Ranger Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Zatihvaniata trjabva da sa postojanni ako ima spliter . A toja ping govori za drugo Ne e li po-vjarno objasnenieto ,4e ne moge da se osiguri dostata4en up trafik na vsi4ki users v segmenta i po tazi prichina se zabranjavat portovete , koito naj 4esto se izpolzvat za uplink za spravka -> http://www.warez.ru/invision/index.php?act...=10&t=1699&st=0 tova e to obraten kanal a kade e pravia ot warez.ru sigurno i Veno ne znae za FTL da ne govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Vijte ako ima problem s obratniq kanal modema shte iizpuska paketi i shte se razkacha. A kato se razkachi moje i da ne se zakachi. problem moje da bude na vsqkude . Za tova zvunkaite ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Долният датчик на флашгета дава бърст рейт. За реален се гледа горния (към отделния файл). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Mnogo chesto obache, tia datchitzi lazat kato darti mangali. Slucvalo se da davat tolkova visok transfer, che da se svetnesh, che neshto ne e nared. Pri vazmozni 4k naprimer (govoria za dialup) mi se e sluchvalo da vidia stoinost ot poriaduka na 8k, koeto e nevazmozno na analogova linia s 33.6 modem kakto se seshtate. Taia greshka se poluchava poniakoga zaradi harduernata kompresia, no ne riadko bog znae ot kakvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 A tehnologiata na cabelnite modemi ne pozvoljava6e li dl/ul=10/1 Evrocom se opitva da prodava 2/1 Taka 4e ne se ochakvat 4udesa. Ako iskate postojanen trafik /download/ limitirajte si Flash Geta na 10k primerno i 6te vidite prava i idealna grafika na transfera/ drop zone/ Makar 4e ,koi go topli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.