не проработи добре,нещо ненормално се получи,нямаше ПМ, не разбрах какво стана ,нито каква ми беше грешката.... Гледам ,че си споделяте,та за т'ва и аз да си кажа лафа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 ...и понеже така и не разбра къде ти е грешката си на 0%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 ...и понеже така и не разбра къде ти е грешката си на 0%... <{POST_SNAPBACK}> Олееее, сънчо, кат гледам в какво всеопрощаващо настроение си днес направо ме е яд че не съм направил уорн досега та да се възползвам от намалението ся кат гледам тва ще е доста оффтопик, ама най-много да ми турнат някой уорн. надявам се не боли. ама по-се надявам да ми се размине Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Хаха за Коледа може да измислят да махнат уарн на някой юзери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Олееее, сънчо,кат гледам в какво всеопрощаващо настроение си днес направо ме е яд че не съм направил уорн досега та да се възползвам от намалението ся кат гледам тва ще е доста оффтопик, ама най-много да ми турнат някой уорн. надявам се не боли. ама по-се надявам да ми се размине Да, не поствайте в темата щото кажете ли нещо по-така неприятно и веднага warn? Yeah, rrrrrrrrrright. xlr8tor в момента преди поста си не е имал warn. Следователно май коментара ти е доста грешен и излишен поради простата причина, че нямаш идея какъв е случая и това, че с него сме го коментирали надълго и нашироко на ПМ (и не само) преди (може би) два месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 няколко неща да понапиша, защото никога не оставам нещата недоизказани: @empty soul - не си разбрал правилно за кого се отнася поговорката. ама не е за user-ите. @pisach - аз не възприемам първя си warn лично. така съм попринцип. когато някоя държавна служителка (и не само държавна) си удължи почивката с 5 мин. пак не могат да ми затворят устата. @dreamer не съм получавал ЛС, затова и започнах темата - не знаех какво съм сгрешил. а и до момента не смятам че съм сгрешил. както писах по-горе, в правилника на форума, по които предполагам се водят модераторите, и според които _потребителя_ решава къде да постне, стига да няма вече такава тема, аз не виждам за какво е този warn. не съм бил предупреждаван при преместването на предишната започната на грешно място тема, нито съм знаел че това води до warn. @DREBNIA - като чета поста ти ми се струваш че си от хората дето най-необичам - за тях нещата все са добре все са доволни и е не трябва да се пита/прави/опитва нищо. такива като мен дето не оставят просто така нещата много те ядосват. за твое сведение в правилата пише че user-a решава къде да постне. а и незнаех за какво и от кого е warn-a та да пращам ЛС, а до мен пък нямаше такова. това е което имах да казвам. нямам лично отношение към никой модератор, нито имам проблем с някой от тях лично. както казах съм си такъв - като видя нещо грешно не съм спокоен докато не го оправя. дано пък от всичките тези писаници да вземе модераторския екип да се напъне да напише ясно за какво е всеки форум, така като ясно обчсниха как, къде и какво се upload-ва. за да няма повече нужда ov3rm4n да се чувства като секретарка (мда, той се е сложил в женски род в обяснението за warn, не съм аз го измислил) айде че си обещах днес да си лягам по-рано :-) едит: ще ме извинявате, ама не мога да се сдържа. тема "чертеж-срещу заплащане CorelDRAW" преместена от others в _hardware_ > buy/sell. е явно всичко е много ясно във форума, дано човечеца и него не warn-ат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 vsinc, ако получил warn натискаш върху процентчето ти и там имаш обяснение защо е получен. Желателно е модераторите да пращат ПМ след това - нещо, което и аз правя в повечето случаи, но то не става в 100% случаите. Ако все пак от warn log-а не става ясно защо е получен или искаш допълнително информация - пишеш на модератор-а, който ти е сложил warn-а и дискутирате нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 vsinc, ако получил warn натискаш върху процентчето ти и там имаш обяснение защо е получен. Желателно е модераторите да пращат ПМ след това - нещо, което и аз правя в повечето случаи, но то не става в 100% случаите. Ако все пак от warn log-а не става ясно защо е получен или искаш допълнително информация - пишеш на модератор-а, който ти е сложил warn-а и дискутирате нещата <{POST_SNAPBACK}> благодаря за обяснението. както вече казах (май многократно) аз не бях получил ЛС и затова не знаех нито защо, нито кога, нито как да разбера кои и за какво ме е предупредил. това е. едит и понеже виждам че четеш - вземете направете нещо (виж едит-а на предишния ми пост) - сложете още 2-3 раздела. не може да е толкова сложно. дайте аз да го направя ако трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 awe vi e za 20 warm mi as kvo da napraq kato imam 60 moje skoro da stane 80 nqma da se ochuda kakto pishe nqkoi sitiram [toi si znae koi e ] da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Ай стига бре, не можахте ли да делнете темата в зародиш! и да обясните на човека! <{POST_SNAPBACK}> бе човек, ти не разбра ли че ми е все тая за warn-a. защо да се спира/изтрива темата? мисля че има полезни неща които да се кажат за форума. а и за модераторите. защото когато няма ясни правила нещата се изкривяват и тръгват в грешна посока. огледай се като излезеш от вас и ще разбереш за какво говоря. а и най-малкото ако някой търси от тук нататък за какво му е warn-a ще знае вече къде да щракне да разбере. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php...ndpost&p=134580 става въпрос за истинския, а не RC-та ако го има щеше да пише и в windowsupdate да се появява: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloa...es/default.mspx --mod-note Спазвай структурата на форумите, please This post has been edited by Godfather: Aug 14 2004, 00:30 AM Твоя тема пусната на 14 август в разедла Linux. Преместена съответно в Win_Apzz от модератор. Със съответната бележка. Това по повод: не съм бил предупреждаван при преместването на предишната започната на грешно място тема, нито съм знаел че това води до warn. Не, не си бил предупреждаван... Нямам повече коментари... Макар че има доста неща които могат да се изяснят ако се прегледат постовете ти. Примерно - в поне 3 стари теми е обяснено какво е уорн, кой го слага, защо, къде и как да видим защо имаме. Но не - защо да търсим в старите теми - сякаш това е по правилата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Уорнове морнове не знам си к'во Не може ли просто някой като сгафи нещо ,модераторът да направи съответно компромис и да фиксира там а у ,било то кофти пост,тема в грешна категория или нещо от сорта , пък ....... ако "нашето момче" продължи да да гафи наред - нека му се шибне едно уорнче 20% и толкова,се пак т'ва не са 100000% ,че да му изгасне компа на грешника .... И както има акция-реакция, така трябва да има нарушение-наказание(но с обяснение). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Forbidden, точно това се прави както обясних вече в тази тема (може би два пъти дори). Обикновено многократно. Но за съжаление в някои случаи ти писва да поправяш неща и решаваш, че е по-добре да вземеш мерки в името на форума отколкото да оставяш всичко на произвола ... и форума да стане мирър на clubs.dir.bg - нещо, което се съмнявам, че някой желае. За съжаление в някои (много малко)случаи хората дори не отговарят на ПМ с информация, която им пращаш. Може би не знаят какво е тази белешка, може би това, че са пратени от модератор/админ ги плаши, не знам. Би било супер глупаво някой да направи една дребна грешка и веднага да се слага warn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php...ndpost&p=134580Твоя тема пусната на 14 август в разедла Linux. Преместена съответно в Win_Apzz от модератор. Със съответната бележка. Това по повод: Не, не си бил предупреждаван... Нямам повече коментари... Макар че има доста неща които могат да се изяснят ако се прегледат постовете ти. Примерно - в поне 3 стари теми е обяснено какво е уорн, кой го слага, защо, къде и как да видим защо имаме. Но не - защо да търсим в старите теми - сякаш това е по правилата... <{POST_SNAPBACK}> май май нещо тука грешка има - аз през живота си в раздела Linux не съм писал. темата май беше в others (за мен най-логично. става въпрос за и-нет страница, а не за приложение, ама нейсе)... и да, не съм бил предупреждаван. нито пък някъде пише че за такива работи се слага warn. едит а да, by the way както обичам да казвам на всички изнервени лелички зад гишетата, ако услилието да се разправяте с на всеки човек проблема ви е много, вземете да станете шивачки - няма да ви се налага - ще се намери по-кадърен от вас за тази работа. тва последното е за модераторите дето нямат сили да се разправят повече с "глупави" user-и Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 vsinc, абе човече в грешка си като парвиш тема за игра и е пускаш в Win Apps.Супер логично е ,че трябва да е сложиш в Games иначе за кво е темата Games ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Да, има грешка, но къде ли?! Както казах - не смятам да коментирам повече. Ако го направя - не се знае до къде може да се стигне. В твой интерес е да не коментирам. Ако другите ги интересува, а се съмнявам да ги интересува - могат да си проверят сами. Ако имаш нещо директно на мен да ми кажеш - а май имаш (разни поговорки и друг - виж по-горе) - пиши ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.