Vankata Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Имам проблем с този монитор. Получава се трептене на горния ляв ъгъл без да има логично обяснение. Някой може ли да помогне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Виж за нещо горе , вляво от монитора, дето да има трансформатор в него и го премести Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Удри в земята Това беше на майтап. Да нямаш ТВ или тонколона наоколо близо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 Получи се днес, след като ми прекараха интернет, но не мога да открия логично обяснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 И модема е горе в ляво върху монитора, да си го гледкаш. Нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Предавам се. Няма друго логично обяснение, освен външно ел.магнитно поле някакво. Огледай се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 Имам две колони Creative, но ги преместих, а проблема продължава. В шах съм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Ходи да удариш по една бира, утре може да му мине Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 Ще пия една и за теб ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Ходи да удариш по една бира, утре може да му мине <{POST_SNAPBACK}> Moje i taka da e i moia beshe taka izkluchih go za 3 ili4 chasa ot mrejata i se oprai bez greshka samo che e F700B ama se taia.Opitai-uspeh i pishi da znaem kvo e stanalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Опита ли с Degauss....то не е точно за това, но понякой път може да го оправи. Едит: Еййй....добре че пуснах с време, че щях да изпусна черпнята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 Преместих модема от другата страна и засега май всичко е О.К. Черпя всички по бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Преместих модема от другата страна и засега май всичко е О.К. Черпя всички по бира! <{POST_SNAPBACK}> Ай ся хубава работа -от другата страна ) ами утре ще пишеш 4е трепти от другата страна)) шеги4ка!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Огледай се къде ти е адаптера на модема. Ако е от Атлантите /като моя/ адаптера направо ми разсипваше монитора ама чак сега го забелязах. Направо плуваше от горната част а адаптера беше встрани на 10-15см от монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 И модема е горе в ляво върху монитора, да си го гледкаш. Нали <{POST_SNAPBACK}> Не. <{POST_SNAPBACK}> Предавам се. Няма друго логично обяснение, освен външно ел.магнитно поле някакво. Огледай се. <{POST_SNAPBACK}> Преместих модема от другата страна и засега май всичко е О.К. Черпя всички по бира! <{POST_SNAPBACK}> На мене две Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.