N00KiE Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Цвят не ама миризма имат <{POST_SNAPBACK}> По скоро миризмата беше от минимум 3-те хиляди мангали в публиката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Нуки,днес да си пуснеш Евроком...че голямо дерби се очаква.Жалко,че е на закрити врати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Нуки,днес да си пуснеш Евроком...че голямо дерби се очаква.Жалко,че е на закрити врати. <{POST_SNAPBACK}> Да задължително ще си пуснем телевизорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Гледах,гледах,четох,чудих се.... Много глупости,много чудо Точно както по родните мачове и стадиони - на гол тумбак-чифте пищови.... И естествено го обърнахте на караница - кой смърф,кой канарче...Аз като съм говедо - кво да лягам да мра ли? Мача беше отврат. А има ли смисъл от караници?Няма.... Но продължават...щот всеки избива комплекси..и аз включително Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Първо аз не мога да разбера такива селски прояви като това да си от говеждия отбор,при положение,че си от Пловдив.Като си от Пловдив бъди от Локо или Ботяв,а не от шопската сган. <{POST_SNAPBACK}> Повечето пловдивчани са от два отбора - Ботев и Антидоко. Не са чак толкова много от "шопската сган" или от кюстендилската такава. @all loko fans - четете бавно и си отговаряйте наум: Темата е за бъдещето на "локо" нали?*тих отговор* Да. Някой да е споменал нещо от типа на "Само Ботев" в темата?*тих отговор* Не. Тогава кой избива комплекси като намесва другия отбор ? Тук си отговорете вие. @JDFU - какво общо има Чорни тук? От кой отбор е преместил всичките играчи в Левски, че го сравняваш с Г.И. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Togava moga samo da dobavq che e i igrachite nqmat cvqt v dneshno vreme (chelsea, real madrid). Tva che se e poluchilo po masovo i ne tochno po standartniq princip na kopuvaneto e bez znachenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 И малко разяснение:аз не съм от Пловдив.Аз съм от Пазарджик. И ако трябва да говорим за отбор - аз съм от Чепинец - Велинград!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Първо аз не мога да разбера такива селски прояви като това да си от говеждия отбор,при положение,че си от Пловдив.Като си от Пловдив бъди от Локо или Ботяв,а не от шопската сган.Второ,Вудумен,ако на тази снимка,която си си сложил в профила си наистина ти,то тогава ми се иска да те питам защо беше на при семкаджийте под таблото.А???Нали си голям уескар??? Колкото до мача-беше слаб мач,определено,но поне имаше напрежение. А агитката на уески беше сбирщина от близките села,защото казаха,че от софия са дошли само 2 рейса с фенове... <{POST_SNAPBACK}> Видял си ме при семкаджиите под таблото? Поради фактът, че бях в агитката на Левски и виках през целия мач (за разлика от агитката на "Локо", която извика няколко пъти "Локомотив" и ние допълвахме до естественото "отбор кирлив"), възникват два съществени въпроса. 1. Какво си правил ти при семкаджиите, запален локомотивецо? 2. Кое по-точно наричаш табло? Относно това дали агитката на Левски е била от селяни - докато отивах с един приятел ЛЕВСКАР (и двамата сме от Пловдив, не сме нито от Столипиново, нито от Тракия) преди да си хванем таксито за стадиона за 10 минути вървене пеша ни задмина колона от 10 софийски автомобила пълни с левскари - това за 10 минутки... След 29 поредни победи като домакин това ли е правилното отношение към отбора ви - като някой дойде и ви нагъне яко мачът става уреден/продаден/театър... А какви бяха домакинствата ви през предния сезон??? Шампионската победа срещу Славия например? Не обичам да се заяждам, но ти повдигна въпроса... Как така съм левскар - всеки има право на избор. Аз не ви питам защо сте от Локо или от Ботев и уважавам изборът на всеки, за разлика от други хора. Иначе темата си беше в хубави рамки - има ли бъдеще Локо - с този стадион (една седалка нямаше да счупя, за да си изразя мнението за мача, пък и скоро едва ли ще има), с тези обещания за реконструкции/концесии и така нататък, които си останаха празни приказки и с тази безобразна игра и тази радост от хикса просто не виждам бъдеще за Локо след ерата на ВИС, а тя смятам няма да продължи дълго! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Първо аз не мога да разбера такива селски прояви като това да си от говеждия отбор,при положение,че си от Пловдив.Като си от Пловдив бъди от Локо или Ботяв,а не от шопската сган.Второ,Вудумен,ако на тази снимка,която си си сложил в профила си наистина ти,то тогава ми се иска да те питам защо беше на при семкаджийте под таблото.А???Нали си голям уескар??? Колкото до мача-беше слаб мач,определено,но поне имаше напрежение. А агитката на уески беше сбирщина от близките села,защото казаха,че от софия са дошли само 2 рейса с фенове... <{POST_SNAPBACK}> Къде има табло на стадион Лаута, че може би съм сляп и не съм го забелязал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 И не си мисли,че само защото сте фенове на отбора си само вие можете да дадете мнение за бъдещето и състоянието на отбора си.Защото вие сте пристрастни и мнението ви няма да бъде напълно обективно, но май е време да се събудите от грандоманските си сънища и да погледнете реално нещата. Уверявам те, че мога да гледам абсолютно реално на нещата и без някой БЕЗПРИСТРАСТЕН антилокомотивец като теб и още няколко тук ми отваря очите. Поради фактът, че бях в агитката на Левски и виках през целия мач (за разлика от агитката на "Локо", която извика няколко пъти "Локомотив" и ние допълвахме до естественото "отбор кирлив"), възникват два съществени въпроса. Това какво сте допълнили само вие сте си го чули. Агитката на Левски не беше на някакво много високо ниво колкото и да ти е тъжно. Все пак не отричам, че и при нас има отстъпление.Къде има табло на стадион Лаута, че може би съм сляп и не съм го забелязал Поне има нясто за табло или дори видеостена, докато на вашата кочина и това няма. Никой локомотивец обаче не е виновен за състоянието на стадиона и не виждам защо сте се захванали с него. И не мен не ми е приятно стадоина на любимия ми отбор да е такъв, но просто няма какво да направя. Относно това дали агитката на Левски е била от селяни - докато отивах с един приятел ЛЕВСКАР (и двамата сме от Пловдив, не сме нито от Столипиново, нито от Тракия) преди да си хванем таксито за стадиона за 10 минути вървене пеша ни задмина колона от 10 софийски автомобила пълни с левскари - това за 10 минутки... даааа.... цялата ви агитка е от чистокръвни софиянци. Спор няма. Нищо де, важното е, че си вярваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 1. Какво си правил ти при семкаджиите, запален локомотивецо? <{POST_SNAPBACK}> Доколкото ми е известно,за да стигнеш до агитката трябва да минеш през семкаджийте.Все пак. Колкото до бъдещето на Локомотив Пловдив-не знам,мисля,че тази година все още не сме изгубили шанс за нещо по-сериозно.Но да не казвам голяма дума.Все пак,който плаща-поръчва.Така,че бъдещето на Локото ми е мъгла-все пак миналата година със същите футболист станахме шампиони...не знам. /офтопик Вудумен,ти пак не ми разясни псхилогията на уескарите от Пловдив.Защо???