BODY Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Celta mi e prodajbata na slednoto PC : Dell OptiPlex GX1 450MTbr+ kakto e qsno na vsichki na razumna cena ! Eto i malko po podrobno : CPU : Intel Pentium III 450 MHz (4.5 x 100) RAM : 128MB MB : Intel 82371 AB/EB / AGP-2X / 2xUSB / PCI to PCI Bridge HDD : 20GB Seagate Barracuda / 7200rpm / 2MB Video : (on board) ATI 3D Rage Pro Audio : (on board) Crystal PnP Audio System CD : LiteOn LTN483S 48x Modem : Harmonics (Conexant) HSF 56k HSFi Modem LAN : (on board) 3Com Ethernet III Vsichki ustroistva se razpoznavat ot Win98SE i po novite osven modema, no za nego ima CD s draiveri ! Mashinata e izpolzvana ot momiche za I-net i Office kompiuter !!! Za direktni interesi -> PM PC-to ne se prodava na chasto (pone za momenta)! Tyrsq da kupq PC sys slednata priblizitelna konfiguraciq : CPU : okolo 800-1000 MHz (moje i nagore) RAM : 128MB ili poveche HDD : 40GB ili po golqm MB : pochti bez znachenie Video : pochti bez znachenie Audio : pochti bez znachenie CD : CD-RW LAN : jelatelno Blagodarq na vsichki koito sa korekti kakto men [EDIT] Izvinqvam se za propusnatite informacii za HDD i AGP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Celta mi e prodajbata na slednoto PC : Dell OptiPlex GX1 450MTbr+kakto e qsno na vsichki na razumna cena ! Eto i malko po podrobno : CPU : Intel Pentium III 450 MHz (4.5 x 100) RAM : 128MB MB : Intel 82371 AB/EB Video : (internal) ATI 3D Rage Pro Audio : (internal) Crystal PnP Audio System CD : LiteOn LTN483S 48x Modem : Harmonics (Conexant) HSF 56k HSFi Modem Vsichki ustroistva se razpoznavat ot Win98SE i po novite osven modema, no za nego ima CD s draiveri ! Mashinata e izpolzvana ot momiche za I-net i Office kompiuter !!! Za direktni interesi -> PM PC-to ne se prodava na chasto (pone za momenta)! Tyrsq da kupq PC sys slednata priblizitelna konfiguraciq : CPU : okolo 800-1000 MHz RAM : 128MB ili poveche MB : pochti bez znachenie Video : pochti bez znachenie Audio : pochti bez znachenie CD : CD-RW Blagodarq na vsichki koito sa korekti kakto men <{POST_SNAPBACK}> Хард има ли и AGP слотче и цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 AGP 100% nema.. az imam takuv dell v nas.. obache, hubavo shte e da kaje nekakva orientirovachna cena.. poneje az moq mai go zeh za 60lv.. shtoto moje da go zema.. fenche sum na originalnite mashine-i.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted September 25, 2004 Author Share Posted September 25, 2004 biohack -> tova deto go kaza za 60-te leva si e chist pazaren tryk ot tvoq strana !!! ta pozvoli mi da se napravq che ne sym go vidql zashtoto samo 128MB ram v tozi forum se prodavat za okolo 25-30 leva Ta sled kato kazah che ne padal ot lunata neka da si govorim za cena ot porqdyka na 80-90$ koeto razbira se podleji na dogovarqne - qsno mi e che za 2ra tyka tehnika i to na cqla konfiguraciq nemoga da zakova tochna cena!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 а на части да го очакваме ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted September 25, 2004 Author Share Posted September 25, 2004 Principno nachasti e malko veroqtno da go pusna zashtoto ne iskam da ostava nishto ot nego - zashtoto shte se izkupqt neshtata koito po stavat za neshto i shte mi osnane neshto koeto da si go chukam po glavata. Zatova se opitvam da go prodam celoto na kup! Tova ne oznachava che e izklucheno puskaneto mu na chasti no veroqtnostta e okolo 10% ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Principno nachasti e malko veroqtno da go pusna zashtoto ne iskam da ostava nishto ot nego - zashtoto shte se izkupqt neshtata koito po stavat za neshto i shte mi osnane neshto koeto da si go chukam po glavata. Zatova se opitvam da go prodam celoto na kup! Tova ne oznachava che e izklucheno puskaneto mu na chasti no veroqtnostta e okolo 10% ! <{POST_SNAPBACK}> i v kraina smetka kakva cena mu tyrsi6??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 "Amigo" 4oweka kaza to4no i iasno Ta sled kato kazah che ne padal ot lunata neka da si govorim za cena ot porqdyka na 80-90$ koeto razbira se podleji na dogovarqne Ako stignesh do onezi okolo 10% ! i po4nesh na 4asti da go prodavash i az moje da se wkliu4a - prati 1 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 може да е било и 60$ бе не помна.. помна само че беше 60 =) само дето не беше със 20 хард беше без cdrom и etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 biohack -> ako imash interes za pokupko prodajba otnosno dadenata ot men oferta - dobre v protiven sluchai .... PC-to vse oshte se prodava i ochakvam ofertite vi na PM !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 davam 15 za rama ako reshish da go prodavash na 4asti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Up <{POST_SNAPBACK}> 100 kinta vednaga! modem ne mi trebe ako iskash i az moga da ti dam edin kabelen modem podaryk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Tazi oferta e syblaznitelna po princip no pone kaji za kakyv kabelen stava vypros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Tazi oferta e syblaznitelna po princip no pone kaji za kakyv kabelen stava vypros <{POST_SNAPBACK}> kato go vkluchih na moito pc kaza che e arris cm 200 e ta neznam kyv e, pyk i stranno izglejda ot sofiq pristigna s edno pc pcto zamina a modema si sedi tuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Komputyra vse oshte se prodava !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Komputyra vse oshte se prodava !!! <{POST_SNAPBACK}> vse oshte moito predlojenie vaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 2, 2004 Author Share Posted October 2, 2004 V momenta PC-to e ugovoreno na cena 130 leva ako ima po visoki oferti molq pishete Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 3, 2004 Author Share Posted October 3, 2004 Posledno povikvane za nqkoi koito si e mislel za men s lubov i ne ustoql da mi pishe - PC-to v vtornik nai veroqtno zaminava - da ne izpusnete vlaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Komputyra prodaden ! Nov - kupen Close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Кои го взе бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.