Ael Posted May 15, 2003 Author Share Posted May 15, 2003 Tiq dni imashe profilaktika na energoto i za tova e vuzmojno da si nqmal net. V sluchaq kogato energoto pravi profilaktika spira i kabelnata televizia. Problema moje da ti bude na vsqkude toest moje da imash problem v obratniq kanal, moje modema ti da ima nqkakuv problem. V seki edin ot sluchaite e jelatelno da se obadish na telefona kudeto az ili kolegite shte ti dignat. I drugiq put prosto se obadi predi da pochnesh da obijdash. Nqma nachin nqkoi da razbere za problema ti bez da suobshtish za nego. Първо не съм обиждал никого ! Просто се поизнервих малко (което се случва изклчително рядко) онази сутрин и нямах търпение да ми дойде нет-а та да постна това. Днес в 9:15АМ интернет си имах затова дано в енергото да е бил проблема. Evrokom Forever и да са им живи и здрави кабелите Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 Evrokom Forever и да са им живи и здрави кабелите Che i nie pokrai tiah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.