Jump to content
BulForum.com

Abe za GTA Vice City stava vupros :)

Undyning

Recommended Posts

ъх дейба верно бе-аз гледам за мисията с хеликоптерчето :wir

лелеее,къф съм заблеян

сори

ми тогава си намери някфо самолетче и си тренирай с него-да се лети с него е по-лесничко отколкото с малкото хеликоптерче.

само внимавай-помня че като минавах над една военна база и ме свалиха някфи партизани....порбвах да вляза с чиит за оръжия и броня-ама ония са много тяхната мамица,и са с М16-ки,много набързно ме опукаха :evil

едит-вов,300 поста B) :punk

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
btw как мога да видя до къде съм в играта т.е. колко ми остава да играя като %

Stats :) Незнам колко на мен ми е ... аз от 3-4 дена почнах пак да е играя :) А бе Vice City си е едно от най-яките игри сега :punk

btw-Откъде да изтегла mp3-ки за Vice City?По-точно за VROCK! VROCK ROX! :punk :punk :)

А бе Vice City си е едно от най-яките игри сега

абе играта излезе майче преди година и нещо...или аз се лъжа...

засега никоя игра неможе да грабне титлата най-добра...тоя месец е един от тези в който няма никфи нови интересни игри..е засметка на тфа след месец-два ще ни се изсипят доста игрички :)

минах я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

сега обаче съм на тази с компрометиращите снимки ... къде трябва да приземя хилекоптера? показва ми сградата на хотела и предполагам, че е от върха, ама т'ва хвърчило не може да се издигне толкова на високо :confused

дайте идея

А бе Vice City си е едно от най-яките игри сега

наистина е много зарибена. на мен един приятел ми каза за нея още когато имаше само gta3, която btw така и не можах да изиграя цялата.

я кажете, струва ли си да играя по-старата след като завърша тази?

неможеше ли?значи доколкото помня хотела имаше някаква издадена част или нещо подобно-пробвай там...пък майче номера ставаше и на някоя друга висока сграда...непомня вече деа...помня само че за да се приземя трябваше да разбия хеликоптера.. :)

а,освен това си паркирай някоя бърза кола отдолу,щото мяй после трябваше да го преследваш тоя-качваше се гадината в лимузината си майче...

минах я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :punk

сега обаче съм на тази с компрометиращите снимки ... къде трябва да приземя хилекоптера? показва ми сградата на хотела и предполагам, че е от върха, ама т'ва хвърчило не може да се издигне толкова на високо  :confused

дайте идея

наистина е много зарибена. на мен един приятел ми каза за нея още когато имаше само gta3, която btw така и не можах да изиграя цялата.

я кажете, струва ли си да играя по-старата след като завърша тази?

Мисля, че Gta3 си е хубава игра ... днеска е записах, пак е почвам :)

А за мисията? Тази, където ти дават фотоапарат? Слизаш отпред на хотела и минаваш от ляво.Там има една отворена вратичка и се качваш нагоре.

балгодаря на Java и pi4aga за hint-овете! :)

сега обаче свърших с мисиите на студиото и съм с малко повече от 20 бона.

като гледам с тея пари май нищо по-значително не мога да си купя та да ми се отворят "нова работа" съответно - money :woot

ще пробвам boat yard-a да видя какво ще стане, макар за 10 хилки не ми се вярва да има нещо интересно

балгодаря на Java и pi4aga за hint-овете! :)

сега обаче свърших с мисиите на студиото и съм с малко повече от 20 бона.

като гледам с тея пари май нищо по-значително не мога да си купя та да ми се отворят "нова работа" съответно - money  :woot

ще пробвам boat yard-a да видя какво ще стане, макар за 10 хилки не ми се вярва да има нещо интересно

Ми да, купи си boatyard-a и сладоледената компания.Те пак(за boat-a не съм сигурен) са от задължителните мисии.

Минавай от всички купени и минати сгради да събираш $.

