Jump to content
BulForum.com

Bydeshteto na Loko

JDFU

Shte ostane li Lokomotiv realna zaplaha za Levski i CSKA zavbydeshte?  

81 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Да не спорим. Мачът беше отчайващо селски. Единствената хубава атака беше голът на Боримиров. А тоя стадион бил станал много зле, да вземат да бутнат и другите сектори ;).

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
... А дефакто к`во става? Тея дето ми говорят че нямало футбол в БГ най-много се пиняват! Що така? Яд? Завист? К`во?

това горното, ако се отнася до мен, винаги съм готов да поспорим ;)

.... или с други думи i'll "get in the ring" :lol: :woot

btw локомотив пд ми е безразличен!

Да не спорим. Мачът беше отчайващо селски. Единствената хубава атака беше голът на Боримиров. А тоя стадион бил станал много зле, да вземат да бутнат и другите сектори ;).

Е как да не е селски с тия говеда и да не казвам кви още там на тая поломена отвсякъде поляна

bakara, това никак не беше обективен коментар... С обиди нищо не може да се постигне... Когато фактите говорят, и боговете мълчат!

bakara, това никак не беше обективен коментар... С обиди нищо не може да се постигне... Когато фактите говорят, и боговете мълчат!

@Teddy-King Обективни коментари правя за обективни отбори/мачове

А относно ще го бъде или не тая или другата година оТборЪт ви, вие трябва да питате Гошо

И беше пълно с мангали на източната трибуна.

Хахахаах..а не ве.Нагледах се на мустакати мангали с фланелки на Бешикташ и какви ли още не прозводни на ромските квартали на родния ни град :) "Черно-бялата" публика ---->нямате си и идея колко добро ви приляга това.А за прословутата ви публика беше като на театър.Една клетка левскари надвикаха всичките ви привърженици,които от дъжд на вятър се сещаха за какво са на стадиона(най-вече при головете).А да не говорим, че като падна втория гол на Левски всички около мен обявиха мача за продаден."Ето тук започва любовта" ...смях в залата!То е лесно да викаш при 29 поредни домакински победи ..ама за какво при първата угроза от провал веднага "мача е продаден"?Не че навсякъде не е така,ама се водите за "най-великата агитка в България".А колко "на другите мачове няма да им хода, да ги е*а в мързелите" чух няма да коментирам.Ще видим след някоя друга годинка кви "дербита" ще правите с Беласица и Видима за 10-то място.

А за бъдещето...чие бъдеще? Та вие даже не е ясно кой отбор сте!Административно се водите Локомотив (Пловдив), само не е ясно дали като на Гочето Илиев му омръзне от футбола да си играте с Велбъжд в незнайно коя група.

П.С. 200 000 евро за Колев....то инвалид би се справил по-добре от него, стана за посмешище.

За такива мачове в момента Ботев само може да мечтае... а тебе си те знам като много жълт... :rolleyes:

По-добре в Б група с президент идиот отколкото бивш вече шампион на А група с президент-мутра с по-голям шанс за арест или убийство отколкото Левски или Цецка да станат шампиони.А и аз теб си те знам като много черно-бял, и като, че ли черно-белия ти фанатизъм е сравним само с този към Библията.

btw....можеш да се поразходиш около Балабановата къща, би ти навяла много приятни спомени за това колко струвате и къде ви е мястото :rolleyes:

и като, че ли черно-белия ти фанатизъм е сравним само с този към Библията.

No Comment!

Това ми стига за да спра да пиша... Мисля че Хората ще разберат защо!

No Comment!

Това ми стига за да спра да пиша... Мисля че Хората ще разберат защо!

А защо не каза нищо по повод коментара ми на "великата ви агитка" ?Или просто няма какво да се коментира?

Алелуя!

Ами "N00KiE" е седнал да се заяжда и да си избива комплексите.

