pi4aga Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 ъх дейба верно бе-аз гледам за мисията с хеликоптерчето лелеее,къф съм заблеян сори ми тогава си намери някфо самолетче и си тренирай с него-да се лети с него е по-лесничко отколкото с малкото хеликоптерче. само внимавай-помня че като минавах над една военна база и ме свалиха някфи партизани....порбвах да вляза с чиит за оръжия и броня-ама ония са много тяхната мамица,и са с М16-ки,много набързно ме опукаха едит-вов,300 поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 btw как мога да видя до къде съм в играта т.е. колко ми остава да играя като % <{POST_SNAPBACK}> Stats Незнам колко на мен ми е ... аз от 3-4 дена почнах пак да е играя А бе Vice City си е едно от най-яките игри сега btw-Откъде да изтегла mp3-ки за Vice City?По-точно за VROCK! VROCK ROX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 А бе Vice City си е едно от най-яките игри сега абе играта излезе майче преди година и нещо...или аз се лъжа... засега никоя игра неможе да грабне титлата най-добра...тоя месец е един от тези в който няма никфи нови интересни игри..е засметка на тфа след месец-два ще ни се изсипят доста игрички Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 минах я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! сега обаче съм на тази с компрометиращите снимки ... къде трябва да приземя хилекоптера? показва ми сградата на хотела и предполагам, че е от върха, ама т'ва хвърчило не може да се издигне толкова на високо дайте идея А бе Vice City си е едно от най-яките игри сега наистина е много зарибена. на мен един приятел ми каза за нея още когато имаше само gta3, която btw така и не можах да изиграя цялата. я кажете, струва ли си да играя по-старата след като завърша тази? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 неможеше ли?значи доколкото помня хотела имаше някаква издадена част или нещо подобно-пробвай там...пък майче номера ставаше и на някоя друга висока сграда...непомня вече деа...помня само че за да се приземя трябваше да разбия хеликоптера.. а,освен това си паркирай някоя бърза кола отдолу,щото мяй после трябваше да го преследваш тоя-качваше се гадината в лимузината си майче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 минах я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! сега обаче съм на тази с компрометиращите снимки ... къде трябва да приземя хилекоптера? показва ми сградата на хотела и предполагам, че е от върха, ама т'ва хвърчило не може да се издигне толкова на високо дайте идея наистина е много зарибена. на мен един приятел ми каза за нея още когато имаше само gta3, която btw така и не можах да изиграя цялата. я кажете, струва ли си да играя по-старата след като завърша тази? <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че Gta3 си е хубава игра ... днеска е записах, пак е почвам А за мисията? Тази, където ти дават фотоапарат? Слизаш отпред на хотела и минаваш от ляво.Там има една отворена вратичка и се качваш нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 балгодаря на Java и pi4aga за hint-овете! сега обаче свърших с мисиите на студиото и съм с малко повече от 20 бона. като гледам с тея пари май нищо по-значително не мога да си купя та да ми се отворят "нова работа" съответно - money ще пробвам boat yard-a да видя какво ще стане, макар за 10 хилки не ми се вярва да има нещо интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 балгодаря на Java и pi4aga за hint-овете! сега обаче свърших с мисиите на студиото и съм с малко повече от 20 бона. като гледам с тея пари май нищо по-значително не мога да си купя та да ми се отворят "нова работа" съответно - money ще пробвам boat yard-a да видя какво ще стане, макар за 10 хилки не ми се вярва да има нещо интересно <{POST_SNAPBACK}> Ми да, купи си boatyard-a и сладоледената компания.Те пак(за boat-a не съм сигурен) са от задължителните мисии. Минавай от всички купени и минати сгради да събираш $. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 как се разнасят пиците? взимам моторчето, отивам до клиента и ..... с кое копче се прави доставката? мислех, че е с клаксона, ама той(лиричския герой ) си седи и нищо не прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 майче бяха от numa pada пак..