как се разнасят пиците? взимам моторчето, отивам до клиента и ..... с кое копче се прави доставката? мислех, че е с клаксона, ама той(лиричския герой :lol: ) си седи и нищо не прави :confused

майче бяха от numa pada пак..ама не съм сигурен деа..пробвай да помпиш копчетата едно по едно...или беше комбинация от shitf+нещо си :wacko:

pi4aga-не.Натискаш "q" или "e"(за да гледа настрани) и първото копче на мишката :) Като натиснеш q изстрелва пицата наляво за другото знаете също :) Да оточня посоката :)

Java, trqbva da vlezne6 v hotela, no az imam alternativa, za da ne ti pre4at nqkolko FBI-agenta i da ne se kateri6 po stulbi 10 godini. prizemi se na pokriva na raznocvetnata sasedna zgrada i snimai ot tam, s pulen zoom.

а бе, тая игра има ли свършване :confused купих всички възможни сгради, утрепах боса на мафията, който в началото на играта се опита да прецака лирическия герой, последваха някакви финални надписи .... и пак ме пуска да играя .... с три лимузини пред къщата :woot освен това само звънят по телефона, ама мисии няма!

Тая игра край нема. Прави допълнителните мисии: на 80 мисля скрити пакета получаваш танк :D например. Има и Sparrow хеликоптер + картечница, с възможност да се приземяваш на вода и др. Струва си. BTW: Който е чийтил според сайта на играта не може да получи 100% завършеност на играта и да обере хубавите бонуси... :woot

Мога да дам сейв със всички пакети. Ама май бях вкарал чийтове някъде :) . Иначе приятел стигна деведесет и няколко, но не 100 :) . Тоя имаше 35 игрални часа! :wir

Пакетите съм ги събирал с карта, а на същия сейв съм направил и всички уникални скокове - пак по карта. Щях да правя и frenzy-тата, ама ме домързя :) .

Shade, чийтърите изгарят много мазно на 99.9%. В нета обаче има 100% complete save game.Уупс, казах твърде много...

• 3 weeks later...

trqbva mi TO4NA karta na skritite paketi na VC-to (ve4e imam edna deto ti gi pokazva oba4e v radius ot 3 cm )

vijdam 4e nikoi ne si e otvoril ustata za apa4ito , emi az :

sled kato stigne6 nqkyde 14lv policai ti dava syob6tenie 4e si minal ne6to i ti ka4va maksimalnata bronq , no po vajnoto e 4e pri voennite (talibani spomenati po-gore ) se poqvqva helikopter apa4i vyoryjen s vyrtq6ta karte4niva i dve raketohvyrga4ki , za da se zaemi e dobre da ste s policeiska uniforma za da ne vi strelqt voennite !

Грешиш, много даже. На 14 ниво полицейска работа помучаваш макс броня 150, не хеликоптера. Той идва при едно от следните: 100 пакета или да минеш мисията Keep Your Friends Close. Може да имаш и два, като вторият се показва на хелипад на първия остров. BTW, Макс броня е 200 при 100% завършеност.

Грешиш, много даже. На 14 ниво полицейска работа помучаваш макс броня 150, не хеликоптера. Той идва при едно от следните: 100 пакета или да минеш мисията Keep Your Friends Close. Може да имаш и два, като вторият се показва на хелипад на първия остров. BTW, Макс броня е 200 при 100% завършеност.

Moje i da si prav i nai-veroqtno si prav za helikoptera .

Ama za bronqta sym kazal " ti ka4va maksimalnata bronq" nito sym kazal s kolko ,

nito na kolko , nito na MAX , a samo 4e ti q ka4va ni6to drugo.

За други бонуси, факти и други подобни идете в www.gamefaqs.com.

• 11 months later...

Някои няма ли някви сеивове ,че моите си ги изгубих и сега не пи се минават пак ? 6тото искам да има вси4ки коли ...

Някои няма ли някви сеивове ,че моите си ги изгубих и сега не пи се минават пак ? 6тото искам да има вси4ки коли ...

http://www.codenamegta.co.uk/vicecity/down.../32/save-games/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...