А по темата.За мене ясно бъдеще няма,но каквото и да стане аз винаги ще си остана Локомотивец.

Ами "N00KiE" е седнал да се заяжда и да си избива комплексите.

А по темата.За мене ясно бъдеще няма,но каквото и да стане аз винаги ще си остана Локомотивец.

gecata комплекси май избивахте вие миналия сезон, след толкова години в миниманса на българския футбол.Изведнъж с няколко купени мача и кадровите проблеми на водещите отбори в България станахте шампиони и почнаха хвалбите и заканите за Европейските турнири.Е по-голямо избиване на комплекси от това здраве му каже.Ако жоро илиев имаше смяташе, че бъдещето му е обвързано с локомотив(не е печатна грешка) щеше да инвестира в стадион "Пловдив" и развитието на отбора.Само, че просто тази година вашия отбор се върна на мястото което му се полага(а дори е възможно да се каже,че даже са малко по-отгоре отколкото трябва).Видя се, че в Европа не се играе както в купените мачове в България.Същия този Брюж дето стряскаше сънищата на треньора ви и беше определен като "Европейски гранд" от Ераносян бе размазан от украинския Шахтьор.Не ми се мисли ако бяхте се докопали до мач с тях какво щеше да става.И резултата какъв е? 0 точки за коефициента на България за европейските клубни турнири.Браво Локо Браво Пловдив! Просто вие сте един средняшки отбор и една титла не променя нищо, ще има с кво да се фъцкате и поне си намерихте повод да издигнете възпоменателна плоча(или квото беше там по случай титлата) на Георги Илиев.Поредното "Браво"...дигаме паметници на мутрите и престъпниците. Утре може да дигнем и паметник и на Компира и на Гошо Тъпото и на Самоковеца.

Чувствайте се горди с принадлежноста си към локомотив (не е печатна грешка) !

И беше пълно с мангали на източната трибуна.

Ми тва е нормално, кво се учудваш

А за прословутата ви публика беше като на театър.Една клетка левскари надвикаха всичките ви привърженици,които от дъжд на вятър се сещаха за какво са на стадиона(най-вече при головете).А да не говорим, че като падна втория гол на Левски всички около мен обявиха мача за продаден."Ето тук започва любовта" ...смях в залата!То е лесно да викаш при 29 поредни домакински победи ..ама за какво при първата угроза от провал веднага "мача е продаден"?

Точно така беше. Публиката им се чуваше само в началото на мача до първия гол и, както и на техните голове. Иначе бяха пълна скръб :punk

Абе вас жълтите явно много ви интересува Локомотив. Нафлудихте темата за нула време с някакви откровени глупости, заяждания и избивания на комплекси.

Botev1912, ти явно си бил от онези нещастници с жълти шалчета в агитката на Левски щом така уверено говориж за агитките в този мач. Ясен си ми.

N00KiE, темата за Брюж е дъвкана хиляди пъти и само ще те помоля да посочиш един български клуб, който можеше да направи нещо срещу тях.

Коментирайте си бъдещето на Ботев (даже мога да ви направя такава тема ако иакате) и ни избавете от некомпетентните си мнения в тази тема.

N00KiE, темата за Брюж е дъвкана хиляди пъти и само ще те помоля да посочиш един български клуб, който можеше да направи нещо срещу тях.

Коментирайте си бъдещето на Ботев (даже мога да ви направя такава тема ако иакате) и ни избавете от некомпетентните си мнения в тази тема.

Темата беше за бъдещето на локомотив,а бъдещето включва и части от миналото.А ето отново изкарвате Брюж голямото страшилище! А и все пак дори да не говорим за победа над белгииците, можеше да се отчетете с едно прилично представяне срещу тях, но и това не стана.Просто не сте за Европа, нито с играта си, нито разполагате опит на ниво Европейски футбол.

