Bai Ganio Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 ГИГАБИТ са лъжци а тези които ми трият постовете и затварят темите са тяхни лакеи и това че ги трият не прави нито тях нито ГИГАБИТ по добри дори точно обратното показва колко са зле и колко са злобни . на това му се вика бизнес по български- клиента е да си плаща и да си трае ДА АМА НЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 куул ми обади се в гигабит пич,тука неочакваи темата ти да живее дълго Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Ето ти цяла голяма тема за Гигабит Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 nali GIGABYTE net kupuvat ot evrocom dokolkoto az znam e taka na evrocom mrejata e stabilna q kaji kakva ti e varzkata pti svalqne kolko ti e K-to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 ГИГАБИТ са лъжци а тези които ми трият постовете и затварят темите са тяхни лакеи и това че ги трият не прави нито тях нито ГИГАБИТ по добри дори точно обратното показва колко са зле и колко са злобни . на това му се вика бизнес по български- клиента е да си плаща и да си трае ДА АМА НЕ Слушай какво, пука ми за Гигабит колкото за нивото на валежите в Бангладеш. Не се прави на "репресиран" революционер, а спазвай правилата. Нищо нямаше да те заболи, ако беше си излял мъката в някоя от съществуващите теми за този прословут Гигабит. Всеки, който грубо погазва правилата ще си получава заслуженото, независимо колко революционно му е настроението! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.