Zingam Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Мен ме разплаква чалгата! Разплаква ме, защото ми напомня за умиращата българска култура и нация и нарастващата простотия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 The 69 Eyes - The Chair Paradise Lost - Forever Failures Ostava - Shokolad My Dying Bride - My Wine In Silence , Sear Me Long Voage Back - Oceans Кирил Маричков - Моят Свят и така нататък-има доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautastyle Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 VIVALDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Imashe edno parche koeto BG raparite napraviha po neshtastniqt povod na smarta na 7te bg dechica v indigo.To mi barka samo v chustvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ingrid Cup - I will not die!!! Много тъжна песен. I will not die Да не пропусна и Angie на Rolling Stones. Класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ето го моя списък от парчета които някога са ме разплаквали. Не е задължително текста на конкретната песен да съвпада с реалните ми преживявания в момента когато съм я слушал. Значение за мене има единствено мелодията която някога съм свързвал със определени чувства. Текстът не винаги е важен.... поне за мен Сълзите са били от мъка и от... гняв.. според мен границата между любовта и омразата е изключително тънка, но това е друга тема.. enjoy: (в азбучен ред... не по важност!) A Perfect Circle - Weak and Powerless (слушам apc отскоро така че не е имало много поводи..) Aphex Twin - Grass Aphex Twin - Gwely Mernans Aphex Twin - Heliosphan .. (направо целите албуми Selected Ambient Works 85-92 [1992] и Selected Ambient Works Vol.2 [1994] ... very deep depression!!) Aphex Twin - Analogue Bubblebath 1... аве... Aphex RULE!!! (отплеснах се малко ) Deftones - Battle-Axe Deftones - Change (In The House of Flies) Deftones - Feiticeira (после като прочетох текста, малко се разочаровах ама ...) Deftones - Kinfe Party Deftones - Lucky You Deftones - Passenger (feat Maynard from A Perfect Circle) Deftones - When Girls Telephone Boys много deftones стана ама ... какво да направя като правят божествена музика Fear Factory - Албума DemanuFacture и по точно DemanuFacture, Self Bias Resistor, Zero Signal, Replica... и A Therapy for Pain (не че другите са лоши, напротив ) Fear Factory - Drones Fear Factory - Never End прослушах Fear Factory в един тежък период... KoRn - A.D.I.D.A.S. KoRn - Blind KoRn - Daddy KoRn - Faget KoRn - Thoughtless KoRn - Trash какво друго да кажа освен KORN!!! Requiem for a Dream OST (Darren Alfonovski... ) Slipknot - Everything Ends Slipknot - Slipknot Slipknot - Gently (даже пред хора ... ) Slipknot - Iowa (рулз!) Slipknot - Wait and Bleed Strapping Young Lad - Detox (не че съм плакал.. просто съм се депресирал..) The Prodigy - Skylined хаиде стига толкова... че ще ме обвините че съм ревльо За да има баланс във темата (винаги трябва да има баланс!!!!) искам да заявя открито че съм плакал на Азис - Обичам те.. във тежък момент за мене.. примесен със солидна доза Slupknot преди и Fear Factory след това... Това е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Има една песен,Angie,на Rolling Stones...тя ми е свързана с много моменти от живота..винаги ми става мъчно като я слушам дееба.Снощи слушах Боб Марли,обаче незнайно как и тая песен се беше промъкнала между хавите на батко Боб...и без това ми беше криво..тая песен ме довърши,ама много здраво Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Leann Rimes - How Do I Live Haddaway - I Miss You Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Imashe edno parche koeto BG raparite napraviha po neshtastniqt povod na smarta na 7te bg dechica v indigo.To mi barka samo v chustvata. <{POST_SNAPBACK}> песента е на Проект България,казва се "обединение". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Сетих се за още две уникални песни! Едва ли някой ги е чувал така че ще дам линк. Чуйте ги наистина си заслужава - доста са тъжни особенно ако се вслушате в текстовете. Е все пак са саундтраци на Сайлънт Хил. Ето ги и парчетата: Room of Angel http://warez.ru:8084/mp3/101/*Soundtracks/...%20SOUNDTRACKS/ и Tender Sugar пак от същия сайт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
just me Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 na i will always love you -whistney hustan my heart will go on - na celin i without you na mariah carey:}......eh stiga tolkoz ,4e spisuka mi e mnogo golqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Изоставена темичка ама....Фактор - Главната улица.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 metallica - nothing else matters KCi and JoJo - All My Life Slavi - Jovano Jovanke i drugi bg narodni pesni ima i drugi koito mi barkat v du6ata no ot tezi se razplakvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 jean michel jarre - ethicolor enya - only time era - ameno era - impera era - sepire d`amor sarah connor - from sarah with love sarah connor - skin on skin sarah connor - just one last dance richard clayderman ... all i o6te mnogoo o o o o o o o o o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 time of your life(sound trak na neprili4ni tan4i)taq pesen na lenny kravitz stand by my woman.I mojebi nqkoi drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOTTI Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 abe vsi4ko na music instructor Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Първият път когато слушах With or without you на U2 плаках 1 час и да си призная и до сега ме просълзява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Днес като бях на фитнес по радио milagold пуснаха Георги Стачев-Ти ужасно закъсня. За 1-ви път я чух тази песен но текста направо ме потресе. Едвам се сдържах да не се разплача. Това е една от най-добрите БГ песни за мен. Ето ви и линк за download Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Abe zabraih i imeto ama edin den beh se narqzal i pusnaha edna pesen deto se pee "otvori mi maaaaaikooo... samo teb si iiiiimaaaam..." ta na neq.eeei mnogo mi deistva 4algata ma piene bre TOVA E MUZIKATA NA MASA Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 No Doubt-don’t speak - това е песента която колкото и да слушам винаги ще ме разплаква - СПОМЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Сетих се за още две уникални песни! Едва ли някой ги е чувал така че ще дам линк. Чуйте ги наистина си заслужава - доста са тъжни особенно ако се вслушате в текстовете. Е все пак са саундтраци на Сайлънт Хил. Ето ги и парчетата:Room of Angel http://warez.ru:8084/mp3/101/*Soundtracks/...%20SOUNDTRACKS/ и Tender Sugar пак от същия сайт! <{POST_SNAPBACK}> Оле Room of angel наистина е страхотна.Кара те да се разчустваш доста,особено ако се вслушаш в текста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ne pla4a mnogo 4esto na pesni,pove4e na filmi,oba4e mi stava mnogo ma4no kat sly6am 4alga 6tot e palna tragediq i prosto me e jal za tezi momi4eta(i mom4enca)4e samo za tva stavat ...na bate tapi4kite Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Abe zabraih i imeto ama edin den beh se narqzal i pusnaha edna pesen deto se pee "otvori mi maaaaaikooo... samo teb si iiiiimaaaam..." ta na neq.eeei mnogo mi deistva 4algata ma piene bre TOVA E MUZIKATA NA MASA <{POST_SNAPBACK}> Песента е на Константин Стефанов - Отвори ми майко.Наистина е много добра,но аз ще добавя и още: Б.Т.Р. - Спасение Сигнал - Сбогом Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Аз когато слушах песента на "Титаник".Ама не знам дали беше от филма , от песента или , че седях много близо до телевизора , които беше МНОГО стар.Представете си за какво облъчване ставаше въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didaaa Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 sugarbabes-too lost in you тва е страхотна песен а и като добавиш малко спомени те докарва до Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.