don_anton Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ами начи като идваш от макдоналдс и мисля че беше 1вата сергия след стълбичките за чешмата на джумаята /сергията срещу тази също имаше/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Това е от фондацията за борба с рака, основата заради смъртта на Ланс Армстронг. Той беше колоездач и почина от рак.Бях за месец в холандия и там видях колко много млади хора ги носят и ми хареса идеята. Даже по телевизията се загледайте - носят ги MTV звезди, по Eurosport гледах Дженифър Каприати и гаджето и също имаха такива Просто идеята е супер благородна, а и гривната ме кефи много. Жалко че не намерих време да си купя докато бях още там <{POST_SNAPBACK}> izvinqvam se za otklonenieto no vidqh 4e pisano 4e armstrong e po4inal ot rak.kajete mi togava koi spe4eli taq godina tour dio france??? ina4e e istina za tova 4e be6e bolen i se prebori s raka i takava organizacia ima.no 4e e umrql... a ideqta s grivnata e mnogo dobra samo 4e nqma smisul da se kupuva ot nqkva sergiq 6toto celta e tezi sredstva da otidat po prednazna4enie.az li4no imam takava (nadpisite sa nqkolko vida ne e samo livestrong) i si q kupih ot 6tatite ot predstavitel na tazi organizaciq ....ne znam dali ima takav v bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ami 6tom i na tezi po sergiite pi6e livestrong spored men te vse pak sa do6li ot nqkade ako sa do6li ot 6tatite na4i sa kupeni ot tazi fondaciq a tova 4e posle targovcite gi preprodavat na dvoina cena e ne6to savsem razli4no zatova 4e spored men kato si kupuvame ot targovcite usven 4e palnim texnite jobove donqkade pomagame i na organizaciqta ako grivnite sa kupeni ot tam .... tova e moe mnenie.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 А те на всяка ръка ли пасват(имам предвид разтягат ли се) или има различни размери? Плътно ли стоят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ami na site-a ima adult i young ili ne6to takova na4i ima razli4ni razmeri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Хм..мойта китка съвсем не е като на този от аватара(поне не е мека ) ти и за това питам. Дано адълт да ми стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 predlagam koito utre prav si kupi grivna da si kaje mnenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Един приятел има точно такава каквато търсиш sMARTBomber, донесоха му я от Англия струва 1 паунд, а имало промоция на някви NIKE 3 за 2 паунда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 абе гривната е гумена разтяга се моята е adult а това че Армостронг е жив вече бе казано по темата, за мен е 1 вид леко невецество да кажеш че такъв човек не е жив но ... а иначе гривтните човек от джумаята ги купува по 1$ които отиват за благотворителност а след това от 3лв колко е чисто за него той си знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 за мен е 1 вид леко невецество да кажеш че такъв човек не е жив но ... Направо си е живо невецество да ти кажа, и аз се чудя к'ви са тия хора и как могат да живеят в такава заблуда. Добре че сме ние да им отворим очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 абе като пишех поста видях "ц" но не ми се поправяше, колкото и странно да звучи, иначе ДА за мен е вид НЕВЕЖЕСТВО да не знаеш че Армстронг е жив ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 абе като пишех поста видях "ц" но не ми се поправяше, колкото и странно да звучи, иначе ДА за мен е вид НЕВЕЖЕСТВО да не знаеш че Армстронг е жив ... А аз като пишех поста за Армстронг (преди година) не знаех нищо за човека. После разбрах че всъщност е жив и фондация и тн... но не ми се поправяше и на мен (странно звучащо или не ) *едит: нали беше 'леко' невежество, или сега си се ядосал (леко) от леката забележка и вече е НЕВЕЖЕСТВО *edit2: НЕВЕЖЕСТВО за мен е да не знаеш елементарни правила от правописа, ето примери за твоето такова: испере убида, убиди достатачно Вапрос бади, сади, савет (3 in 1 ) невазможно уборотомер запалваме писимист Велбъж всякаде, мярки Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Това