EaSteRn_SuN Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 А откъде мога да си дръпна мод дето да сменя само имената?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 xaxaxa smai sa ti smei as kat ta fida shti pokaja mod-a pinsetata @EaSteRn_SuN, от този сайт, който ти дадох - втория линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REXS Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 abe imam edin problem s VICE CITY ! Stignal sam nqkade do 101-12 misia i sprqha da mi se obajdat po telefona i vsqkakvi drugi ne6ta! I sega obikalqm kato glamav a nevqrvam tova da e kraq na igrata! PLS kajete mi kakvo trqbva da napravq za da prodalja igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 abe imam edin problem s VICE CITY ! Stignal sam nqkade do 101-12 misia i sprqha da mi se obajdat po telefona i vsqkakvi drugi ne6ta! I sega obikalqm kato glamav a nevqrvam tova da e kraq na igrata! PLS kajete mi kakvo trqbva da napravq za da prodalja igrata Отиваш и купуваш всички места дето имат знак на въртяща се къщичка отпред и изпълняваш техните мисии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 хмм да не отварям друга тема някой знае ли кога ще излиза следващия експеншън на GTA 3 щото чух че ще има нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 abe imam edin problem s VICE CITY ! Stignal sam nqkade do 101-12 misia i sprqha da mi se obajdat po telefona i vsqkakvi drugi ne6ta! I sega obikalqm kato glamav a nevqrvam tova da e kraq na igrata! PLS kajete mi kakvo trqbva da napravq za da prodalja igrata Ето виж картата- ТУК Дано да се ориентираш по нея. хмм да не отварям друга тема някой знае ли кога ще излиза следващия експеншън на GTA 3 щото чух че ще има нещо такова Не съм чувал за такъв expansion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REXS Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 4ovek blagodarq 4e mi otgovori oba4e vsi4ki sam gi kupil i pak ni6to! A nevqrvam tova da e kraq 6toto ako e tova 6te e mn tapo i samo deto sam si gubil vremeto! A i o6te ne6to tam deto pi6e kolko % ot igrata si minal mi pi6e 51% ! I takiva raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 4ovek blagodarq 4e mi otgovori oba4e vsi4ki sam gi kupil i pak ni6to! A nevqrvam tova da e kraq 6toto ako e tova 6te e mn tapo i samo deto sam si gubil vremeto! A i o6te ne6to tam deto pi6e kolko % ot igrata si minal mi pi6e 51% ! I takiva raboti Ем, то за да изпълниш всичко на 100% трябва да изпълняваш някакви скоци със мотори, да се съзтезаваш с колочки и някакви такива други нещица. А за мисиите, не знам, провери си всички 'работодатели'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Ем, то за да изпълниш всичко на 100% трябва да изпълняваш някакви скоци със мотори, да се съзтезаваш с колочки и някакви такива други нещица. А за мисиите, не знам, провери си всички 'работодатели'. Щом си купил всички, отиди в къщата ти(estate-a,мисля, че там). Иначе, за да ти е 100 процента също трябва да изпълниш Rampage-овете, да вземеш всички скрити пакети и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REXS Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 pfuu prostotia! Emi blagodarq vi vse pak de Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 В теб е проблема, не в играта или нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Отиваш и купуваш всички места дето имат знак на въртяща се къщичка отпред и изпълняваш техните мисии! добре де, ами като нямам достатъчно пари .... да ходя и да трепя наред, като им взимам джобните или като разнасям пици освен това има някакви hidden pack - аз съм наммерил 4 от 100! то ще падне голямо търсене за някакви си 1000 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 samkijot, все някоя сграда си купил ... и си минал мисиите.Поне на Vercetti Estate съм сигурен, че ни го минал.Зимаш парите ... или другия начин да си земеш пари е следния: пишеш panzer.Почваш с него мисия, дава ти кой да убиеш, излизаш и пишеш биг банг.И това се повтаря много, много пъти А за Hiden Package-ите.Има много на летишето.Най-лесно се намират с хеликоптер Много са ... За кой ли път показвам картата на някой Ето е Картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 мисиите съм ги минал ..... и имам 80 бона, а само онзи нощен клуб(the malibu club) струва 120! да, купил съм разни сгради(повечето са за saves), ама не разбирам как като ги купя - примерно, как ще ми се отвори някоя нова мисия/задача? каратата я видях преди да питам, но трудно мога да помня к'во съм купил и какво не. освен "къщичката" пред въпросния клуб друго нещо не намирам .... а бе, ще падне една голяма разходка с harley-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 А филмовото студио? Такси фирмата? Купи ли ги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 мразя ги тея ******** летящи мисии! как се управлява тоя проклет самолет, с който трябва да разпространявам рекламните пана(не съм сигурен дали са точно това) за филмите? btw купих филмовото студио и няколко мансарди и останах с 7 хилки. т'ва живот ли е бе ей! с к'во ще плащам на "моите хора"?! те не, че някаква работа вършат де ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 мразя ги тея ******** летящи мисии!