Отборът,който ти подкрепяш се казва Уески София Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 az 6te ti kaja vemsto nego: 1vo-imeto na obora e LEVSKI ,koeto idva ot imeto na 1in ot nai velikite bylgari Vasil Ivanov Kunchev-Levski!!qvno ne si zapoznat s towa 6tom se gavri6 taka s imeto na Diakona!razbiram,4e ne ti e priqten obora,no puk proqvqvai malko uvajenie... a VooDooMan kakwo ima da ti obqsnava?!towa 4e Levski e nai obi4aniq otbor?towa 4e ima fenowa navsqkude?!towa 4e idvat xora i ot selata da podkrepqt otbora ozna4awa 4e go obi4at!!no razbiram 6tom kato vie tyka si imate nekvi fenowe polovinata,ot koito sa ciganski cigani....prosto vij kwi pesni si imate: ae loko e,ae loko e....XAAXAXax ne iskam da se karam s nikogo,za6toto Loko mi e simpati4en otbor,no na momenti poprekalqvame vsi4ki dano da ne sym go napravil i az sega.... PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 az 6te ti kaja vemsto nego:1vo-imeto na obora e LEVSKI ,koeto idva ot imeto na 1in ot nai velikite bylgari Vasil Ivanov Kunchev-Levski!!qvno ne si zapoznat s towa 6tom se gavri6 taka s imeto na Diakona!razbiram,4e ne ti e priqten obora,no puk proqvqvai malko uvajenie... a VooDooMan kakwo ima da ti obqsnava?!towa 4e Levski e nai obi4aniq otbor?towa 4e ima fenowa navsqkude?!towa 4e idvat xora i ot selata da podkrepqt otbora ozna4awa 4e go obi4at!!no razbiram 6tom kato vie tyka si imate nekvi fenowe polovinata,ot koito sa ciganski cigani....prosto vij kwi pesni si imate: ae loko e,ae loko e....XAAXAXax ne iskam da se karam s nikogo,za6toto Loko mi e simpati4en otbor,no na momenti poprekalqvame vsi4ki dano da ne sym go napravil i az sega.... PEACE <{POST_SNAPBACK}> Така е. Мъката на някои хора е, че Левски има фенове в цялата страна, ЦСКА също, а Локо си няма. И затова - да живее районирането. Да ама не. Ние не се подиграваме с името на отбора "Локомотив", което е доста безлично - Локомотив ГО, Локомитев Сф, Локомотив Русе, Локомотив Пловдив, сигурно има и още... Вие обаче се подигравате с най-българското име в България - това на Апостола. Подигравате се с това на Ботев. Ето това е просташкото. А за селяните - 1. Левскарите като ходят из страната викат на всички селяни. ЦСКА-рите също. 2. Според някои локомотивци тука феновете на противниковия отбор са селяни. Общо взето селянин според вас е много мръсна дума. Но не знам за какви граждани се пишете... Някои в темата се опитваме да спазваме добрия тон, но като не можете да изкарате доводи започват обидите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 @HBK Савсем малко попрекали Публика от цигани.....Браво имало към стотина мангала а ти и такива като теб ги направихте ХИЛЯДИ.Ми на всеки един стадион съм виждал мангали и на левски(справка един от бившите тартори Перника) и на ботев(след като Сандокана премина от тях когато изпаднахме в Б група,а и много други).Е при нас в Локомотив има също.Какво да ги правиш и те са хора.А мога да ви кажа и нещо повече,че те са много по-големи фенове от нас.След като продължават да идват на мачове когато са пребивани от фенове ,които потдържат същия отбор.Не вярвам ако на някои от вас му се случи,да продължи да ходи да подкрепя любимия отбор. @VooDooMaN Левски Горна Баня;Долна Митрополия;Карлово а и много др.Ботев Бобошеве да не забравя.Безлични имена няма.А и Локомотив има фенове не само в Пловдив просто са по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Поне има нясто за табло или дори видеостена, докато на вашата кочина и това няма.<{POST_SNAPBACK}> А идвал ли си на нашата "кочина", където всъщност има табло, а не "по-важното" място за табло То и в Цалапица има МЯСТО ЗА СТАДИОН и МЯСТО ЗА ОТБОР, ама нещо ги няма и двете Edit: И никой не обясни защо се захващате с на чуждите канчето ? Какво значение има Ботев В ТАЗИ ТЕМА ? Или просто "не е важно че ние сме зле, важното е че и другите са зле" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 konkretno za tozi ma4-dobre,moje i po malko da si bili.... izvenete... А мога да ви кажа и нещо повече,че те са много по-големи фенове от нас.