THE STORM Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Незнам дали тази тема е за тук но мисля че имам софтуерен проблем,ако не е така нека Moderator-рите да ме поправят.Та значи аз съм на Windows XP SP2 FULL OS и имам проблем с флопито. Та ето го и проблема : като вкарам една дискета с някакви файлове във нея и я отварям ми показва файловете, но като я изкарам и вкарам друга дискета с други файлове пак ми показава файловете от първата дискета, която съм вкарал и продължава така докато не рестартирам PC-то.Ако някой знае каде е проблема нека ми обясни как да го премахна.Благодаря предваритерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 F5 натиска ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 F5 натиска ли? <{POST_SNAPBACK}> Нещо не разбирам кога трябва да го натиста тоя F5 и за какво служи обясни ми повече. А ако говориш за Refresh пробвал съм го нищо нестава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 F5 e kopche gore na klaviaturata:) inache refreshva stranicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Нещо не разбирам кога трябва да го натиста тоя F5 и за какво служи обясни ми повече. А ако говориш за Refresh пробвал съм го нищо нестава. <{POST_SNAPBACK}> Ако не виждате Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Tva e ot Windows-a spored men.Preinstalirai go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Тогава друга вероятност - да ти е запекнал микрека, дето дава информация за наличие на дискета във флопито. Иначе има един бутон Troubleshooooot Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Повече има вероятност да е от микрека защото и без дискета пак ми показва файлове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Значи темата е за hardware Отваряш и го давиш в спирт - микрека. Иначе има по специални пръскалки, но надали ще имаш такива под ръка. ------------- Упс. има и с оптрони. Тогава или нещо е влязло или не ти свети светодиода на оптрона. Виж и тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.