Jump to content
BulForum.com

Мнения за Motorola C380

Recommended Posts

http://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=471

Според мен телефона е много добър, като се има предвид, че ще се ползва само за разговори. 11 дена живот на батерията, ЛЦД, 65К цвята...

Кажете си мнението, моля.

Според едни източници има е-mail клиент, а според други не. Дай линкове за ревюта, да разнищим тоя въпрос. Иначе телефона е супер за цената и функциите, които предлага. Малко ме притеснява, че в магазинче на Руски го видях с 650 мАн батерия, вместо с обявената от производителя 860 мАн.

според мен, това за живота на батерията е изключително съмнително, въобще не вярвам дори да се доближава до 6-7 дена, пък камоли 11.5

Иначе, изглежда добре. С един колега го разгледахме от близо в Германос защото той иска да си го зима. Малко бяхме разочаровани от мелодиите. Май пича от Германос който ни го демонстрираше не беше много в час и не успя да намери полифоничните мелодии, защото това което ни пусна бяха няколко доста мизерни моно звуци.

според мен, това за живота на батерията е изключително съмнително, въобще не вярвам дори да се доближава до 6-7 дена, пък камоли 11.5

Иначе, изглежда добре. С един колега го разгледахме от близо в Германос защото той иска да си го зима. Малко бяхме разочаровани от мелодиите. Май пича от Германос който ни го демонстрираше не беше много в час и не успя да намери полифоничните мелодии, защото това което ни пусна бяха няколко доста мизерни моно звуци.

То и полифония да ти е пуснал тия от Motorola съм ги признал за най-гомняно звучене на телефон

То и полифония да ти е пуснал тия от Motorola съм ги признал за най-гомняно звучене на телефон

що бе, аз първо от моторола чух за "3D stereo speakers" на телефон, а пък преди това mp3 ringtones... и за това си мислех че са напред с материала когато става дума за звучене, верно, признавам си не съм чувал на живо, само квото чета из нета

що бе, аз първо от моторола чух за "3D stereo speakers" на телефон, а пък преди това mp3 ringtones... и за това си мислех че са напред с материала когато става дума за звучене, верно, признавам си не съм чувал на живо, само квото чета из нета

Абе верно рекламите са им бая зарибявки ама нищо общо нямат с реалните им продукти поне за C 333/350/450 със сигурност мога да го кажа

Аз съм ползвал С350 и мога да кажа, че полифинията и е на нивото на Сименс.

На кои сименс по точно. Може да е на нивото но не и на нивото на силата на звука А наи добра полифония вадят самсунгите и нокиите

Разбира се, че не може да се сравнява със Самсунг, примерно, но на тоя телефон няма да се слуша музика, а ще се върши работа с него. Ако искам да слушам музика, ще си взема МР3 плейър или СД такъв, макар че телефона има и МР3 съпорт... Кажете, за тая цена дали си струва с тези функции и най-важното с тази издръжливост на батерията.

Кажете, за тая цена дали си струва с тези функции и най-важното с тази издръжливост на батерията.

Телефона в момента върви мисля 210-225 кинта мисля или бъркам и за толкова незнам кво др може да се вземе а ако батерията е толкова здрава колкото се говори ще е наистина добра сделка. А и ти казваш че ще се ползва само за говорене

Бих казал че телефона си е много добър.

Не искам да се заяждам но Motorola винаги са знаели как се правят телефони!!!

:)

:punk

е не си прав. Евтините им телефони не стават за нищо. Чисто нова Моторола кара 3-4 дни с много малко говорене а Нокиа 6110 /98-99 година модел/ кара 6-7 дни...

Ми незнам всеки си има мнение , но преди време имах Т180 караше по 5-6 дни , сега имам Е365 кара по 5 дни с нормално говорене и бъзикане на камерата, по 24ч на ден. Преди имах Нокия 6100 ( от която бях страшно доволен) но батерията ме караше от 2 до 3 дни....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...