GoDL1Ke Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Emi 10x mnogo znachi shte mi varvi az imam 384 RAM i video kartata mi e GeForce 4 MX 440 na 64 MB/128 bit-a Sega pochvam da q svalqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 A помогнете маина.наи-накрая си свалих играта тея 15к бая време ми отне. прегледах темата и си свалих ultra isо уй го регистирах дажа ми че е негистрирано копие но пък си бачка.Проблема е че дори като напрая тея замени немога да го подкарам пак ми дава че iso-то е прецакано какво става маина незнам кво да прая вече а страшно много искам да я играяа тая играе е маина за всеки lotr манияк това е е лудница...:)10х предварително.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 te mai problema sa go opravi taka 4e mojesh napravo da si q instalnesh bez da otvarqsh isoto s nqkvi programi i da promenqsh neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 da ama ne sa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 kdue e cd-key-a maina vsiko opraih samo nego nemojah da namerq 10x za suvetei v prednite stranici... aaa опраих се намерих генератор във warrez-a някои да иска да играем мрежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 а как се минава битката при шлемово усое иначе играта на нормал е ок нямам проблеми ама там ма сгъват уж слагам стрелци и конницата ми бута стълбите ама накрая пак ме сгъват идея си нямам вече кво да прая.. маина.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 vuv kuv smisal ta sguvat az slagam po edin geroi do vsqka armiq legolas nad kanala i tva e az pone taka q minah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 аве имам проблем с играта .... след като я дръпнах и си напражих съответно iso-то с Deamon започнах да инсталирам обаче ми дава грешка на около 70% от инсталацията и всичко се преебава.Кажете моля ви как мога да го оправя тоя проблем. Съжалявам .... нямам време и затова не съм прочел цялата тема .... така че ако отговора е тука го повторете отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 аве имам проблем с играта .... след като я дръпнах и си напражих съответно iso-то с Deamon започнах да инсталирам обаче ми дава грешка на около 70% от инсталацията и всичко се преебава.Кажете моля ви как мога да го оправя тоя проблем. Съжалявам .... нямам време и затова не съм прочел цялата тема .... така че ако отговора е тука го повторете отново. <{POST_SNAPBACK}> V ...support/sn ima edin text file deto trqbva da go preimenuvash na lasmig ili neshto takova vajnoto e a-to sled l da e angliiski a ne nemsko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnislav Prangov Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ne samo,4e q 4akame ,ami tq ve4e izlezna.IGRATA E MNOGO QKA!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 ami az si slagam strelcite na gore maina i ostavam pone dva otrada konici da pazqt vrata 4e nali idvat oneq sus tarana legolas e viangi gore i trenira strelcite i tn a geoirite sa otrqd za burzo reagirane...da butat stulbite no tiq gadove vinagi uspqvat da ka4at nqkogo na stenata i me razcepvat sled tva razbivat vrata i stava mazalo 3 puti ve4e se provalqm 4udq se kvo da praq ve4e...nikoga ne sum imal takiva problemi s nikoq strategiq a igrata e velka naistina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ami 4aka6 podkreplemiqta,te sa inova tiagalni4e gore,dokolkoto si spomnqm dokato doidat ne e golqm zora,samo pravi6 strelci i im upgradva6 strelite.A pak 6tom sega q preigrava6 3 pati prosto ne te vijdam na bitkata pri Minas Tirith.Tam baq zor 6te vidi6,uspeh vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ami 4aka6 podkreplemiqta,te sa inova tiagalni4e gore,dokolkoto si spomnqm dokato doidat ne e golqm zora,samo pravi6 strelci i im upgradva6 strelite.A pak 6tom sega q preigrava6 3 pati prosto ne te vijdam na bitkata pri Minas Tirith.Tam baq zor 6te vidi6,uspeh vse pak <{POST_SNAPBACK}> za minas tirith sum suglasen samo tva dokato doidat ne e golqm zor mi to izliza po tvoite dumi 4e kato doidat podkrepleniqta stava po-trudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Тази игра наистина е доста добра.Останах приятно изненадан от добрата графика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Emi do kolkoto si spomnqm sled tova po4va6e po-stabilna nalivka i togava pada6e kanala,v tozi smisal go kazah,ama moje i da se barkam 6toto otdavna q prevartqh i sam q izstril Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 ami az uj tva e maina ama neshto ne se polu4ava a tva pokrepleniee taka i ne sum go vidql nqkkavo vreme te4e ama to kato mine nishto ne stava teq po edno vreme idvat s masite maina napravo ad.Ina4e sega ste probvam sus silata na elendil i silata n arohan da gi vikam kato e nai-tejko ste vidim dali ste stane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Zna4i kakto otbelqzah predi tova do tova vreme ima edin triagalnik i kato dade6 do nego 6te vidi6 4e pi6e summon Rohan warriors i t.n.,natiska6 go i te idvat,i to sa dosta,mislq 4e sam kam 50 konnika,a za po natatyk te savetvam da si pusne6 orlite kato ima6 dostaty4no sila,za6toto bez tqh prosto nqma minavane!I + tova mislq 4e nqma da moje6 da probva6 s druga voiska,za6toto vse pak trqbva da se spazva istoriqta ot knigata,no vse pak probvai,uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Imam problem pri instalaciata:edin failsa povtaria i ne moje da mi ia instalira !!!kak da opravia problema !!!Molia kajete mi !!!Blagodaria predvaritelno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Imam problem pri instalaciata:edin failsa povtaria i ne moje da mi ia instalira !!!kak da opravia problema !!!Molia kajete mi !!!Blagodaria predvaritelno!!! I pri mene staa taka mnogo tapo Nqkoi da q opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 ako si napravite truda da vidite po nazad temata e obqsneno. takav e reliiza nikoi ne e vinoven za tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Zashto ne moga da preimenuvam txt. file-a.Dava erorr!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Zashto ne moga da preimenuvam txt. file-a.Dava erorr!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Резархивираш ISO файла и инсталираш без да го отваряш със Deamon Managera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ахам, въпрос: играта по книгата ли е правена или по филма (определено има разлика ) Щото ако е по книгата... яко... няма да гледам мутрата на Орландо Блум през цялото време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Ахам, въпрос: играта по книгата ли е правена или по филма (определено има разлика ) Щото ако е по книгата... яко... няма да гледам мутрата на Орландо Блум през цялото време... <{POST_SNAPBACK}> По филма е....ще се налага да му гледаш мутрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Niakoi prevurtia li ia??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.