как се управлява тоя проклет самолет, с който трябва да разпространявам рекламните пана(не съм сигурен дали са точно това) за филмите? btw купих филмовото студио и няколко мансарди и останах с 7 хилки. т'ва живот ли е бе ей! с к'во ще плащам на "моите хора"?! те не, че някаква работа вършат де ..... <{POST_SNAPBACK}> тВА МИ беше много трудно.Много време се мъчих докато го мина .Значи главно гледаш да регулираш движението на самолета.Натискаш едновремено нагоре и на долу-на мен ми са с PgUp9 i 6.Държиш ги едновременно и регулираш самолета да лети на една линия и не се мотай много щото газта свършва Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Значи главно гледаш да регулираш движението на самолета.Натискаш едновремено нагоре и на долу-на мен ми са с PgUp9 i 6.Държиш ги едновременно и регулираш самолета да лети на една линия и не се мотай много щото газта свършва супер трудно са го направили. понякога посмъртно не мога да се издигна след като летя на някаква определена височина. да не говоря, че когато ми се наложи да се спусна на по-ниско направо не мога да го удържа и се забивам в земята .... а бе, такива моменти са направо в състояние да ме откажат да я играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Аз съм специалист на Vice City Тази мисия за първи път като стигнах до нея се шашнах Един приятел ми е минаваше едно време Ся е превъртявам играта за 2 дена без чийтове Трябва много време да играш, че да ги минаваш тия щуротии. Малко офф топик-коя ви е била най, най-трудната мисия да минете(с чийтове, без и т.н.)? На мен преди точно тази със самолета Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 а бе, няма ли някой cheat за минаване на мисиите? то нерви не останаха най-трудна ми беше пак мисия свързана с летене - онова малко хеликоптерче, което трябваше да поставя динамит на един строеж. ама тая сега като я гледам просто няма начин да я мина ..... минал съм най-много през 3 точки. те колко са фактически? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Някой знае ли как да се слагат МП3-ки в радиото на Vice City. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 най-трудна ми беше пак мисия свързана с летене - онова малко хеликоптерче, което трябваше да поставя динамит на един строеж. ама тая сега като я гледам просто няма начин да я мина ..... минал съм най-много през 3 точки. те колко са фактически? хехехе-тая мисия наистина е трудничка,но е нищо в сравнение с някои дето те чакат. доколкото помня точките бяха 7..ама не съм много сигурен вече деа бтв-потренирай преди да почнеш мисията,ще ти отнеме около 20-тина минути докъто се научиш да летиш както трябва с хеликоптерчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Някой знае ли как да се слагат МП3-ки в радиото на Vice City. има една папка mp3 в директорията на играта. там ги сложи .... .... потренирай преди да почнеш мисията,ще ти отнеме около 20-тина минути докъто се научиш да летиш както трябва с хеликоптерчето ами аз от вчера само тренирам, ама като виждам, че не става и и тегля едни майни. по-трудно управление на тея "хвърчила" не можаха ли да направят т'ва за издигането си е ***** майката. имам чувството, че карам безмоторен самолет и трябва да се нядявам на лупингите, които правя за да ми дават поне някакво начално ускорение ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 хеликоптера се оправлява от Num Pad-a тфа дето ти е най-вдясно на клавиатурата(в случай че не си забелязал) тренирай тренирай-че има още бая мисии дето ще ти трябват пилотски умения -имаше една дето трябваше да се паркираш на покрива на един хотел и да правиш папарашки снимки още някфа имаше със самолетче дето трябваше да пускаш брошурки из града...мисля че имаше още една или две Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 още някфа имаше със самолетче дето трябваше да пускаш брошурки из града... ами аз съм точно на това. пропуснал си : мразя ги тея ******** летящи мисии!как се управлява тоя проклет самолет, с който трябва да разпространявам рекламните пана(не съм сигурен дали са точно това) за филмите? до т'ва с папарашките снимки не съм стигнал все още, ама на хеликоптерите им хванах горе-долу цаката btw как мога да видя до къде съм в играта т.е. колко ми остава да играя като % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.