Jump to content
BulForum.com

Ретро музика и ретро парти

Barmana

Recommended Posts

За мен ретро = 70' , 80' , Ерик Клептън "златната ръка" :) , Ийгълс , Абба ,Браян Адамс,класическите рок балади на миналия век (изключвам хард стиловете защото не ги понасям ) , и неща от тоя сорт :) Ако има такъв клуб в Пловдив : ако не са размазвам там няколко пъти в седмицата - да не съм аз значи :)

Абе забравих да добавя : и така наречените " вечно зелени " парчета :))

ще направя един плейлист....нещо от рода на:

Allice Cooper

stereo mc's - ако може да се нарече ретро

Doors

Pink Floyd

Jimi Hendrix

Iggy Pop

Rainbow

Hair - Sountrack

and many more.....

60s. Това е ретро за мен. Всичко насам си е направо ново. Някой спомена grunge-арите Soul Asylum...че тогава да сложим и Pearl Jam...ама те още свирят... Все си мисля че ретро ще да е нещо наистина което да може да се нарече "отдавна".

Ретро е може би музиката от 60-те и 70-те. То тогава са измислени някои от най-гениалните песни въобще. На мен от старите работи най-много ми харесват рок групите като Deep Purple, Uriah Heep, Pink Floyd, Rainbow... Иначе и аз се размазвам на разни рок и метъл групи от 80-те, но не знам дали и те могат да минат за "ретро". Вярно, че за някои хора и музика отпреди 3 години е вече остаряла, но ако трябва да сме точни музиката на 80-те си е направо нова.

offtopic/ чух някаква реклама за ретро партита в клуб Инкогнито всеки вторник. Някой да има представа за какво става въпрос?

Za retro muzika vseki si ima li4ni predpo4itania. niakoi haresvat ot 60-70. niakoi ot 80-90. Po princip retro partitata koito se praviat po clubovete sa ot muzika ot 90. tia preobladava pove4e makar 4e se puskat i par4eta ot 60-70-80. vupros na li4no predpo4itanie i nastroenie e. Retro muzikata moje da e rok, dance i t.n. Gledaite da vi e gotino. B)

От 90 щото диджейчетата не са били родени през 80 :D Как може някво 20г

DJ-че да ми пуска ретро,след като той не може да усети тази музика камо ли да я разбира, и още повече да ми я пуска..Навсякъде Snap,What is Love,Party Children....Папагали..брада фанаха хората от тези парчета :P като ида някъде и знам след кое парче кое следва..абе смех :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...