Jump to content
BulForum.com

Сигурност на мрежи и информация в тях

Jorkis

Recommended Posts

Малко ламерски, ама аз го install и disable хардуера за limited user (това което би ми потрябвало), а излишните *.inf ги трия. Поне на първо четене не става. Иначе който сериозно го иска - винаги ще го направи.

Малко ламерски, ама аз го install и disable хардуера за limited user (това което би ми потрябвало), а излишните *.inf ги трия. Поне на първо четене не става. Иначе който сериозно го иска - винаги ще го направи.

daaa , tova shte mi svyrshi rabota (stiga da ne naletya na nyakoy kato Godfather :D ). blagodarsko , xiT :)

Мда, това е варианта при windows.

daaa , tova shte mi svyrshi rabota (stiga da ne naletya na nyakoy kato Godfather :D ). blagodarsko , xiT :)

Споко, наистина трябва да се взимат подобни мерки, независимо от възможностите за заобикалянето им. Просто исках да покажа и двете страни на медала.

Иначе като се вземат мерки срещу ламерите, общото добро ниво на сигурност е постигнато. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...