След като продължават да идват на мачове когато са пребивани от фенове ,които потдържат същия отбор.Не вярвам ако на някои от вас му се случи,да продължи да ходи да подкрепя любимия отбор. mdaaaa,te sa vi ultrasite-spor nqma,te sa qdroto na fenkluba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Така е. Мъката на някои хора е, че Левски има фенове в цялата страна, ЦСКА също, а Локо си няма. <{POST_SNAPBACK}> Ами логично е да са фенове на Уески и Цецка-като са отбори от великата ни столицата и на село на телевизора Велико Търново можеш да гледаш само техните мачове по БНТ...Как да си от Локо Плд,Ботев Плд или Славия.Хаха.Отборът на народа!Все пак!Хаха И стига вече сте излизали с тоя номер за циганите.Ми чест им прави на циганите,щото сигурно не им е лесно да дадат 2 лева за билет,ама дават,нали?Пука ми дали са цигани или българи.Важното е да се кефят на Локо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 konkretno za tozi ma4-dobre,moje i po malko da si bili.... izvenete... mdaaaa,te sa vi ultrasite-spor nqma,te sa qdroto na fenkluba.... <{POST_SNAPBACK}> Е бати и ултрасите ти маи си сляп.Колкото за броиката в тоя и в другите мачове е еднаква,даже по скоро намалява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 За такива мачове в момента Ботев само може да мечтае... а тебе си те знам като много жълт... <{POST_SNAPBACK}> Много зе да биеш встрани от пътя.Малко си мери приказките с тия жълти истории.Ако имаш някви проблеми на ЛС. А относно мача гледах го и двата отбора са ми безразлични така че не съм пристрастен ....но да си говорим честно тоя Стоян Колев да ми се моли няма да го пусна в махалата да играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 А идвал ли си на нашата "кочина", където всъщност има табло, а не "по-важното" място за табло То и в Цалапица има МЯСТО ЗА СТАДИОН и МЯСТО ЗА ОТБОР, ама нещо ги няма и двете Edit: И никой не обясни защо се захващате с на чуждите канчето ? Какво значение има Ботев В ТАЗИ ТЕМА ? Или просто "не е важно че ние сме зле, важното е че и другите са зле" ? <{POST_SNAPBACK}> То има и място за нова трибуна на място на срутената, само дето я няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Що не затворите темата?Че отиде в дивия? Или пък феновете на "Ботев" не пуснат тема:"Бъдещето на Ботев"? Пичове,сериозно,стана е*****ти бозата тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 След малко ще вземете да обсъждате и тоалетните на стадионите понеже нямате за какво по-интелигентно нещо да се _заяждате_. Иначе Стоян-чко - горкичкото - при всеки удар към вратата ни публиката настръхва... гррр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Що не затворите темата?Че отиде в дивия?Или пък феновете на "Ботев" не пуснат тема:"Бъдещето на Ботев"? Пичове,сериозно,стана е*****ти бозата тая тема <{POST_SNAPBACK}> А на мен друго ми е чудно.Защо темата не беше примерно затворена с обяснение, че има тема за българския футбол и да си пишат там?Откъде пък накъде ще се отваря нова тема специално за локомотив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 След малко ще вземете да обсъждате и тоалетните на стадионите понеже нямате за какво по-интелигентно нещо да се _заяждате_. Иначе Стоян-чко - горкичкото - при всеки удар към вратата ни публиката настръхва... гррр. <{POST_SNAPBACK}> Страшен аватар . Стоянчо не знам с каква цел бе взет като си има Камбуров. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Страшен аватар . Стоянчо не знам с каква цел бе взет като си има Камбуров. <{POST_SNAPBACK}> А по статистика се води най-добрия вратар на Цецка в последните 5 години...майкоооооооооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.