Sandro Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Hora imam nujda ot malko informaciq.Ne6tata sedqt taka,ot 3-4 godini sam s dalga kosa no ve4e mi se iska da promenq malko polojenieto taka 4e smqtam da q mahna.Kazaha mi ,4e moga da q prodam(mai gi kopuvat za peruki ili ne6to takova)i zapo4nah da se interesuvam no ne moga da razbera kade e to4no tova mqsto kadeto moje da prodade6 kosata si. Ako imate bqkakva informaciq drasnete nqkolko reda. blagodarq vi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Питай в някой по-голям фризьорски салон..А и косата можеш да я продадеш само ако не е боядисвана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted September 25, 2004 Author Share Posted September 25, 2004 Ne sam q boqdisval nito vednaj ,napalno estestvena e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Еми значи отиваш например в Арлет на отец паисий и питаш...би трябвало да те упътят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.