soul Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Az sum na su6toto mnenie v statiqta na PCMania pi6e6e 4e masovkata 6tqla da bude kato na filma(Return of the King)ama ne6to ne e s gondor nqkvi si mizerni 200 command points ne kazvam 4e igrata ne kefi napravo e vurha ama bih jelal po-golqma armiq(da nqkoi 6a kaji ako si s slabo pc kak 6ti varvi suglasen su m ama vse pak) su6tiq be6e i problema na " War of the Ring " ina4e i tq ne be6e lo6a kato cqlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 ami na hard moje da e pove4e neznam sq vie na kva trudnost igraete Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 ami na hard moje da e pove4e neznam sq vie na kva trudnost igraete <{POST_SNAPBACK}> Edinstvenata razlika e,4e e mnoo po-trudno Command points sa absolutno ednakvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 разликата е че противника много по лесно те убива.Аз даже реших на Good campaing да я вратна на medium трудност обаче стигам до едно ниво дето трябва да изтрепа орките от земята и имам 300 command points само конници и ги наливам и 10 pikeman-a ги изтребват да крак всичките тия конници.Басииииии чудото...а аз само ги източвам до половината тия скапани pikeman-a ...тваа как да го мина .А ве не се пробваите на по-голяма трудност П.П Четох скоро в някъв саит че можело до си правиш да имаш примерно 1000 commacd points или пък да строиш сградите за секунда и еи такива работи само че трябвали да се свалят някакви си работи па после да променяш конфигурациите на играта и такива неща.Ако искате кажете и ще потърся саита да видим и ние закво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 П.П Четох скоро в някъв саит че можело до си правиш да имаш примерно 1000 commacd points или пък да строиш сградите за секунда и еи такива работи само че трябвали да се свалят някакви си работи па после да променяш конфигурациите на играта и такива неща.Ако искате кажете и ще потърся саита да видим и ние закво става въпрос <{POST_SNAPBACK}> Tva bi trqbvalo da stava s nekvi 4iitove ili traineri,ama kato gledam o6te ne sa izkarali nikvi Edit:Namerih samo tozi walktrough tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 какво точно е това walktrough Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ne6to kato pytevoditel za igrata.Obqsneno e kak trqq da igrae6 i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 разликата е че противника много по лесно те убива.Аз даже реших на Good campaing да я вратна на medium трудност обаче стигам до едно ниво дето трябва да изтрепа орките от земята и имам 300 command points само конници и ги наливам и 10 pikeman-a ги изтребват да крак всичките тия конници.Басииииии чудото...а аз само ги източвам до половината тия скапани pikeman-a ...тваа как да го мина .А ве не се пробваите на по-голяма трудност П.П Четох скоро в някъв саит че можело до си правиш да имаш примерно 1000 commacd points или пък да строиш сградите за секунда и еи такива работи само че трябвали да се свалят някакви си работи па после да променяш конфигурациите на играта и такива неща.Ако искате кажете и ще потърся саита да видим и ние закво става въпрос <{POST_SNAPBACK}> mi to si pishe 4e konnicite sa slabi sreshtu pikeman-i Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ima mnogo modove ve4e moje6 da vkara6 i sauron v igra i da si promeni6 absoliutno vski4ko v igrata pravqt modove za haldair elrod i drugi geroi koito sa adnati ve4e v igrata no ne se izpolzvat.Ama eto vi linkove na nai iakite saitove koito sum nameril za sega. http://www.rpgplanet.com/memw/ http://mec.ogresnet.com/ http://rhovanion.unleashed.ws/ Ima6e i sait za sauron moda koito vkarva sauron i mojete da si go kupite s mordor ama ne moga da go namerq po kusno moje da go uploadna faila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ima mnogo modove ve4e moje6 da vkara6 i sauron v igra i da si promeni6 absoliutno vski4ko v igrata pravqt modove za haldair elrod i drugi geroi koito sa adnati ve4e v igrata no ne se izpolzvat.Ama eto vi linkove na nai iakite saitove koito sum nameril za sega.http://www.rpgplanet.com/memw/ http://mec.ogresnet.com/ http://rhovanion.unleashed.ws/ Ima6e i sait za sauron moda koito vkarva sauron i mojete da si go kupite s mordor ama ne moga da go namerq po kusno moje da go uploadna faila. <{POST_SNAPBACK}> upload-ni moda za haldair ako go imash Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Да наистина 6те много яко да играе6 с Саурон или Халдир и Елронд су6то става Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Za haldair i drugite geroi o6te gi pravat ma sega 6te uploadna za sauron i dva tri drugi eto: Parvo pro4etete tova (sam go napisax ) Eto Moda za Sauron Eto i az po trudno AI na skirmish mode:Clord's.AI Eto i realism mod koito adva mnogo novi ne6ta(vkliu4itelno i 2000 cmd points za evil side i 500 za good):Realism.Mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Pibata toq mod det go nameri e mnogo qk s Gondor imam 500 command points sq ve4e naistina nqma koi da gi pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 PiBaTa dai malko pove4e informaciq za tiq modove.Koi kakvo pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 izvinqvaite za vuprosa no kude da gi instalna v papka na igrata ili v nqkvi poddirectoriii. pitam da ne omaja neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 izvinqvaite za vuprosa no kude da gi instalna v papka na igrata ili v nqkvi poddirectoriii. pitam da ne omaja neshto <{POST_SNAPBACK}> V papkata na igrata.Iztrii faila INI.big. i 6a stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ама фаила ini.big го запази в някоя друга папка 6тото ако не ти се играе с модове или не6то не стане 6те трябва да си го върне6 обратно в папката Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Nakata sega ne mi se tursqt saitovete za info moje bi po kusno 6te namerq.Btw eto vi edin map tutorial koito go interesuv :http://www.rpgplanet.com/memw/temp/b4me/tu...aptut01ea.shtml Edit:Prorabotixa li vi modovete ili ima problemi ako ima kazvaite da obesnqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Mi toia za limita stana a ve4e kazah s Gondor mi dava 500 command points o6te ne sum probval s nito edna evil rasa da kaja i o6te ne sum ka4il sauron moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ako sa igrae v mreja modovete rabotat li. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Пуснах се сега с Мордор и ми изкара 2000 лимит ще се порова в ini то да видя дали може да го дигна още Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Eto i realism mod koito adva mnogo novi ne6ta(vkliu4itelno i 2000 cmd points za evil side i 500 za good):Realism.Mod това адва на всички мисии ли commapnd points.Ще се наливат ли примерно повече орки на Helms Deep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Пуснах се сега с Мордор и ми изкара 2000 лимит ще се порова в ini то да видя дали може да го дигна още <{POST_SNAPBACK}> Mnoo si al4en ne6to.Az edva napravi 1800 4oveka ,a ti iska6 pove4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Samo ne moga da razbera kak se slaga moda na Sauron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Тъй като аз съм много лаком и си тигнах лимита на 20000 ама незнам ако направя дори 10000 орки дали ще издържи видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.