CARROT Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 купувам lan карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 купувам lan карта <{POST_SNAPBACK}> 3 COM 100MB -6USD Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Нека бъдем реалисти моля. "Мр.карта 10/100MB UTP Realtek 5,50 103,00 Мрежова карта 10/100MB UTP Realtek INFOSMART 3 години гаранция" - из ценова листа на Ера Компютърс някаква друга оферта. Трябва ми 2 употреба не нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Нека бъдем реалисти моля."Мр.карта 10/100MB UTP Realtek 5,50 103,00 Мрежова карта 10/100MB UTP Realtek INFOSMART 3 години гаранция" - из ценова листа на Ера Компютърс някаква друга оферта. Трябва ми 2 употреба не нова <{POST_SNAPBACK}> Sorry za off topica ama se draznia ot takiva raboti Choveka ti e predlojil mrejova karta 3 Com a ti mu vadich tsenova lista za Realtek kato ne iskash mrejova karta pishi che tarsish platka za vrazka s mrejata Realtek ! i niakoi niama da ti predlaga 3 Com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 3 COM 100MB -6USD <{POST_SNAPBACK}> За "3COM 3C905 TX" на PCI слот, ако говорим, я взимам! А на "Реалиста", мога до предложа точно картата, чията цена е цитирал. Само да вметна, че на тази цена, която е посочил от праислистата, не вялвам да може да я купи (без особени връзки или количества)! Аз ще му я дам за 5$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 kato ne iskash mrejova karta pishi che tarsish platka za vrazka s mrejata Realtek <{POST_SNAPBACK}> kakvo iskash da kajesh ?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Че са различни категории, нищо повече! И Москвич и Мерцедес возят, и са автомобили, и започват с "М" и по 4 колела имат, ама са различни неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUD Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Az imam edna realtek v nas (10/100 mb) ne znam dr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Az imam edna realtek v nas (10/100 mb) ne znam dr. <{POST_SNAPBACK}> Ми, то, хубаво, че си имаш, жив и здрав да си, ама защо постваш в темата, като, даже сам казваш, че не знаеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Че са различни категории, нищо повече! И Москвич и Мерцедес возят, и са автомобили, и започват с "М" и по 4 колела имат, ама са различни неща! <{POST_SNAPBACK}> Ne sym syglasen. Kategorichno. Obosnovi se kakvo ne im haresvash na RTL. Az imam golyam opit s tyah i ne sym vidyal nedostatyci pri tyah. Offtopic: V 1 druga tema citirah emos i ti mi kaza che sym citiral neshto , koeto ne sym razbral. Obosnovi se kakvo ne sym razbral. I vyobshte obosnovavay se kogato tvyrdish neshto. "Tova e taka , zashtoto e taka" ne e argument. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Когато нямаш проблем с хардуера, и ти върши работа, е все едно с каква карта си! Ако искаш да постигнеш наистина високи скорости, добър трансвер, с постоянна скорост и стабилна работа, си трябват истински мрежови карти, с фул дуплекс. Точно такива са 3COM-ските ланки. Освен, това имат и галванично разделяне на сигнала и предпазват дъното от токов удар, при често бушуващите бури в кварталните мрежи. Сигурно има и други причини, тези карти да струват 8 пъти повече от другите! Иначе и другите вършат работа. И аз си карам моя автомобил, ими върши работа, ама причината изобщо не е, че е най-добрият на света, или пък, че не знам какъв да си купя! Мисля, че това е достатъчно, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ami vsichko tova go postigam i s RTL (moje da ne sa Mercedes , no ne sa i Moskvich , po-skoro sa Audi ) , ama vseki si ima predpochitania Az sym ot svidlivite Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Тъй като стана търкала, моля някой модератор да цепне темата в Hardware Сега за 3 com vs. Realtek - няма особено значение разбира се. Време много. Дали един филм ще го дръпнеш за 2-3 минути или минута и малко от комшията - все тая Обаче когато сложиш една такава карта на едно сървърче вече има значение. Така, че извода е - все ми е тая щото аз само се гъбаркам с компютъра си. За 'домашна' работа. Вържи две 3комки на 100 метра кабел и виж трансфера. Смени ги с реалтИк и пак сравни. Ами хубавото си е хубаво, но струва и повече пари. Що се отнася до галваничната защита - всяка ланка си има галванично разделен трансформатор. Задължително. Друг е въпроса, че на "мрежовите платки" пропускат да им слагат варисторите от масата на лана към масата на компютъра, така че цялата тежест поема трансформатора и естественно - пробива. И в "кутийките тип свич" дето ги продават е същата работа. Аз лично съм слагал на всеки свич по два три варистора - да има Ама и спокойно съм си вързал лан-а за дъното директно, а не както до скоро - през ртл8139. Значи извода е - ртл8х39 са много добри по отношение че са за жълти стотинки и няма ОС дето да не ги поддържа, но за сериозна работа се иска и нещо истинско. Аз лично никога не купувам друг вид освен ртл-ка, ако трябва да я слагам някъде на потребителски комп, и винаги истинска, ако трябва да е на машина за работа. И за какво трябва да се спори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Ами за това говоря. Ако исках хубава карта щях да отида в магазина и да си купя хубава. Пък и в Изот сервиз има доста добри за тези пари. Търсех евтино решение. ОК няма значение вече си купих. Благодаря на всички взели отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.