Undyning Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 Mom4eta iskam da vi pitam sled kato downloadna 2te cdta na GTA Vice City tazi igra vurvi li bes da iska stariq GTA 3 za6toto az go imam ama rqzaniq variant.Ta misulta mi e na li GTA VC ne se vodi expansion na GTA 3 da znam dali da q downloadvam igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 mi GTA:VC e stand alone game ... demek ne iska GTA3 taka 4e svalqsh samo 2te cd-ta na VC i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 taka i taka ste po4nali temata za VC...da va pitam nqkoi znae li kakvi sa sytem requirements na igrata?az sam s 700Mhz 160 RAM i Riva TNT 2 i ma samnqva dali shte varvi dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Minimum Req: 800Mhz Pentium 3/ Athlon ili 1.2Mhz Celeron/Duron 128MB Ram 32MB VGA Geforce ili po nova Recommended: Pentium 4 ili Athlon XP 256MB > Ram 64MB VGA geforce 3/rodeon 8500 i nagore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Sancho Pansa ako TNT2-to ti e Pro i ako sloji6 o6te malko ramec 6te vyrvi i na tvoita 6taiga Igrata e dosta po dobre optimizirana otkolkoto 3-kata. Ako ne otgovarq6 na teq uslviq po4vai da misli6 za upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 mersi 4e mi kazahte.shtqh da q darpam naprazno.shtoto skoro upgrade nqma da ima.Kakto se peeshe v edna pesen:"Nema biznes ,nema PARI!!! trut-ta-ta-trut-ta-tata" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Vse oshte nqma Cheats .. za zabavlenie nali ? pone az ne mojah da nemrq ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Gta:VC cheats eto man ama ne prekalqvai cheats samorazvalqt igrata ama i s tqh e zabavno da se nagu4ish s orujie i da praish porazii iz grada no sled kato q vrutnesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Абе в4ера ре6их пак да си я запи6а да си я припомня игри4ката и си я дръпнах от уареза и си спомням 4е преди не ми иска6е диска ,а сега си записах крака ими иска диска 6то така ? И о6те не6то : на Windows XP съм сега и играта тръгва на 60 херца как да го оправя и тва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 играта винаги изисква диск, ако не е рязана. от него зарежда радиото. спомням си, че имаше и вариянт да бачи без диск, ама не помня Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 ... И о6те не6то : на Windows XP съм сега и играта тръгва на 60 херца как да го оправя и тва ? Probvai sys programkata RefreshLock ;)Moje6 da q nameri6 tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Osven tova moje da vidish dali igrata ne prevklyu4va ot tam kolkotoxkolkoto pixela si na 640x480 ili 800x600. I ako e taka prevklyu4i i ti inaglasi posle na kolkoto herza iskash za opredelenata razdelitelna sposobnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 zna4i za igrata ima 2 cracks. 1-q za windows 98 drugiq za Xp.Zavisi ot windowsa kakuv crack 6te izpolzva6.Tezi cracks bi trqbvalo da gi ima i v wareza i tecgno-linka i v data.Za xp cracka e 1.01. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Probvai sys programkata RefreshLock ;)Moje6 da q nameri6 tuk Въх .. кво прави при музиката ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Iskam da pitam igrata dulga li e? Zaslujava li si da si izgubi6 vremeto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Iskam da pitam igrata dulga li e? Zaslujava li si da si izgubi6 vremeto? mi spored men si zaslujava igrisata e mnogo dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 zna4i za igrata ima 2 cracks. 1-q za windows 98 drugiq za Xp.Zavisi ot windowsa kakuv crack 6te izpolzva6.Tezi cracks bi trqbvalo da gi ima i v wareza i tecgno-linka i v data.Za xp cracka e 1.01. ми според мен не е задължително да е с различни кракове. При мен и под двата виндовса си вървеше с един крак, без проблем, и радио си имаше, и всичко. Не беше рязана версия. Разликата беше че под 98 лагваше малко повече. А по принцип не покривам дори и минималните изисквания за играта, но я играя без лаг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 Въх .. кво прави при музиката ? Ne znam maina,i az se u4udih kato ot searcha ma zakara direktno vyv MP3z/TEMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Imam edno vaprosche za tezi, koito sa igrali igrata.Znachi iskam da izpalnia misiata na pikata(toia s motorite) i mi dava edin chaosmeter. Kakvo triabva da napravia.Mislia che tezi, koito sa minavali tazi misia znaiat za kakvo stava vapros.Mersi predvaritelno. P.s.Predpolagam che triabva toia chaosmeter da go zapalnia do kraia.Obache kato pochna da trepia i policaite idvat i me ubivat.Loshoto e che niamam vreme da otida na miasto, kadeto da ne me ubiat.Please HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Batkolyd ами да на прав път си. Трудно е, но точно това трябва да направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Batkolyd, пробвай следното: Кръвта трябва да е 125, а бронята 100 преди да започнеш мисията. Като излезеш от бара и започнеш да трепеш наляво- нядясно идва един полицейски хеликоптер и тогава вадиш автомата и започваш да стреляш по него. Не обръщай внимание на нищо друго, стреляй само по хеликопрета и ще видиш колко лесмо се пълни chaosmeter- а. Трябва да имаш и малко късмет разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Hammer е прав.Важно е да извадиш не Калашник а МП-5-цата.С Калашника ще го свалиш прекалени бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 На мен когато го минавах тва ниво ми омръзна и написах кода за танка и ги разпуках всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 8, 2004 Share Posted May 8, 2004 Imam edno vaprosche za tezi, koito sa igrali igrata.Znachi iskam da izpalnia misiata na pikata(toia s motorite) i mi dava edin chaosmeter. Kakvo triabva da napravia.Mislia che tezi, koito sa minavali tazi misia znaiat za kakvo stava vapros.Mersi predvaritelno.P.s.Predpolagam che triabva toia chaosmeter da go zapalnia do kraia.Obache kato pochna da trepia i policaite idvat i me ubivat.Loshoto e che niamam vreme da otida na miasto, kadeto da ne me ubiat.Please HELP Otdeli4i se ot prevoznite sredstva i pi6i postoqnno "bigbang" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted May 9, 2004 Share Posted May 9, 2004 Blagodaria mnogo na vsichki.Opravih se s nivoto.Obshto vzeto otidoh v edno agalche i ottam pochnah da trepia.I kato ubih helikoptera minah misiata.Sled tova minah i vsichki drugi misii i ne znam kakvo da pravia.Kupih si niakolko neshta i na tiah im izpalniavam misiite, no ne triabva li da ima drugi normalni misii za izpalnenie.Niakoi shte mi kaje li kakvo sledva.Sashto taka iskam da vi pitam za savet kade da otida da prodavam sladoled, zashtoto vse mi vika che niamalo deca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.