Jump to content
BulForum.com

как се получава warn?

vsinc

Recommended Posts

хехе, днес забелязах че имам 20% warn... кво да правя... само дето не ми е ясно за какво. къде мога да проверя защо съм "предупреден", ако въобще е възможно?

само да не ме предупредят пак че съм питам :-)

едит:

оказа се че warn-а е за неправилно поставена във форум от мене тема, за което в правилата на форума пише че става по преценка на пишещия (по моя преценка).

е явно всичко е ясно тогава - просто мнението ми не съвпада с това на модераторите.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Мда... аз получих ЛС, така че провери. Може и там да пише. За 20% е сигурно.

ясно - warn-a е че не съм бил пуснал една тема в правилния форум. отнасяло се за игра затова в games трябва, а не в win_apps. сигурно играта не е програма за windows, знам ли...

с опасност за още warn (аз вече съм наплашен) ще кажа (отново) че въобще схемата на форума е грешна. защо всичко е downloads? аз нямам проблема с download-a. къде се пише ако програмата си я взел от CD, а не си я свалил?

дали да не се направи pool за това да се пооправи структурата на форума?

едит:

във правилата на форума не пише нищо за това коя тема къде се пише. поне аз не намерих - поправете ме ако греша.

8.  След като сте се уверили, че "Вашата тема" не е дискутирана до момента, разгледайте добре секциите на форума и преценете внимателно къде трябва да постнете.

във правилата на форума не пише нищо за това коя тема къде се пише. поне аз не намерих - поправете ме ако греша.

Shemata na foruma si raboti bezpogreshno. Razbira se, che shtom iskash film ili mp3, shte pishesh v suotvetniq razdel. Za vuprosi otnosno igri - Games, za programi - Win Appz.

shade и chicatillo, ако се оставя на лична преценка - за мен всички игри които работят под windows са 100% win apps. и много ще споря за обратното. значи ли тов че като моето мнение е различно от "любимия" ми модератор ov3rm4n, значи е грешно? абе да ви предопредя - не ритайте срещу властта, тч си има начини да ви клъцне леко...

shade и chicatillo, ако се оставя на лична преценка - за мен всички игри които работят под windows са 100% win apps. и много ще споря за обратното. значи ли тов че като моето мнение е различно от "любимия" ми модератор ov3rm4n, значи е грешно? абе да ви предопредя - не ритайте срещу властта, тч си има начини да ви клъцне леко...

oh sedq i se smeq normalno ako shte puskash post za igra da e v games za mp3 v mp3z i t.n. ta nali sa gi razdelili tezi kategorii za da e po-pregledno.. vsinc kakvo tolkova iskash da se napravi edna kategoria files i vsi4ki tam da postvame ?

Ooo, q stiga molq te. Ne si bannat, a si warn-nat. A oshte poveche, che ako ne povtarqsh poveche greshkata si, nqma da posledva novo preduprezhdenie. Da ne govorim, che nqma nqkakvo lichno otnoshenie kum teb, kakto mai se opitvash da go izkarash. Nqma koi da te "klucne" za neshto, ako ne pravish postoqnno edna i sushta greshka.

Логиката ти е желязна и без пропуски. Мисля, че ще е добре да я възприемем. Нищо, че само на теб не ти харесва сегашното устройство на форума. Освен от утре да слеем двата раздела Gamez и Win_Appz. Но пак ще са много. Най-добре ще е да оставим само една - Downloads. Това сегашното си е живо разхищение от към скролиране. Толкова много отделни раздели. Човек се обърва (нарочно не написах "хората се объркват").

NightLife, ако бях писал за MP3-ка в win_apps - добре, ама...

ето я темата заради която имам warn - оригинално постната във win_apps, преместена в games след това:

http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=15835

аз прецених че проблема не е в играта, а в това как съм я записал на CD-то. нямаше да негодувам ако win_apps беше с подкатегории - игри, операционни системи и т.н. или просто структурата на този форум беше като на повечето по-големи и по-развити такива.

всъщност що се кося - след седмица - две ще ми е все тая. айде модераторите да се изживяват като важни - нека избиват комплексите от детството :-)

да не се приеме като обида, ето една от любимите ми поговорки (леко променена да не е много с лош език, че и тва не е позволено):

дай на глупака власт и му гледай сеира.

едит:

явно на всички им харесва как е подреден форума - схте взема да пиша и в ftlbg.com и data.bg и още 3-4 места да вземат и те така да се пооправят - наистина - много скролиране им се събира както каза някой.

Хм. И модераторите са хора и като такива често грешат, особено някои. :ghost Обаче в случая не си прав ти. Структурата на форума си е много добра. Вярно, че понякога има теми, които не влизат в нито една от категориите, ама нали затова има "Others". И кво си седнал да ореваваш светилата за някви 20% warn. И да те ban-нат кво ти пука? Това е само някакъв тъп интернетски форум, животът ти не (би трябвало да) се върти около това.

PS: xiT пак утрепа коча с мистрията :woot

az vikam da se zatvori temicata..obqsniha mu kak se polu4ava i kak da vidi za kakvo e polu4il..ot sega natatak sa sporove otnosno funkcionalnostta na foruma..ima kosuri da no za broq useri si varvi pove4e ot dobre taka 4e..:)

В случая, това твърдение отчасти не е вярно. Ти нямаш власт тук.

Правя последен опит да ти обясня по-директно - погледни начинът, по който е организирано FTP-то и после го сравни със секциите в под-форума Downloads.

Хахахаха, каква власт може да е модерирането на форум, който е една милионна част от съществуващите в интернет. Тезата пък за избиването на комплекси е по-изтъркана и от жълтите павета пред Народното събрание.

Реалността е далеч по-близка до следното:

Дай на глупака форум и му гледай сеира.

ПП. Под форум нека се разбира произволна среда за изявяване на волята на индивида, а не само въпросното PHP-приложение.

:D :D :D

Модераторство и власт. Модераторството е много повече задължения, отколкото ползване на власт :) даже ми е смешно. Даже когато си модератор, все трябва да се съобразяваш с примера, който ще дадеш на останалите, дори когато ти се иска да пуснеш нещо по така, по спамърско... Не е за завиждане. Власт :D :D :D

...няма мъж без warm  .....ха честит 1 warm.....не е лошо все пак за се знае за кво е.....
Аз съм послушен и нямам warn! :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...