И да попитам къде в моите мнения съм намесвал Ботев? Дори едно сравнение не съм направил с моя отбор.И не си мисли,че само защото сте фенове на отбора си само вие можете да дадете мнение за бъдещето и състоянието на отбора си.Защото вие сте пристрастни и мнението ви няма да бъде напълно обективно, но май е време да се събудите от грандоманските си сънища и да погледнете реално нещата.

Просто не сте за Европа, нито с играта си, нито разполагате опит на ниво Европейски футбол.

Не съм видял локомотивец, който да го отрича това! Не съм видял и такъв, който да твърди, че Локомотив е класен европейски отбор с голям опит!

Не съм видял локомотивец, който да го отрича това! Не съм видял и такъв, който да твърди, че Локомотив е класен европейски отбор с голям опит!

Май ти трябва да се събудиш!

Tогава каква ви е работата на вас в Европейските клубни турнири?След като не разполагате нито с кадрови ресурси нито със стадион?Сигурно знаеш защо се падна Брюж нали?Защото във втория предварителен кръг вашия отбор беше непоставен и неминуемо щеше да срещне силен отбор и следователно да отпадне.Поиграхте 2 мача, поживяхте с мечтата, че ще бъде оправен стадион "Пловдив"и да го "напълните" и отново обратно в българската реалност да си правите дербита с Беласица и Марек.Какво бъдеще става въпрос тука, след като шампиона на България играе на порутен стадион??Да се надяваме, че тази година ще останете извън местата даващи право на класиране в ЕКТ, защото само вие ще сте виновниците да се върнем отново с 3 отбора в Европа,точно когато си извоювахме да са 4.

А между другото не съм заспивал, че да се събудя.А и не става въпрос дали сте класен европейски отбор защото Беверен, който е предпоследен в Белгия в момента играе тактически по-грамотно от Левски, та какво остава за вас?!

Първо аз не мога да разбера такива селски прояви като това да си от говеждия отбор,при положение,че си от Пловдив.Като си от Пловдив бъди от Локо или Ботяв,а не от шопската сган.

Второ,Вудумен,ако на тази снимка,която си си сложил в профила си наистина ти,то тогава ми се иска да те питам защо беше на при семкаджийте под таблото.А???Нали си голям уескар???

Колкото до мача-беше слаб мач,определено,но поне имаше напрежение.

А агитката на уески беше сбирщина от близките села,защото казаха,че от софия са дошли само 2 рейса с фенове...

Колкото до мача-беше слаб мач,определено,но поне имаше напрежение.

А агитката на уески беше сбирщина от близките села,защото казаха,че от софия са дошли само 2 рейса с фенове...

Слаб мач ама с напрежение еб***

Агитката на левски от близките села а вашта откъде е ве от Гетата с UPS Които е и безплатен ко ша каиш

Аве прочетах парвите 5-6 поста и ми стана ясно на каде отиват нещата в темата та спрях да ги чета нататака :)

За мача кфо да кажа... Бях на стадиона стана слаб мач. И Локо слаби и Левски слаби. Халфовата линия за резил. Губеха елементарни топки и много малко свясни пасове към нападението. Вратаря също много зле. Имам чуството, че на тоя Колев от където и да шутират се ще е гол. Миналия сезон вратарите бяха много по стабилни. Боримиров дет е супер дърт вече бягаше много повече от халфовете на Локо.

Общо зето от тоя мач ще запомна само как преди началото на мача агаитката на Левски викаше "Христо Стоичков педераз педераз", с което пак доказаха какви олигофрени са.

Parite nqmat cvqt! Otkadeto i da idvat vse pomagat tva che joro iliev gi e daval vyv velbyjd ne znachi, che loko = velbyjd. A maikyl chorni ....? Osven tova nikoi ne se 'rajda' s opit v evroturnirite!

Много ясно,бе,всичките говеда в Израел.Не стига,че са супер гнусни ами и най-гнусните-Мтел са им спонсори.Бахти отвратта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...