Jump to content
BulForum.com

Za noviq klub v pld - Roxbery

Supercharger

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Зависи и от обстановката каква ще бъде, какви хора ще ходят там.. Няма да е зле едно ретро да се направи. Аз миналата зима редовно си посещавах Петното петък или събота - пускаха готини ретро парчета, а имаше и готини хора:)

Между другото чух, че Infinity щели да го правят чалга... Имам чувството, че Пловдив е "меката" на поп-фолк музиката :wacko:

ако тфа е клуба които ще е някъде срещу калигула,то това май е нещото което го правят от точка,което ще рече че ще си имаме 1-вия хаус клуб в пловдив :punk поне аз така разбрах :rolleyes:

Не знам къв е тоя клуб, но знам два нови:

Мармалад - срещу Инфинити, който го отвориха снощи с коктейлче. Готина атмосфера, семпъл дизайн, не много висока музика от 70, 80 до 90-те, малкото БГ 1 лв., бирата 1,30 лв.

Budha Bar - бившето Милионерки, открит снощи. Трябва да е с източна атмосфера, постигнатата с малко кичовски бутафории, малко тясно, натруфено, музика тип думканица (като от FTV). Не ме накефи и отидох в Червеното око......... ;)

Не знам къв е тоя клуб, но знам два нови:

Мармалад - срещу Инфинити, който го отвориха снощи с коктейлче. Готина атмосфера, семпъл дизайн, не много висока музика от 70, 80 до 90-те, малкото БГ 1 лв., бирата 1,30 лв.

Доволно,доволно..Трябва да се тества :)

А за Роксбъри - жалко,че е хаус :(

Но за ретро - Nosense върши работа.Поне по-рано де.Не съм ходил от 2-3 месеца и може да се е променило

Tova e nov house club v Plovdiv. Daje minalata sedmica tam puska6e DJ Pepo ot Ellectrica. Skoro 6te ima i nov House club. pada se to4no sre6tu Kaligula no ne mu znam imeto. Sled 2 sedmici otvariat i Plazma. A toia novia club za koito govorim Roxbery se namira na gurba na palmite. maluk e, ne sum hodil no 4uvam i hubavo itzivi. Skoro 6te ima i o6te edno iako anti4alga club4e. Vtoria etaj na Escada v Smirnenski. praviat go mnogo gotino no neznam koga 6te go otvoriat. A na 14 oktomvri o4akvaite i grandioznoto zavru6tane na Club Infinity. Skoro 6te na pravia i specialna tema za nego. 6te ima kakvo da se vidi. Korenno e promenen. B)

LIl Slim ne moga da razbera za6to prez 2 posta pi6e6 po ne6to bez nikakuv smisul. Vijdam 4e si novobranec no taka ne se trupat postove. ve4en mir i liubov. s uvajenie B)

Между другото чух, че Infinity щели да го правят чалга...

Сигурен ли си за това? Ако е вярно е егати тъпотията... :( Малко съм поизостанал в последно време с това което става в тоя град. Някои може ли да потвърди?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...