NickelbacK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Наскоро намерих едни много трогателни и доста тъжни песни.Например: 1.Jeff Buckley-Hallelujah 2.Nikolai Slaveev-Imala maika edno mi chedo (аз се казвам Никола ) 3.Phil Collins-Groovy Kind Of Love 4.Sasho Roman-7 Dena 7nosti axxaxaa 5.The Rolling Stones-Streets of love на тая май стана случайно,бях малко отчаян и... 6.Chris Isaak-Wicked Game Не може да не сте ги чували. Разбирасе има още мн мн мн мн мн мн други но...само тия за ся Поне знам,че не съм единствена Познато ми е...Знам,че трябва да си лягам,обаче не искам.Като си легна трябва да заспя,но не мога...и това все между 3 и 4 сутринта...не знам какво ми става напоследък,някаква мисъл не ми дава покой... Няква любов те мъчи.Или някой те е пренебрегнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 1.Jeff Buckley-Hallelujah Страхотно!!!Тая песничка я чух в Шрек и не знаеш колко съм се чудила на кого е....сега и ако успея да намеря откъде да си я сваля... Няква любов те мъчи.Или някой те е пренебрегнал Има нещо такова май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 По принцип аз си я свалих от : Soundtrack но сега нещо ми се е прцаколо и не мога да вляза там или никой не може . Т'ва са саундтраците на Цар на войната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 По принцип аз си я свалих от : но сега нещо ми се е прцаколо и не мога да вляза там или никой не може . Т'ва са саундтраците на Цар на войната. Мерси много!!!!Първо опитах в дата-та,ама нещо не беше наред,а тва стана!!!! Знам,че песента е тъжна и във всеки друг момент бих се разплакала,но сега съм толква доволна,че си я имам,че се хиля като за световно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Chris Isaak-Wicked Game Тази песничка не бих я нарекъл тъжна,по-скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Тази песничка не бих я нарекъл тъжна,по-скоро... Wicked Games rocks i love it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Чалгата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Копие Крю - Бабата от осмия етаж, тя ме разплаква от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Мерси много!!!!Първо опитах в дата-та,ама нещо не беше наред,а тва стана!!!!Знам,че песента е тъжна и във всеки друг момент бих се разплакала,но сега съм толква доволна,че си я имам,че се хиля като за световно Радвам се че съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 няма значение музиката важно е аз в какво настроение съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 То наистина при всеки си е различно.По принцип е вярно ,че почти всяка песен може да ти се стори страхотна и затрогваща при подходящи обстоятелства Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Celine Dion-Goodbye's (The Saddest Word) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Сега се сетих за A-HA - Summer Moved On! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 rammstein-keine lust ,не бе сега сериозно значи песента,която ме разплаква незнам как се казва,но текста е известен:"Вървяят ли двама един за друг..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 "Доко, Доко" Ами не ме разплачват точно, но: Celine Dion - My Hirt Will Go On Сантра - Без Теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 На песни никога не съм плакал, но определено тези, които ме карат да изтръпвам са: Bon Jovi - Always Bryan Adams - Everything I do (I do it for You) Foreigner - I want to know (what love is...) Tony Braxton - Unbreak my heart Stivie B - Because I love you Lenny Kravitz - Stand by My Woman Haddaway - I miss you и да не забравяме блгарските: Слави Трифонов - Лудо младо Ах, къде е моето либе Сбогом моя любов Широко затворени очи (Цветан Недялков показва страхотни умения) Вземи огин, запали ме На тези песни има много версий, но тези на Слави и Ку-Ку Бенд ми допадат най-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 James Blunt - Goodbye my lover Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Shinead O'Connor - Nothing Compares To You( ама май някой я беше казал ) и Scorpions - Living For Tomorrow - Live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.