ама не съм сигурен деа..пробвай да помпиш копчетата едно по едно...или беше комбинация от shitf+нещо си Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 pi4aga-не.Натискаш "q" или "e"(за да гледа настрани) и първото копче на мишката Като натиснеш q изстрелва пицата наляво за другото знаете също Да оточня посоката Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Java, trqbva da vlezne6 v hotela, no az imam alternativa, za da ne ti pre4at nqkolko FBI-agenta i da ne se kateri6 po stulbi 10 godini. prizemi se na pokriva na raznocvetnata sasedna zgrada i snimai ot tam, s pulen zoom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 а бе, тая игра има ли свършване купих всички възможни сгради, утрепах боса на мафията, който в началото на играта се опита да прецака лирическия герой, последваха някакви финални надписи .... и пак ме пуска да играя .... с три лимузини пред къщата освен това само звънят по телефона, ама мисии няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Тая игра край нема. Прави допълнителните мисии: на 80 мисля скрити пакета получаваш танк например. Има и Sparrow хеликоптер + картечница, с възможност да се приземяваш на вода и др. Струва си. BTW: Който е чийтил според сайта на играта не може да получи 100% завършеност на играта и да обере хубавите бонуси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Мога да дам сейв със всички пакети. Ама май бях вкарал чийтове някъде . Иначе приятел стигна деведесет и няколко, но не 100 . Тоя имаше 35 игрални часа! Пакетите съм ги събирал с карта, а на същия сейв съм направил и всички уникални скокове - пак по карта. Щях да правя и frenzy-тата, ама ме домързя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Shade, чийтърите изгарят много мазно на 99.9%. В нета обаче има 100% complete save game.Уупс, казах твърде много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 trqbva mi TO4NA karta na skritite paketi na VC-to (ve4e imam edna deto ti gi pokazva oba4e v radius ot 3 cm ) vijdam 4e nikoi ne si e otvoril ustata za apa4ito , emi az : sled kato stigne6 nqkyde 14lv policai ti dava syob6tenie 4e si minal ne6to i ti ka4va maksimalnata bronq , no po vajnoto e 4e pri voennite (talibani spomenati po-gore ) se poqvqva helikopter apa4i vyoryjen s vyrtq6ta karte4niva i dve raketohvyrga4ki , za da se zaemi e dobre da ste s policeiska uniforma za da ne vi strelqt voennite ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Грешиш, много даже. На 14 ниво полицейска работа помучаваш макс броня 150, не хеликоптера. Той идва при едно от следните: 100 пакета или да минеш мисията Keep Your Friends Close. Може да имаш и два, като вторият се показва на хелипад на първия остров. BTW, Макс броня е 200 при 100% завършеност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Грешиш, много даже. На 14 ниво полицейска работа помучаваш макс броня 150, не хеликоптера. Той идва при едно от следните: 100 пакета или да минеш мисията Keep Your Friends Close. Може да имаш и два, като вторият се показва на хелипад на първия остров. BTW, Макс броня е 200 при 100% завършеност. <{POST_SNAPBACK}> Moje i da si prav i nai-veroqtno si prav za helikoptera . Ama za bronqta sym kazal " ti ka4va maksimalnata bronq" nito sym kazal s kolko , nito na kolko , nito na MAX , a samo 4e ti q ka4va ni6to drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 За други бонуси, факти и други подобни идете в www.gamefaqs.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Аз намери mod на разни яки работи (tuning коли) обаче пи6е на 4е6ки или не6то такова и немога да разбера как става ето сайта http://na2-download.wz.cz/ Някой може ли да помогне ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Някои няма ли някви сеивове ,че моите си ги изгубих и сега не пи се минават пак ? 6тото искам да има вси4ки коли ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Някои няма ли някви сеивове ,че моите си ги изгубих и сега не пи се минават пак ? 6тото искам да има вси4ки коли ... <{POST_SNAPBACK}> http://www.codenamegta.co.uk/vicecity/down.../32/save-games/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.