е един от сайтовете, които намерих. Мисля, че във форума на ЛанГейм гледах такава тема. Там имаше един сите фул с такива гривнички и то все благотворителни(като тази ), ама единствения начин да се купят е да се иде до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ta zna4i neska minax po jumaqta i moga da tvarda 4e na absolutno sqka sergiika ima takiva grivni na pove4eto sergii sa6tnost na po4ti si4ki s izklu4enie na 1 cenite im sa po 1.50lv i ima sqkvi cvetove samo na edno ot sergiite imase takava kato v site-a s opakovka i sas si4ko na cena 3lv (jalta) . tezi ot po 1.50lv gi ima vav vsqkvi cvetove i s razli4ni nadpisi a tova 4e sa mentaci e savsem drugo ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Важна е идеята, а не цвета и надписчето, така че някъде в Пловдив може ли да си купя гривна и парите да идат на правилното място? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 a tova 4e sa mentaci e savsem drugo ne6to <{POST_SNAPBACK}> Ами да-след като са "ментаци" смисъла да се купува гривната СЕ ГУБИ! А те зи ,които са три лева.....Знаете ли дали на си оригинални и дали парите отиват за кампанията За да знам дали да си купувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ami neznam tiq deto sa 3lv sa absolutno kopie na tezi ot site-a s opakovka na koqto pi6e i razmerite spored men te sa pora4vani ot tam zatova parite otivat v fonda az li4no si kupix ot tqx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 Добре, хайде тогава да се съберем 10 човека и да поръчаме от тези: Идеята им също е благородна. Мисля,че ще мам възмжност да платя с кредитна карта (не моя, но пак става) така че ако съберем 10 души по $2 ще стане работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 az sam za samo kajete na koi trqbva da dadem parite edit : 10x2$ = 10 grivni ili ?! az iskam pove4e ot 1 grivna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Добре, хайде тогава да се съберем 10 човека и да поръчаме от тези: Идеята им също е благородна. Мисля,че ще мам възмжност да платя с кредитна карта (не моя, но пак става) така че ако съберем 10 души по $2 ще стане работата... <{POST_SNAPBACK}> Супер, аз изкам поне 3 броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 дано тези от по 3лв да отиват на правилното място, аз от тях имам и се надявам парите ми да са помогнали малко или много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Добре, хайде тогава да се съберем 10 човека и да поръчаме от тези: Идеята им също е благородна. Мисля,че ще мам възмжност да платя с кредитна карта (не моя, но пак става) така че ако съберем 10 души по $2 ще стане работата... <{POST_SNAPBACK}> Бройте ме и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Мен също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Добре, хайде тогава да се съберем 10 човека и да поръчаме от тези: Идеята им също е благородна. Мисля,че ще мам възмжност да платя с кредитна карта (не моя, но пак става) така че ако съберем 10 души по $2 ще стане работата... <{POST_SNAPBACK}> Имам братовчедка в Щатите и преди месец някаде и поръчах такива гривни.В пакет са по 10 бройки.Още не ми ги е пратила защото не са пристигнали до нея.Мисля че ще останат 4-5 броики за продан Но още незнам кога ще доидат.Като пристигнат ще пиша и ако има желаещ ще се разберем. Аз лично имам три гривни: 1.Stand Up Speak Up 2.http://www.makepovertyhistory.org/whiteband/]Make Poverty History://http://www.makepovertyhistory.org/w...Poverty History://http://www.makepovertyhistory.org/w...Poverty History://http://www.makepovertyhistory.org/w...Poverty History://http://www.makepovertyhistory.org/w...Poverty History://http://www.makepovertyhistory.org/w...Poverty History - до колкото зням я има само в Англия 3. LIVESTRONG ~edit~ Един приятел продава две гривни,които му останаха - http://www.pinstocker.com/catalog/302/item.html?itemId=1639 7 лева броиката - по скъпи са защото ги поръчахме от Англия.Ако има желаещи да пишат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 I az iskam biala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.