бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Малко ламерски, ама аз го install и disable хардуера за limited user (това което би ми потрябвало), а излишните *.inf ги трия. Поне на първо четене не става. Иначе който сериозно го иска - винаги ще го направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Малко ламерски, ама аз го install и disable хардуера за limited user (това което би ми потрябвало), а излишните *.inf ги трия. Поне на първо четене не става. Иначе който сериозно го иска - винаги ще го направи. <{POST_SNAPBACK}> daaa , tova shte mi svyrshi rabota (stiga da ne naletya na nyakoy kato Godfather ). blagodarsko , xiT Link to comment Share on other sites More sharing options...
niokola89 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 maliii abe hora otkude znete tolkova be govorete malko po oprosteno za da moje da stigne i do moq mozyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Малко ламерски, ама аз го install и disable хардуера за limited user (това което би ми потрябвало), а излишните *.inf ги трия. Поне на първо четене не става. Иначе който сериозно го иска - винаги ще го направи. Мда, това е варианта при windows. daaa , tova shte mi svyrshi rabota (stiga da ne naletya na nyakoy kato Godfather ). blagodarsko , xiT Споко, наистина трябва да се взимат подобни мерки, независимо от възможностите за заобикалянето им. Просто исках да покажа и двете страни на медала. Иначе като се вземат мерки срещу ламерите, общото добро ниво на сигурност е постигнато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.