Jump to content
BulForum.com

Za noviq klub v pld - Roxbery

Supercharger

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
А djgorro кой мислиш че е? Щом той казва че няма да е чалга значи няма да е. По достоверен източник няма да намерите.

Da to4no za nego stava vapros ;)

da shte ima takav klub v Plovdiv i shte nosi sushtoto ime.Shte se namira to4no sreshtu diskoteka Infinity na djumaqta.Dano samo da ne e porednata 4algarska barloga v koqto da se trupat malkite 4algar4ita i rapyr4eta ot plovdiv i okolnostta. :sick

Shto slagash rapyrite i chalgarite pod edin znamenatel ?

NISHTO OBSHTO!...`ko ne znaesh da ti kaja...huh!

A za novata diskoteka...em jalko :angry:

Супер ужасно е в тоя "клуб"-не стига,че интерьорът е като в селска дискотека,ами и музиакат е отвратителна.Просто :sick :sick :sick

• 2 months later...

Мисля си,че прекалено много барoве и клубове се навъдиха в този град.Този клуб не се различава с нищо от останалите.....

Толкова много барове, и пак няма къде да се ходи :)

Може би защото няма нито един, на който всичко да му е 6.

Просто не сме дорасли да имаме качествени клубове.

Само Санто :)

Сериозно ли и тоя бар Roxbery е хаус бе хора??? Олеее до гуша ми доиде от чалга и хаус, мразя ги!! Особено чалгата направо я ненавиждам! Е нямада направят един ретро бар с приятна обстановка! Барове и дискотеки в тоя град станаха колкото изкаш ама свястните са много малко и винаги са фул до козирката. Останаха само ретро партитата в някои бараве, :( но напоследък и на тях взеха да преиждат прекалено много хора, някак си ти се губи простора и личното пространство за да можеш да си направиш пълен купон...

Сериозно ли и тоя бар Roxbery е хаус бе хора??? Олеее до гуша ми доиде от чалга и хаус, мразя ги!! Особено чалгата направо я ненавиждам! Е нямада направят един ретро бар с приятна обстановка! Барове и дискотеки в тоя град станаха колкото изкаш ама свястните са много малко и винаги са фул до козирката. Останаха само ретро партитата в някои бараве, :(  но напоследък и на тях взеха да преиждат прекалено много хора, някак си ти се губи простора и личното пространство за да можеш да си направиш пълен купон...

kade ia nameri tazi vruzka mejdu house i chalgata... :confused

seriozno za pruv put chuvam takav nenormalen komentar

ti si niakakav nenormalen tip :bgrin:

Do nqkyde sym syglasen sys vlaa shtot na sichki retro party-ta veche preijdat se poveche i vse poveche hora!DANO nqkoi da se seti da se seti da otvori nekoe disko sao retro she e mnoo qko!

Az daje ot minalata sedmica si vodq neshto kato zapiski seki den v koe zavedenie ima retro i pochti seki den na retro :bgrin:

A kolkoto do chalga zavedeniqta...ne vednyj i dva pyti sym go kazval i neam namerenie se povtarqm za tiq lainqni vyshlivi mirizlivi bardaci che mi se :sick

ti si niakakav nenormalen tip  :bgrin:

Абе кои ти говори за връзка между хауса и чалгата бе човек, казах че ги мразя и двете просто и че баровете са разделени на 2- чалготеки, и другите нормални дискотеки, в които дъни само хаус!

Не знам какъв стил се слуша сега в заведението, но в самото начало аз бях и свириха група Габана(аз за това и бях де). Хубаво е направено, но много скъпо: Като си поръчах бира и ми донесоха малка загорка за 2лв. и направо лошо ми стана. Аз не знаех че ще е като дискотека.

ti si niakakav nenormalen tip  :bgrin:

ti pak kade vidq 4oveka da pravi vryska mejdu 4alga i house

toi prosto kazva 4e takiva barove ima mnogo i tvae prosto i qsno

mai nenormalniq ne e toi a ti ;)

a osven tva e super mnogo prav za tva deto kazva

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...