sMARTBomber Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Списък: 1-ва десятка: sMARTBomber - 3 zlobil - 3 CoprophiliacInMe - 1 velvet_underground - 1 OutCold - 2 ---------------------------- 2-ра десятка: Shade - 1 Stenli - 2 miro123 - 1 noxious - 1 Qzoveca - 1 Aquila - 1 lubb - 2 NEO_DDT - 1 Прогнозна цена - около $2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roko Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Имам много голямото желание да си купя това, но в списъка им няма България.Някой сеща ли се за начин по който мога да си ги поръчам? <{POST_SNAPBACK}> i az iskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 каква е тази гривна. никъде не пишеше обяснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Това е от фондацията за борба с рака, основата заради смъртта на Ланс Армстронг. Той беше колоездач и почина от рак. Бях за месец в холандия и там видях колко много млади хора ги носят и ми хареса идеята. Даже по телевизията се загледайте - носят ги MTV звезди, по Eurosport гледах Дженифър Каприати и гаджето и също имаха такива Просто идеята е супер благородна, а и гривната ме кефи много. Жалко че не намерих време да си купя докато бях още там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roko Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ланс Армстронг все още не е починал, даже се е излекувал от рака,което предполагам е и причинатаза основаването на тази фондация.И тази година за пореден път спечели Tour de France. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Ланс Армстронг все още не е починал, даже се е излекувал от рака,което предполагам е и причинатаза основаването на тази фондация.И тази година за пореден път спечели Tour de France. А нещо за гривната по темата да знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roko Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ти нямаш ли някой приятел в Холандия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Не и Българин. А на Холандците им е само до гривни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 на мен не ми е ясно що едната гривна струва 10$ а другата 1200$. каква е разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 на мен не ми е ясно що едната гривна струва 10$ а другата 1200$. каква е разликата? <{POST_SNAPBACK}> Yellow wristbands are sold in packages of 10, 100, or 1,200 (case). Give them out to your friends, co-workers and family доколкото разбрах се продават по няколко . За 10 долара е една /или там каквато е цената/ , за 100 - 10 и така нататък . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 доколкото разбрах се продават по няколко . За 10 долара е една , за 100 - 10 и така нататък . <{POST_SNAPBACK}> а според мен за 10$ ти дават 10 гривни и т.н. за да можеш да си даваш на семеистви приятели etc... едит: бтв как успяхте да изкарате ланс армстронг мъртъв. тои тая година спечели за 7ми път, ако не се лъжа-тур дъо франс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 доколкото разбрах се продават по няколко . За 10 долара е една , за 100 - 10 и така нататък . <{POST_SNAPBACK}> А не са ли по 1$ ? ейц изпревари ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 А не са ли по 1$ ? <{POST_SNAPBACK}> Да , разбрах грешката си в последствие . Значи за 10 долара ти дават 10 гривни и така нататък , а ти ги даваш на роднини приятели и т.н ... яко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 dam dosta pati bqx vijdal xora v plovdiv s takiva grivni neznam dali to4no za tozi vid stava vapros t.e. za tazi fondaciq ama mi xaresaxa dosta vreme se 4udix ot kade moga da si zema i az razglejdax redovno malkite magazin4eta za drankulki kato si mislex 4e tam se prodavat ama bez uspex togava vidqx slu4aino 4e i 1 moi priqtel ima takava ama negovata sa6to misla 4e e ot amerika ama taka i ne se navi da mi q podari ta ako namerite nqkav na4in za pora4ka az sam tvardo za dosta me kefi kakto ideqta s koqto sa sazdadeni grivnite taka i samite grivni sedat mnogo qko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Неможе ли да се съберем кандидати за 100-200 гривни и да си разделим разходите за доставка? Може да помогне някой съфорумец в чужбина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ami neznam ako zimame az 6te zema 10 - 20 taka 4e ako namerite na4in ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Имам много голямото желание да си купя това, но в списъка им няма България.Някой сеща ли се за начин по който мога да си ги поръчам? <{POST_SNAPBACK}> Пиши им едно писмо и ги питай съгласни ли са да доставят за България Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 абе аз днес си купих такава гривна от джумаята, подозирам че не е некво менте защото си е в опаковка със всички екстри, струва 3лв. имаше и други подобни от колецията на найк която е има в нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 абе аз днес си купих такава гривна от джумаята, подозирам че не е некво менте защото си е в опаковка със всички екстри, струва 3лв. имаше и други подобни от колецията на найк която е има в нета <{POST_SNAPBACK}> na jumaqta ?! tam sam gledal pone 100 pati za takava grivna i ne mojax da si namera q dai link kam na nike kolekciqta da vida zakvo stava vapros i kvo zna4i sas si4ki xtri da ne varvi s rusa kaki4ka edit : stava vapros za mqstoto kadeto prodavat kartini nali ? i vse pak nqkoi bi li mi dal link kam kolekciqta na nike da vida zakvo stava vapros 6toto az ot 1h. tarsa i ne moa da namera ni6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 чакай да вида как беше сайта ще ти покажа... и аз оня ден не намерих на джумаята но днес минах и имаше на 2 сергийки аз исках да си взема освен жълта и черна но черна щели да докарат във вторник ... имам предвит с екстри - че не е само ей така гривничка ами е в опаковка и е запечатано и си пише "аdult" ала бала, абе не изглежда на менте ... ето малко гривни от найк... аз ги гледах в др. сайт де но този е подобен : http://www.toywiz.com/carmari.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 da mersi az ve4e namerix a tvoqta kvo pi6e na neq livestrong ili ? ne6to drugo ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Имам много голямото желание да си купя това, но в списъка им няма България.Някой сеща ли се за начин по който мога да си ги поръчам? <{POST_SNAPBACK}> В официалния магазин на "Найк" в София на Витошка продаваха такива гривни, когато бях за последен път. Но това беше отдавна, а и ми казаха мои приятели че са им свършили тъй като имало голям интерес ,но може да са заредили отново. Едната гривна струваше 3лв. Иначе можеш да кажеш на някой твой приятел от чужбина да ти вземе и да ти прати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ми на моята пише "liveSTRONG" иначе аз искам да си взема и черна на нея нз кво ще пише то има и с некви други "думи" и прочие ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 qsno utre pak 6te mina dano da namera a kade po to4no na koq sergiq ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.