Jump to content
BulForum.com

Lord of the rings-Battle of the middle eatrh

xxtm

Recommended Posts

Момчета,извинете ,че пак се повтарям ,но нека някой с машина близко до минималните изисквания да каже как му върви играта :)

Да знам дали има смисъл да я свалям или чак след ъпгрейда(когато и да е той) :)

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Брех повечето гледам вече я играете а аз съм още на 48-ми рар т.е. остават ми около 5 часа чакане :cry :cry

Я споделете първи впечатления от играта.

Аааа...има ли крак или се играе с диск ?

awe probvah i razarhivirah iso-to oba4e kato dam setup.exe davam sled tva na english i install i mi kazva pleese insert CD1 :S tva kak da go oprava ?

ами аз не съм имал такъв проблем - при мен със setup директно си тръгна. Провери дали всичко ти е в една папка и колко е голяма да не би да има missing files.

Нека някой да сподели как е геймплея и дали си струва свалянето

в началото е жив клонинг на warcraft 3 но от това което съм гледал по гигата нататък ще става доста интересно.

Da_Devil значи цялата гадория се дължи на един текстов файл както вече знаеш-просто в него има буква която winxp инсталиран по стандартен начин не хваща. Затова има няколко разрешения:

1.Може да се замени тая буква още в самото исо/аз лично това исках да направя първоначално, но с win iso не ще да отваря файла и не мога да внеса корекцията, а нямам друга програма и не знам подобна с която мога да поправям исо файлове/.

2. Да се резархивира, да се замени буквата и наново да се направи исо.

3. Не знам какво трябва да се инсталира още на winxp за да разпознае буквата/най-вероятно трябва да си поиграеш с regional and language options панела/.

4.win98 или winme в оригинален вид не правят проблем с тоя файл ама не знам дали ще върви на тях, но това за мен не е вариант.

Извод: Значи не знам на какво се дължат при вас тези проблеми защото аз след резархивиране на исото нямах проблеми и затова не съм търсил друг начин да поправя нещата/освен че от любопитство опитах дали ще има проблем и на по-стар прозорец и се оказа че нямаше поне при мен де/. Опитай 2-това е най-лесно-само не забравяй да провериш дали е заменило буквата преди да направиш новото исо.

az zamenih bukvata predi malko i 2 pati ne stana pak go tarsi tozi fail oba4e sega sh probvam da naprava i iso s nego

EDIT: nadiavam s tozi pat da stane 6toto mnogo mi sa igrae tazi igra  :punk

xp си я заменя с долна черта защото не може да я разчете и аз под замяна разбирам също с долна черта-не знам до колко ще е коректна друга замяна.Успех!-дано да стане тоя път.

Незнам да ли при мен е проблема ама тия архиви са супер прецакани.Изтеглих ги всичките и като ги разарахивирах даде грешка в 00 изтелих го наново тогава даде грешка в 01 изтеглих 01 пак даде в 00 и вече ми омръзна.

EDIT: Отворих го с FlashSFV и не отчете грешка ако на някой му се е случвало същото да каже как мога да го оправя

EDIT 2 :Оправих го.Просто съм изпуснал един файл

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...