evi^^ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 харесах си от сайта на winamp едни кожи,но като дам на download,ми се показват някакви неразбираеми букви,или пък знаци.някой знае ли как да си кача кожите,щом не става по този начин? ще съм ви благодарна ако ми кажете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Доколкото мога да преценя — би трябвало да е проблем с браузъра. Опитай да ги свалиш или с друг браузър, или пък с този който си, но от десен бутон > Save Target As… или нещо подобно (т.е. да не е с кликане с левия бутон върху връзката). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Доколкото мога да преценя — би трябвало да е проблем с браузъра. Опитай да ги свалиш или с друг браузър, или пък с този който си, но от десен бутон > Save Target As… или нещо подобно (т.е. да не е с кликане с левия бутон върху връзката). <{POST_SNAPBACK}> благодаря,ще пробвам ДА,СТАНА,БЛАГОДАРЯ ВИ,МОЖЕТЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА!!! ПОЗДРАВИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Аз имам един незначителен, но дразнещ за мен проблем с тая програма. Значи свалих си наскоро няколко песни в MID формат (полифоний). Една от тях беше на Роби Уилиамс и беше цялата, имам предвид като продължителност. Като я пуснах за първи път заедно с песента ми отвори и КАРИОКЕ - и ми даваше целия текст като ми селектираше всяка дума която да бъде изпята от мене в определеното време (а бе надявам се че знаете какво е кариоке). Аз, не знам защо след като свърши песента го затворих и после вече не можах да го отворя. Ако може някои да ми каже как да го отворя отново ще му бъда адски благодарен !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Това е от плугинс-ите, но не знам точно коя беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Значи аз мисля че е или не е плугинс или ако е плугинс то мисля че е вгрден. В Настройки - > Input - > Nullsoft MIDI после като се маркира и натисне конфигурация се избира Display от там "show lirics...". А иначе има и текстове за mp3-ките, но текста трябва да е в допълнителен файл и трябва допълнителен плугинс lirics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.