Xciter Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Оня ден имах глупоста да питам Ганка що да и викаме вече "лафчева" и оная ме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Оня ден имах глупоста да питам Ганка що да и викаме вече "лафчева" и оная ме... <{POST_SNAPBACK}> Тя ся май като се е развела и ша си искарва сичко на нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nico2004 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Брей то много работи са се променили и много са си оставали същите. Променили са се хората дето влизат в ПГЕЕ преди ТЕЕ , абе то зависи и ква специалност сте , но да вметна че най яката е Електрообзавеждане на промишлени предприятия . Имат и най яки даскали по предметите в по горните курсове. Аз съм завършил преди 3 години , тая година бях на откриването на учебната година за да вида преподавателите дето ме подготвиха за ТУ , най якия по математика преподавал в тва училище си е Марински две мнения не може да има по въпроса . Пък прякора на тая по биология го измисли един съученик . После абе хора , че са малко съчманлий някой преподаватели си е вярно ама по нагоре кат ви дойдат специалните предмети има кво да слушате и да научите . Мимито по лутература дет е , цаката е да взимате участие и мен щеше да ме прецака с матура ама аз на втората година се усетих че има някъв номер и от както почнах да и взимам участие се опрай работата. После дрехи , гримове незнам си кво някой момичета, абе вие да не сте на ревю там бре , ако сте при инж. Щерев и инж. Маргарита Колева специално за ЕОПП сигурно ще ви вкарат в трансформатора в двора на училището , да видите реално за кво става въпрос , че ония 20 KV не са измислени ми си е сериозна работа , тъй че по тия важните предмети по добре слушайте отколкото да се праите на велики . Иначе за другите специалности мога да кажа само мойте съжаления почти нищо няма да научат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.